dilluns, 4 d’octubre del 2010

ACTES SOCIALS:
PENYA B.B. SANTS-HOSTAFRANCHS












(Carrer Béjar, Barri d’Hostafrancs; Barcelona: Josep Maria)

Aquest dissabte al matí va tenir lloc al barri d’Hostafrancs, la I Botifarrada Popular de la Penya Blanc-i-Blava de Sants – Hostafrancs en el marc de les festa Major d’aquesta barriada barcelonina, en la festivitat de Sant Angel Custodi patró del barri.

Aquesta penya que té la seva seu al bar “La Cova d’Or”, es de ressent creació i està encapçalada per Josep Ma. Morte. Aquesta va ser la posada de llarg d’aquesta ambaixada espanyolista i la manera de donar-se a conèixer amb la gent de barri.

A l’acte van assistir-hi els vicepresidents primer i segon de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, el senyor Alfred Puig i la senyora Araceli Pérez, (Vilassar de Mar i Incansables, respectivament) i el secretari de la FCPE Lluis Domínguez (penya Nou Barris i Navarra Rafa Marañón), i diversos penyistes de diverses ambaixades espanyolistes (GPE Manigua, Sarrià Nord, Sant Joan Despí, Sant Andreu...). També el periodista i activista perico Sergio Fidalgo no es va perdre l’esdeveniment.

El temps va acompanyar (l’acte es va desenvolupar a l’aire lliure), i després de l’àpat, va tenir lloc els clàssics sorteigs de diversos regals.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M