FÀCIL PER L'ALEVÍ "A" (7-1)

RCD Espanyol Aleví “A”: 7 – UE Vilassar de Mar “B”: 1
(resultat oficial: 6-1)

Golejada en un partit desigual

El RCD Espanyol Aleví “A” va vèncer el seu segon encontre de lliga davant la UE Vilassar de Mar “B” en un encontre que malgrat que els del Maresme van plantar cara en els primers moments defensant-se amb solvència, la diferència més que evident entre ambdós conjunts va fer ràpidament decantar la balança cap els de Miguel Ángel Samprón que van acabar golejant al rival.

L’Espanyol es va avançar mitjançant un llançament de cantonada que va rematar Albert Alavedra al fons de la porteria del conjunt vilasanenc. Abans del segon, l’Espanyol podia haver marcat però el seu porter amb una gran intervenció va evitar el gol espanyolista.

L’Espanyol dominava, el Vilassar esperava enrera pogué esperar alguna contra, però el partit va quedar trencat definitivament en el segon quart quan Fode va marcar en un rebuig afusellant al meta vilasanenc el segon, i Joel de xut creuat va fer el tercer. Anteriorment el conjunt blanc-i-blau ja havia avisat en diverses accions de perill com un xut de Sergi que va blocar el porter o un xut del propi Joel alt.

Fode va fer pujar el quart gol al marcador al aprofitar una centrada d’Albert, i controlant va xutar creuat tot i tocar el porter, la pilota va acabar allotjant-se per la seva esquerra dins la porteria. Amb rematades de Reina (atura el porter) i de Joel (fora un pèl creuada), es va arribar al descans del partit.

Amb tot decidit, l’Espanyol va continuar jugant i dominant i va disposar de varies accions per augmentar l’avantatge (xut de Jairo per sobre el travesser, llançament de Llinares amb gran intervenció del porter), però qui va marcar sorprenentment va ser el conjunt del Maresme reduint distàncies en el marcador amb un xut ras ajustat al pal dret.

Però Fode es va encarregar ràpidament d’augmentar de nou les diferències amb un xut creuat que va superar al meta vilasanenc, i Pol Lozano va fer pujar el sisè instants després. Marc Barnils, rematant de cap un servei de cantonada, va establir el definitiu 7-1 que per allò de les noves disposicions de la FCF oficialment quedarà reduït a un 6-1.

En el darrer temps poca cosa, domini total espanyolista, diverses jugades amb rematades de Guillem, però el marcador ja no es va moure més, i l’Espanyol va sumar el segon triomf després de fer-ho al Clot de la Mel davant la Damm (2-4) en la jornada inaugural.

RCD Espanyol: Adrià, Dani Reina, Albert (cap.), Marc Llinares, Sergi, Guillem i Fode.
En el segon quart, Joel. En el tercer quart, Alex (p.s.), Barnils, Jairo i Pol.

Gols: 1-0: Albert; 2-0: Fode; 3-0: Joel; 4-0: Fode; 4-1: 5-1: Fode; 6-1: Pol; 7-1: Barnils.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de lliga del grup segon de Primera d’Alevins disputat en la Ciutat Esportiva de Sadrià el passat dissabte al seu camp tercer, en un dels quatre quadrants en que es divideix per disputar-ne partits de Futbol-7. Temps assolellat, temperatura elevada per l’època en que ens trobem.