diumenge, 2 de maig del 2010

EL FEMENÍ PERD ALS DARRERS INSTANTS.
TOCARÀ REMUNTAR A SADRIÀ

L'ESPANYOL "B" GUANYA 0-4 A LOGROÑO, I LA GRAMANET PERD A ALCOI. L'ESPANYOL EN AQUESTS MOMENTS ESTARIA SALVAT I DEPENDRÀ DE SI MATEIX A LA DARRERA JORNADA.

Foto d'arxiu:
Vero ha estavellat una pilota al travesser al primer temps.


Rayo Vallecano: 1 – RCD Espanyol: 0

Cop dur

L’Espanyol femení ha perdut en el minut 90 un encontre bastant igualat en el que en moltes fases d’ell ha inclòs sigut superior a un Rayo Vallecano que no havia pogut superar el bon plantejament espanyolista i que ha vist com la fortuna li somreia en els darrers instants col·locant un resultat mínim però sense gols en contra, que li dona com a clar favorit en l’eliminatòria. Però, davant seu es trobarà a tot un Espanyol que amb la seva fidel afició a Sadrià, l’intentarà posar-li molt difícil les coses com va succeir a la Copa de la Reina la passada temporada.

Començament amb molt de respecte

Molt de respecte entre ambdós conjunts en el primer temps. El primer remat de Natalia de cap ha arribat al minut quinze de joc i ha anat mansament a les mans de Mariajo. La primera acció espanyolista una arribada de Sara Mérida per la dreta que arriba a línia de fons, però Vanesa talla anticipant-se a Conti.

El Rayo ha buscat les jugades a pilota aturada per intentar amb llançaments d’Adriana sorprendre a una molt segura Mariajo (21’ i 25’). Un refús defectuós de la cobertura local ha caigut a peus de Kenty, però l’espanyolista no ha sabut aprofitar i la seva volea ha anat molt alta.

La millor ocasió

Vero, la jugadora amb més poder desequilibrant en l’u contra u, ha rebut una pilota després d’una llarga jugada d’atac, i després d’avançar uns metres ha deixat anar un obús que ha acabat estavellant-se al travesser.

Una rematada de Chabe, alt desviat, després d’un rebuig de punys de la meta Mariajo, ha estat tot lo destacable dels darrers minuts del primer temps.

Un segon temps més mogut

El segon període ha estat un constant anar i tornar d’ambdós conjunts. A l’Espanyol no obstant, li ha faltat potser una mica més de control i buscar menys amb pilotes llargues a Conti, i precisar més les passades. Una pèrdua de Vero ha propiciat la primera contra rayista amb una sortida de Mariajo fora de l’àrea anticipant-se a Adriana.

Ana Romero “Willy” ha hagut de retirar-se després d’haver patit una forta entrada. En el seu lloc ha sortit Jade, que seria decisiva en la darrera jugada del partit. Precisament la jugadora rayista al poc de sortir ha rematat un contracop en el que han participat Sonia i Adriana, aturant Mariajo la rematada llençant-se a la seva esquerra.

Adriana molt ben marcada ha buscat sense èxit sorprendre a la portera espanyolista amb un llançament ras. La rèplica espanyolista, una centrada de Mérida que Vero ha xutat per l’esquerra ajustada al pal.

El darrer quart d’hora el conjunt d’Oscar Aja ha anat intensificat el domini davant un Rayo que semblava perdre forces. Les blanc-i-blaves han avançat línies per intentar fer-se amb un resultat favorable, però en els metres finals l’equip no ha tingut l’encert necessari. Una volea de Monforta, ha tingut com a resposta una excepcional intervenció d’Alicia.

Canvis en els dos equips: Melisa Nicolau per Cristina Vega “Keka” i Mery per Pamela Conti. Un slalon de Vero pel mig ha acabat amb dura entrada i cartolina de Sonia Vesga “Burgos” quan ja superava la gallega a la tercera defensora que li sortia a barrar-li el pas abans d’entrar a l’àrea. El llançament l’ha executat Monforte buscant l’escaire, però s’ha marxat per sobre el travesser.

Cruel desenllaç

Quan semblava que era l’Espanyol qui més forces tenia en busca del gol decisiu, ha estat el Rayo qui ha sorprès primer amb una arrancada d’Adriana Martín que no sol ha evitat que la bola sortís per la línia de banda si no que ha arribat fins línia de fons, i ha centrat en safata de plata per que Natalia rematés a un parell de metres i escaig, just a la base del pal dret d’una Mariajo totalment venuda. El que semblava que la fortuna li tornava a l’Espanyol la jugada del primer temps, i que l’empat inicial quedaria elevat a definitiu, en la següent jugada, per l’altre banda, Jade Boho penja una pilota al mig de l’àrea i aquest cop si, Natalia de Pablos remata al fons de la porteria.

Tot i lo dolent del resultat - no ens enganyem, és força negatiu – , s’ha perdut la primera batalla però no la guerra. Amb el suport del públic espanyolista, que esperem ompli a vessar la Ciutat Esportiva de Sadrià, s’ha de remuntar el marcador i guanyar la Superlliga. Junts podrem!.



Fitxa Tècnica:

Rayo Vallecano: Alicia; Alexandra, Vanesa, Chabe, Burgos; Keka, Sandra Vilanova Sonia, Willy; Natalia i Adriana.
Substitucions: Jade per Willy, m. 64; Melisa per Keka, m. 68.

RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Marta Torrejón, Lara; Meseguer, Míriam; Sara Mérida, Monforte, Vero; i Pamela Conti.
Substitucions: Mery per Pamela, m. 77; Fors per Mérida, m. 84.

Àrbitre: Santiago Cuesta Ferreiro del comitè territorial madrileny. Sense problemes en un partit en el que ha tingut algunes jugades dures, però amb total esportivitat i sense jugades polèmiques.

Gol: 1-0: Natalia, m. 90

Incidències: Encontre d’anada de la Final de la Superliga Femenina de Futbol. Camp Teresa Rivero de Vallecas, Madrid. Partit ofert en diferit pel Canal Teledeporte. El conseller Ramió encapçalant la delegació espanyolista a la llotja. Presència dels pericos de la Penya Espanyolista de Madrid que han donat suport al conjunt espanyolista al llarg del encontre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS-GUES:
LA TORNADA ÉS TÉ QUE GUANYAR COM EN EL 1 PARTT DE LA 1 VOLTA DE LA SUPERLLIGA A VALLECAS QUE VAM GUANYAR NOSALTRES 1-2 AL RAYO, JUGANT AMB JOC OFENSIU I AMB 3 DAVANTERAS, NO ES POT CAURE COM ELS 2 ATRES PARTITS JUGANT A LA DEFENSIVA. VAM JUGAR NOMÉS AMB CONTI I VERO,AL FINAL VERO MERY. TENIEM A LA BANQUETA A MOLTES DAVANTERAS JOANA MONTOUTO, MARTA CORREDERA. ESPEREM QUE AL PROPER DIUMENGE JUGUEM AMB 3 COM HE DIT, AIXÍ GUANYAREM X 3-0. SOM UN EQUIP SUPERIOR.AL FINAL UNA PREGUNTA,JA NO JUGUEM A CORNELLÀ LA VOLTA, LA FEM A S ADRIÀ A LES 12:30?
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Hola Jose:
Oscar Aja el que haurà volgut buscar, és que tant Adriana com Natalia no tinguessin espais i metres per davant per superar la defensa espanyolista. El partit li anava bé, el que tampoc es pot evitar amb un plantejament son les errades individuals a l'hora de passar (el mig del camp va perdre masses pilotes, i va faltar més fuidessa en el joc i es va abussar massa del desplaçament llarg en alguens fases del partit).
Quan l'Espanyol en els darrers minuts va intentar anar pel partit, les contres del Rayo van ser mortals.
Per tant, jo penso que la tornada s'hauria d'anar amb molta cura, sense presses i sense caure amb errades per que al contracop el Rayo pot ser definitiu i si ens marquen, s'ha acabat el bròquil. Es un gol, que és molt i pot ser poc.

En quant al camp, l'Espanyol va fer gestions per que es jugués a Cornellà-El Prat. Però, els demès equips no son tant "complaents" a l'hora d'acceptar nostres peticions com ho som nosaltres amb els demès. El partit serà televisat i en principi l'horari és a les 12:30. De totes maneres, ja es confirmarà oficialment quan quedi establida l'agenda oficial del planning setmanal del ftubol base i femenins, per evitar qualsevol canvi de darrera hora, ja que estan pel mig les televisions qualsevol cosa pot passar.
De totes maneres si el públic omple el Camp Principal de Sadrià, l'ambient pot ser més decisiu que en Cornellà-El Prat tot i que seria maco veure fins quan seriem capaços d'omplir nostre Estadi. Esportivament, dubto que ens convingui jugar a Cornellà-El Prat, ja que les noies no hi han jugat mai, i es donar-li avantatge al Rayo. Es una opinió.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M