EL SANTBOIÀ SORPRÈN A L'INFANTIL "B",
QUE GUANYAVA 4-1 FALTANT VINT MINUTS...

RCD Espanyol Infantil “B”: 4 – FC Santboià: 4

Llencen una avantatge de 4-1

En un pèssim tram final de partit, l’Infantil “B” no va saber mantenir el resultat d’un partit que tot i que el Santboià s’havia avançat en el marcador en els primers compassos, li havia donat brillantment la volta marcant quatre gols. A sobra, amb 4-3 l’Espanyol va errar un penal que hagués ensorrat definitivament les esperances dels de Sant Boi per puntuar. Al final, la constància i el no donar-se per vençuts dels visitants va fer que se’n portessin un empat a quatre celebrat com a victòria.

La primera ocasió va ser per l’espanyolista Sujan amb un xut que va sortir a mig metre del pal dret. No es va fer esperar la rèplica dels visitants, primer amb un tret rebutjat a còrner i posteriorment als onze minuts de joc, un lliure directe escorat a la dreta de l’atac del Santboià, acaba significant el primer gol del partit al ser llençat bombejat i per molt poc el porter blanc-i-blau no arriba a pogué rebutjar l’esfèrica.

Poc temps li va costar al conjunt espanyolista d’igualar el marcador quan un penal comès sobre Víctor és transformat per Joan, enganyant al porter amb un tret per la seva esquerra.

En el segon quart de partit, el marcador no es va moure – cosa estranya en un partit de vuit gols – si bé Víctor va enviar un centre xut bombejat que va colpejar a la part superior del travesser. També Sujan en pilota llarga dividida va intentar arribar primer i driblar la sortida fora del àrea del meta visitant, però el porter es fa refer i va rebutjar. La darrera ocasió abans del descans, una centrada passada de Víctor per la dreta, i Sujan al segon pal, no arriba per molt poc.

En el segon temps, l’Espanyol millora en l’aspecte d’efectivitat cara a porta i comença a donar un recital que durarà fins el darrer minut del tercer quart.
Primer, serà Sujan qui de xut creuat entrant per l’esquerra a l’àrea de càstig, fa pujar el segon gol perico que remuntava el partit.

Tres minuts després, una centrada des de banda esquerra i Ferran marca a plaer en la boca de gol. La sensació de superioritat exhibida durant tot l’encontre per joc i ocasions de gol té la seva culminació amb un quart gol de Miguel amb una rematada que colpejant al pal a mitja alçada acaba allotjant-se dins la porteria.

Però el futbol no es decideix mai un encontre fins el xiulet arbitral final, encara que pugui semblar un tòpic, i és un estat d’ànim i més en aquestes edats. I el Santboià amb 4-1 amb contra no es va rendir i va intentar al menys escurçar diferències. Primer va comptar amb una gran ocasió en un u contra u amb el meta espanyolista que va sortir la rematada a un parell de pams del pal dret.

I aquest ensurt no va espavilar als locals sinó que va animar al Santboià encara més i al darrer minut de joc del tercer quart, un penal comès pels espanyolistes llençat pel dorsal 9 visitant, ajustat al pal dret, es converteix en el segon gol del conjunt vallesà.

Mancava tot un quart (18’) i moltes coses encara es veurien... Per començar, als dos minuts, el Santboià torna a sorprendre als espanyolistes desprès d’una pèrdua de pilota a la frontal, i no perdonant cara a porta, aconsegueix el tercer gol que ajustava al màxim el marcador.

L’Espanyol mitjançant Wuba tindria una ocasió en un contracop tallat amb falta a pocs metres de la frontal i aquesta la llençaria Joan, però el meta visitant molt segur en aquesta ocasió aturaria l’esfèrica.

A tres minuts del final, la jugada clau. Penal a Wuba, tot i que sent sincers des de la nostra posició ens va semblar que el defensor visitant tocava l’esfèrica sortint a còrner al marge que també toqués al jugador local. El col•legiat no dubta i assenyala el punt dels onze metres, i el propi Wuba és l’encarregat de llençar-lo, malament, ras, fluix a la dreta, aturant-lo el porter.

Després de l’infortuni de l’errada del penal, el Santboià es llença assetjant la porteria espanyolista, i l’empat sobrevola Sadrià, primer amb un centre xut al travesser i posteriorment, ja en l’afegit es confirma tal premonició, quan el Santboià acaba marcant l’empat a quatre definitiu. Després de centrar de mig camp, i ja en el darrer segon, l’Espanyol intentaria el miracle amb un llançament des de la frontal que es va marxar per sobre el travesser. Repartiment de punts, en un encontre que mai els espanyolistes haurien de deixar-se escapar l’avantatge assolida; però bé, també en aquests partits se n’aprèn i molt més que en golejades de deu o vint gols...