EL JUVENIL "B" PERD UN DERBI
EN EL QUE VA MERÈIXER L'EMPAT

RCDE Juvenil “B”: 1 – FC Barcelona “B”: 2

No van merèixer perdre
El RCD Espanyol Juvenil “B” va perdre diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el derbi corresponent a la Lliga Nacional Juvenil en perdre per 1-2 en un encontre amb dues cares ben diferenciades. El Barcelona va ser molt superior en el primer temps, o potser estaria més ben dit, molt més efectiu que un Espanyol sense idees i perdut pel camp. En el segon temps, les coses van variar i malgrat el handicap de quedar-se amb deu jugadors, els de Planagumà van reduir distàncies en el marcador i van gaudir d’ocasions ben clares per igualar el matx, que hagués estat el resultat més just a tenor dels mèrits d’uns i d’altres.

Un primer temps molt dolent condemnar al conjunt espanyolista. Als blanc-i-blaus no els hi sortir res en els primers quaranta cinc minuts de joc. No vam pogué comptabilitzar ni una sola jugada de perill dels espanyolistes, tret d’una temerària sortida del meta culer fora de la seva àrea, més per demèrit seu que per mèrit dels locals. Per contra, els barcelonistes van marcar a la primera vegada que van arribar a porta amb un xut creuat ajustat al pal dret. Tan sols cinc minuts després el Barcelona va sentenciar amb un segon gol. Eloi va salvar el tercer després d’una rematada a boca de canó del dorsal 11, fent una gran intervenció.

El segon temps, Planagumà va moure banqueta als pocs minuts. Gerard Muñoz de cap va tenir el gol amb una rematada que va sortir fora a l’esquerra.
Per a més inri, Jorge en una acció en línia de mitjos, va veure la segona cartolina i se’n va anar als vestidors abans de temps, deixant l’Espanyol Juv. B amb deu jugadors.

Amb deu l’Espanyol va jugar millor que amb onze, i fruit del millor joc, va arribar a onze minuts del final la jugada en la que va aconseguir reduir distàncies. Marc Nierga rep en profunditat, dribla al porter i de xut creuat marca, obrint les esperances al col•locar de nou al seu equip dins el partit.

Amb el gol, es va embolicar la troca i Lucho va ser agredit pel central barcelonista i el col•legiat en una acció tant clara no va dubtar i va mostrar cartolina vermella al jugador culé i groga al exterior argentí local.

L’Espanyol va posar setge a la porteria barcelonista i va tenir l’empat a les seves botes quan el propi Lucho va rematar de primera una centrada perfectament col•locada per Arroyo, però la rematada va ser rebutjada pel porter blaugrana en una intervenció amb molts reflexes i el posterior remat en segon instància i ja sense gaire angle del propi Lucho no va generar major perill.

A tres minuts del final del partit, és Carles Clerc qui té l’empat salvant el porter l’u contra u, agafant Gabri el rebuig del meta i xutant fort, sortint l’esfèrica llepant el travesser per sobre.

En temps d’afegit, Lucho en una pilota dividida fica la punta de la bota en una pilota que va arribar abans el porter i veu la segona groga per joc perillós, acabant el partit 9 contra 10, i sense que l’Espanyol Juv.B pogués revertir el resultat advers del primer temps.

RCD Espanyol: Eloi Mir, Arroyo, Bonilla, Carles Clerc, Héctor, Jorge, Eric, Gabri, Gerard, Gil i Alex García.
Substitucions; Marc Nierga per Gil, i Juanjo per Eric, m. 55’; Lucho per Álex, m. 57; Miravent per Gerard, m. 68.

Gols: 0-1: Palau, m. 33; 0-2: Ettock, m. 38; 1-2: Marc Nierga, m. 79.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Va expulsar per acumulació de targetes a Jorge, m. 67, al dorsal 5 del FC Barcelona Brian Olivan, amb vermella directa, m. 80, i a Lucho, per veure dues targetes (80’ i 92’).

Incidències: Derbi de la Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat en el camp tercer de Sadrià, diumenge a les 10:00 hores. Cel ennuvolat que amb el pas del encontre es van anar obrint clarianes; temperatura agradable.