diumenge, 3 d’octubre del 2010

DERROTA EN EL DERBI FEMENÍ.
POC FUTBOL EN UN ENCONTRE QUE NO MEREIXIEN PERDRE.

FC Barcelona: 1 – RCD Espanyol: 0


No poden amb la muralla blaugrana

Per primer cop a la història des que es va crear la Superlliga Femenina, el RCD Espanyol ha perdut a les instal·lacions del FC Barcelona en un partit oficial davant el conjunt barcelonista. Els de Xavi Llorens s’allunyen a cinc punts de les espanyolistes que tot i que ho han intentat més amb el cor que amb el cap, no han estat a l’alçada del que s’esperava pe pogué batre a un conjunt molt sòlid defensivament que a sobre ha encarat el darrer terç del partit amb el marcador a favor.

A sobre, quan l’Espanyol s’ha vist per sota i Aja ha mogut banqueta, tan sols com a davanteres hi havia noies molt joves de la pedrera, circumstància que no es donava la temporada passada amb jugadores del nivell de Mery o la pròpia Corredera esperant una oportunitat. Com es sol dir, tota l’artilleria estava al camp... i això és el veritablement preocupant.

Tampoc podem dir que el FC Barcelona hagi merescut el triomf ni per joc ni molt menys per ocasions, tot i que això si, ha sabut jugar-li al conjunt espanyolista que ha regalat bastant part del encontre plantejant un joc molt poc ofensiu, de molt respecte, i llençant minuts que al final han acabat fent falta davant la cohesió defensiva local.

El primer quart d’hora ha estat de lleuger domini local i com a única ocasió barcelonista ha estat un llançament al 9’ de la lateral Rocío que s’ha enverinat hi ha acabat colpejant al travesser de la porteria de Mariajo.

El joc ha estat molt poc fluït, moltes imprecisions, desplaçament llargs de pilota des de la cobertura, tots dos equips arriscant poc i amb el joc que ja li anava bé al conjunt local. El primer xut a porta (es un dir, ja que s’ha marxat fora desviat) ha estat de Willy al 32’. Aquesta dada ja ho diu tot.

L’Espanyol ha imprès una marxa més al ritme del joc durant el darrer quart d’hora del primer període en el que ha dominat totalment a les locals tancant-les en el seu propi camp. Llavors ha sigut quan Vero ha disposat de la millor i única ocasió dels primers quaranta cinc minuts quan una centrada per la dreta ha estat rematada de cap per Willy, salvant amb una gran intervenció Eli Sarasola, i el refús li cau a Vero que ha rematat fluix com si no s’hagués esperat, i amb reflexes ha tornat a salvar Eli sota la mateixa línia de gol el remat de la gallega en l’àrea petita.

Meseguer ha tingut el gol en una bona jugada de Vero amb passada per Erika i aquesta veient a l’aragonesa tota sola li ha cedit la bola, però el remat buscant l’escaire de Silvia s’ha marxat fora. Ani Escribano ha salvat en el darrer sospir del primer temps, al seu equip de mals majors quan una incursió de Willy amb centrada s’ha anticipat a un possible remat.

Semblava que probablement l’Espanyol s’havia fet ja amb el control del joc i que en el segon temps superaria al rival; però no ha estat així. Lluny d’això, en el primer quart d’hora del segon temps, tan sols comptabilitzem un xut d’Erika desviat en un contracop de Willy i un xut de Mérida (60’) per sobre el travesser.

El partit s’ha posat coll amunt, quan en el 64’, la jugadora procedent del filial barcelonista Olga, supera a Ane que intentava deixar en fora de joc a l’atacant local, i de xut creuat a l’esquerra de Mariajo aconsegueix l’únic gol del partit.

Amb el marcador desfavorable l’Espanyol s’acaba bolcant a l’àrea barcelonista però amb massa precipitació i amb poca claredat d’idees davant la teranyina local. L’ocasió més clara l’ha tingut per Erika, quan rebent en profunditat ha tingut l’oportunitat per empatar, però ha estavellat el seu remat al cos d’Eli.

La segona ocasió clara de gol ha estat a càrrec de Vero, en l’u contra u davant Eli Sarasola rematant i salvant la portera basca acabant colpejant l’esfèrica a l’exterior del travesser.
Els darrers intents amb xuts de Vero (al cos d’ Ani Escribano) de Kenty (per sobre el travesser) i de Monforte, deixen ja clar que la igualada no era possible. Es més, en una contra a punt ha estat de donar un ensurt el conjunt local, aturant Mariajo el remat de Melanie.




Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Eli; Laura, Marta Unzúe, Ani Escribano, Rocío; Ester, Montse; Vicky, Mary Paz, Marta Corredera; i Olga
Substitucions: Ana Márquez i Melanie Serrano per Olga, i Marta Corredera, m. 74; Marta “Lilo” per Mari Paz, m. 81; Elba Unzué per Rocío, m. 87.


RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Vanesa, Monforte; Meseguer, Vilanova; Mérida, Willy, Vero; i Erika.
Substitucions: Sonia per Meseguer, m. 72; Alba Pomares per Sara Mérida, m. 87

Àrbitre: Raul Calle Martínez, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Sense cap tipus de problemes en un partit fàcil per arbitrar i sense cap jugada polèmica, ha tingut una bona actuació.

Gol: 1-0: Olga, m. 64.

Incidències: Camp 8è de la Ciutat Esportiva Gamper, Sant Joan Despí. Quart encontre del grup B de la Superlliga Femenina en la seva primera fase.





.SUPERLLIGA GRUP "B" PTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

124400104
2

U.D. LEVANTE

94301164
3

R.C.D. ESPANYOL

74211165
4

VALENCIA FÉMINAS C.F.

6420288
5

CD SANT GABRIEL

64202917
6

EUROMAT UE L'ESTARTIT

3410379
7

GIMNÀSTIC TARRAGONA

34103419
8

U.D. COLLERENSE

14013711






1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Come On
Gracias

[url=http://www.elcoes.com/]Worker[/url]




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M