dilluns, 4 d’octubre del 2010

9è LLOC DE L'ESPANYOL
A LA DANONE NATIONS CUP


El departament de comunicació de Danone ens ha fet arribar aquest comunicat sobre la Danone Nations Cup que s’ha celebrat a Sudàfrica, amb presència del RCD Espanyol que finalment ha acabat amb novena posició. Agraïm la deferència a Marc Escudé.




Acaba a Sudàfrica la Danone Nations Cup, el major campionat internacional de futbol aleví
Mèxic guanya l’edició de 2010 i Sudàfrica la de 2009
L’Espanyol RCD aconsegueix la 9ª posició després de guanyar a Polònia 2 a 1
Espanya serà la seu de la Danone Nations Cup 2011

Diumenge, 3 de octubre.

Avui ha finalitzat la Danone Nations Cup que s’ha celebrat des del passat dijous a Sudàfrica. Aquesta competició, en la que participen equips alevins procedents de més de 40 països diferents, ha reunit a més de 1.120 jugadors, després d’haver superat totes les fases classificatòries de cadascun dels seus països. Aquest any, s’ha disputat la final de 2009 – que no es va poder jugar a causa de l’alarma que va causar els possibles contagis de la grip A fa un any – i la de 2010.

Danone Nations Cup 2010

La final de la Danone Nations Cup 2010 s’ha jugat entre Mèxic i Uruguai, donant com a guanyador a Mèxic per 2-0 que ha demostrat una millor organització de l’equip. Per la seva part, Espanya, representat per l’equip aleví de l’Espanyol RCD, ha aconseguit la novena posició, després de guanyar el partit contra Polònia per 2 gols a 1. A més, l’Espanyol ha guanyat el premi al millor entrenador, que rebrà Rafael Beltran.

Danone Nations Cup 2009

En quant a la final del 2009, Sudàfrica ha guanyat a Suïssa per 2 gols a 0, desfermant la bogeria a l’Orlando Stadium de Johannesburg. Espanya, representat per l’equip del Sevilla FC, ha acabat el campionat en la 13ª posició després de guanyar a l’Azerbaijan a la tanda de penaltis per 3 a2.

En el darrer partit de la Danone Nations Cup, disputat a l’ Orlando Stadium, davant de més 20.000 espectadors, el Sevilla CF ha demostrat la seva alta qualitat tècnica amb un joc al toc i de precisió, guanyant-se el recolzament del públic local. Els jugadors han agraït aquest recolzament, regalant les samarretes a la grada local, tot fonent-se en una abraçada col•lectiva amb cents de nens africans. L’equip espanyol, a més, ha rebut el premi a la millor defensa que ha recollit el capità del Sevilla CF –David Carmona- de mans de Zinedine Zidane.

Tant l’entrenador, Chesco, com el preparador físic, Ramon Quintana, han mostrat els seu agraïment a l’organització de la Danone Nations Cup per l’experiència que ha viscut tota l’expedició, compartint tres dies de companyerisme, treball en equip, obertura i entusiasme amb més de 1000 nois de diferents països.


La Danone Nations Cup, més enllà de ser una competició esportiva de primer nivell, és una gran festa per tots els nens del món. Aquest campionat ha aconseguit que més de 2,5 milions de nens comparteixin experiències, superin reptes i aconsegueixin fer realitat somnis. Per això, l’organització fa de la cloenda una gran celebració en la que tots participen i tots tenen l’oportunitat de jugar un partit en el marc incomparable de l’Orlando Stadium de Johannesburg.

Por últim, Zidenine Zidane i Franck Riboud, President de Danone, han animat a tots els nens a compartir els seus somnis en l’edició del 2011 que se celebrarà a Espanya.

Sobre la Danone Nations Cup

La Danone Nations Cup se celebra des de l’any 2000 i és una iniciativa de Danone que compta amb el recolzament de Zinedine Zidane, que des del començament ha estat padrí de la competició. La Danone Nations Cup compta també amb ambaixadors en cadascun del spaïsos on es juga. A Espanya ho és Andrés Iniesta i entre els altres hi ha noms tan populars com Javier Zanetti (Argentina), Peter Crouch (Inglaterra), Brbatov (Bulgaria), Deco (Portugal) o Hagi (Rumania).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M