dilluns, 4 d’octubre del 2010

ENCERT CARA A PORTA
EN LA SEGONA MEITAT (7-1)













Cano, autor d'un hat trick.





RCD Espanyol Infantil “A”: 7 – UE Vilassar de Mar: 1


El conjunt de Dani Fernández va obtenir la segona golejada consecutiva en les dues jornades de lliga del grup segon de Primera Divisió d’Infantils, aquest cop derrotant a la UE Vilassar de Mar per 7-1, guarismes que es van repetir inclòs fins a tres ocasions en els diferents partits que van tenir lloc la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

Malgrat la rotunditat del resultat, li va costar molt al quadre espanyolista avançar-se en el marcador i ja no diguem sentenciar, fet que no es va produir fins la segona meitat. I es que els blanc-i-blaus van errar ocasions molt clares en els dos primers quarts (18’ cadascun).

L’Espanyol va avisar als sis minuts de joc quan Polaco remata ras fora a la dreta. Als onze minuts el quadre local ja disposava d’una ocasió molt clara quan Sergi Santiesteban controla, supera la sortida del porter amb una vaselina que colpeja a la creueta de la porteria vilasanenca. El domini era ja total i les ocasions es van succeir una darrera altre: Una mitja volta de Ferrán després d’un bon control, però bloca el porter del Vilassar, i una molt clara de Polaco al arribar tard el porter a una centrada, se li escapa l’esfèrica i tot sol el davanter espanyolista xuta fluix donant temps... Tampoc Aarón va tenir més fortuna quan tot sol a boca de canó, remata fort, però se li’n va per sobre el travesser.

Entre mig d’aquestes dues jugades, el Vilassar va donar un fort ensurt a la cobertura espanyolista, quan el dorsal 11 visitant va obligar a intervenir en dues ocasions al meta Agustí, salvant el gol visitant.

El segon quart es va desenvolupar sota els mateixos paràmetres: Un Espanyol superior, que arribava amb facilitat però sense fortuna ni encert cara a porta. Una indecisió entre un defensor i el porter en la frontal, fa que l’esfèrica li caigui a Polaco que es fa amb el rebot i a porta buida des de fora de l’àrea xuta desviat a la dreta. Tampoc Ferran en jugada individual penetrant, que xuta als peus del porter i triga una eternitat quan es fa amb el refús del meta en tornar a rematar donant temps a un defensor.

En els darrers instants abans del descans (el de tota la vida), l’Espanyol afina molt més, i Santisteban xutant des de 20 metres i estavella la pilota a la base del pal dret i passejant-se per tota la línia de gol sense entrar. En el darrer minut, Ferran aquest cop sí, supera la sortida del porter fora de l’àrea i amb poc angle però més que suficient, remata creuat i ras al fons de la porteria.



Hat trick de Carlos Cano
La millora en l’encert cara a porta vindria en el tercer quart, un cop Dani Fernández donés entrada a la banqueta espanyolista, i de la mà de Carlos Cano, jugador procedent del FC Barcelona que està en un moment dolç. Va aconseguir-ne tres i de cap, deixant enllestit el partit.

L’avís entre Ezome i Carles Cano amb una doble paret que s’acaba perdent per línia de fons, va donar pas al minut 40’ al primer del compte de Cano. Un servei de cantonada per l’esquerra passat i de cap marca. Tan sols tres minuts després, repetició de la jugada: Treu Joel el còrner per l’esquerra i torna a marcar, saltant més Cano aquest cop a la zona del primer pal. I com no hi ha dos, sense tres, el tercer de Cano altre cop servint de cantonada Joel i rematant aquest cop Carles Cano gairebé amb l’esquena més que amb el cap, i elevant el 3-1 al marcador. I dic jo, al primer equip no podrien assetjar els llançaments de serveis de cantonada?...

I va tornar a succeir: Còrner penjat en segona instància i remat de Cano dins; però aquest cop en situació anti-reglamentària i no va pujar al marcador. Amb tot, l’Espanyol va continuar atacant i una mitja volta de Joel va acabar amb un xut a un pam del travesser.

En el darrer quart, una centrada de Manchón i en la boca de gol, Javi Navarro molt oportunista marca amb el peu el cinquè. També Javi Navarro aconsegueix el sisè en similar jugada, centrada de Santisteban, i remat a boca de canó.
En altre jugada embolicada tant Ezomo com Javi Navarro van pogué incrementar el compte en diverses rematades, però aquest cop la malmesa cobertura visitant es va emprar amb més solvència i va tapar forats, rebutjant ambdós remats.

Però va ser el Vilassar qui va aconseguir el gol de l’honor en una acció en la que no va estar gens afortunat el meta espanyolista.

Ezomo (al que se li va anul•lar també un gol per fora de joc) va controlar en la frontal, i va llençar un bon tret que va acabar estavellant-se en el travesser. Tampoc va obtenir premi en una rematada a centrada d’Alex López, que va detenir el porter ajustat al pal esquer.

Per fi, el bon treball de Joan Ezomo va tenir fruït, i va marcar el gol que tancava el compte del RCD Espanyol després d’una passada en profunditat des de passat mig camp i abans del xiulet final, aconsegueix el 7-1 definitiu.



RCD Espanyol: Pol Agustí, Anthony, Alex López, Aarón, Marc Llavero, Samuel Martínez, Sergi Santiesteban, Oscar Melendo, Ferrán Arnau, Dawid “Polaco”, i Marc Manchón.
Sustitucions: Carles Valls, Alberto (p.s.), Marc García, Joel Riera, Javi Navarro, Carlos Cano i Joan Exomo, van sortir en el començament del segon temps (m. 37’).

Gols: 1-0: Ferran; 2-0: Carlos Cano; 3-0: Carlos Cano; 4-0: Carlos Cano; 5-0: Javi Navarro; 6-0: Javi Navarro; 6-1; 7-1: Ezomo.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. 2na jornada de Primera d’Infantils, grup segon. Temps assolellat i temperatura pràcticament estiuenca.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M