dijous, 30 de desembre del 2010

NOVA COPA COCA-COLA:
LA GPE MANIGUA, MERITORI 8è. LLOC.


De 44 equips participants, La GPE Manigua, ha obtingut el 8è lloc a la Copa Coca-Cola sub-16

En aquests dies en que el futbol professional renuncia a jugar per les festes nadalenques, en el futbol base tenen lloc diversos tornejos. Un d’ells, la nova Copa Coca-Cola sub-16, que es disputa de manera similar a la Nike Cup Premier (la diferència és que aquella és sub-15), i enguany s’ha obert a la participació de clubs de futbol base, escoles de futbol, quan anteriorment era només per l'esport escolar.

L’equip cadet de la GPE Manigua, hi ha pres part i ha realitzat un molt bon torneig malgrat no haver pogut assolir millors fites per culpa dels maleïts penals a l'eliminatòria de quarts de final.

En la primera fase, va quedar líder del seu grup en vèncer 3-1 al Sant Salvador de Cercs i d’imposar-se a la tanda de penals al CF Unió Can Rull Rómulo Tronchoni de Sabadell després que el partit acabés amb empat a un gol.

En els vuitens de final, la GPE Manigua va derrotar a la UD.Gramanet per 2-0, classificant-se pels quarts de final on va empatar a zero gols amb la UE Sabadellenca. Els vallesans es van classificar per penals per les semifinals del torneig.

El balanç final ha estat prou profitós pel conjunt cadet d’aquesta ambaixada perica, ja que ha quedat en vuitè lloc d’un total de 44 equips participants, i ve a confirmar el bon moment de forma que enguany travessa el futbol base d’aquesta institució penyística perica.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M