dimecres, 29 de desembre del 2010

ELS PERICOS A LES SELECCIONS (1a.part):
EL DARRER GOL DE CORO, PERTANYENT AL RCDE?...


Fotos d'arxiu.



ELS PERICOS A LES SELECCIONS

Anem a repassar les diferents actuacions dels nostres jugadors als diversos combinats catalans en els darrers dies. Començarem pels jugadors del planter professional del RCD Espanyol. Fins a vuit espanyolistes van prendre part en l’amistós de la Seleccio de Catalunya habitual per aquestes dates. Van ser: Víctor Ruiz, Javi Márquez, Ferran Corominas, Joan Verdú, Sergio García (titulars) i Kiko Casilla, David García, i Álvaro Vázquez (segon temps).

Els dos primers gols van ser obra de Coro i de Sergio García. Igual estem davant l’últim gol del de Banyoles sent jugador del RCD Espanyol, ja que no compta per Pochettino pràcticament gens i des del club se li podria estar buscant una sortida al resen estrenat mercat d’hivern.





Catalunya: 4 – Hondures: 0


Catalunya: Víctor Valdés, Damià, De la Bella, JAVI MÁRQUEZ, Puyol, VÍCTOR RUIZ, FERRAN COROMINAS, Busquets, Bojan, JOAN VERDÚ i SERGIO GARCÍA.

Substitucions: KIKO CASILLA per Valdés, m. 52; Marc Bartra per Puyol, m. 64; Sergio González per Javi Márquez, m. 64; Oscar Serrano per Ferran Corominas, m. 64; Fontàs per Busquets, m. 73; DAVID GARCÍA per De la Bella, m. 73; ÁLVARO VÁZQUEZ per Sergio García, m. 73 i Rafa Jordà per Bojan, m. 80.

Hondures: Ricardo Canales; Acevedo, Morales, Leveron, Ávila; Mario Martínez, Claros, Ramón Núñez, Bonieck; Welcome, i Rojas.

Substitucions: Guerrero per Mario Martínez, m. 46; López per Núñez, m 46; Marvin Chavez per Rojas, m. 66; Delgado per Welcome, m. 78 i Mendoza (ps) per Canales, m 82.

Gols: 1-0: CORO, m. 26; 2-0: SERGIO GARCÍA, m. 49; 3-0: Bojan, m. 60; 4-0: Bojan, m. 70.

Àrbitre: Estrada Fernández, del comitè territorial català.

Incidències: Encontre amistós disputat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc davant 28.150 espectadors. En la llotja, el nou President de la Generalitat, Artur Mas.

L’aportació espanyolista al combinat català no es va quedar només amb els jugadors sinó que el delegat va ser José María Calzón, l'ajudant Toni Borrell, el fisioterapeuta Manolo González i el preparador físic Ramón Català, membres del cos tècnic. A la llotja ,els consellers Antoni Fernández Teixidó, Josep Maria Borrell, directiu de la Federació Catalana de Futbol, i Francesc Ciprés i el director de comunicació de l'entitat, Xavi Andreu. Els nens de l'Infantil “A” de Dani Fernández, van col·laborar com a recollidors de pilotes.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M