dimarts, 5 d’octubre del 2010

EL CADET "A" GOLEJA I ALLUNYA ELS DUBTES (7-1)










RCD Espanyol Cadet “A”: 7 – U.E. Sant Andreu: 1


El RCD Espanyol Cadet “A” va golejar a la UE Sant Andreu en encontre corresponent a la Divisió d’Honor Cadet celebrat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià el passat dissabte.

Ambdós conjunts venien de perdre els seu primer encontre; els quatribarrats davant el Barcelona i l’Espanyol al Feliu i Codina davant la Damm. La imatge que va donar l’Espanyol va ser totalment diferent a la exhibida en el Mpal. d’Horta on li va costar molt tenir fluïdesa en el joc i clarividència cara a porta. Tot lo contrari davant el Sant Andreu, ja que al descans ja dominava el conjunt de Fran Navarro per un contundent 5-0.

Els blanc-i-blaus es van avançar mitjançant un llançament de falta a càrrec de Sergio que va penjar bé a l’àrea per que Adri entrant amb tot, rematés en la zona del segon pal amb el peu al fons de la porteria.

Pedro va gaudir d’una bona ocasió per fer el segon després de rebre una llarga passada de Sergio, i després d’un bon detall tècnic no va culminar satisfactòriament la jugada rematant molt alt.

L’Espanyol dominava en la medul•lar i era qüestió de temps que arribessin més gols: El segon, obra del lateral esquerra Alex - que va jugar per davant del lateral Lucas en aquest encontre -, va culminar amb una bona rematada creuada després d’un bon control dins l’àrea.

Salinas va aconseguir el tercer marcant de cap en la bolca de gol al anticipar-se al porter en una pilota molt llarga en la que no va estar molt hàbil el meta santandreuenc. L’Espanyol a més es va mostrar molt efectiu a pilota aturada, i en altre còrner va estar a punt d’aconseguir augmentar el compte en una embolicada jugada que va acabar amb un rebot en un defensor que per poc acaba dins. En altre còrner, Sergio centra des de la dreta i en la boca de gol remata de cap Adri, rebutja el meta visitant com bonament pot, i Rubén Duarte, tot sol, marca a plaer el quart gol.

El cinquè va ser obra de Javi Salinas al rematar de cap una bona centrada passada de Joel Salort, des de la banda dreta.
Hagués pogut marcar el conjunt quatribarrat en una acció en la que l’errada en la sortida de Joel, el meta perico, rebutjant amb el cap fora de l’àrea va estar a punt de ser aprofitada pel davanter visitant ja que va quedar curt el refús, tot i que el meta espanyolista es va refer i va llençar-se rectificant i taponant la rematada.

En el segon temps, el Sant Andreu va aconseguir el gol de l’honor i posteriorment el paraguaià Hernán i el gallec Diego Cantariño “Canti” aconseguiren establir el resultat final de 7-1.


RCD Espanyol: Joel Garzón, Joel Salort, Adrián, Rubén Duarte, Lucas del Campo, Sergio, Hernán, Albert, Pedro, Alex i Javi Salinas.
Van jugar també: Iago, Sergi Coll, Maxi, Rafa Espinosa, Robert i Canti.

Gols: 1-0: Adri; 2-0: Alex; 3-0: Salinas; 4-0: Rubén; 5-0: Salinas; 5-1; 6-1: Hernán; 7-1: Canti.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Segona jornada de la Divisió d’Honor Cadet.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M