dimecres, 29 de desembre del 2010

FELICIANO DI BLASI,
RESCINDEIX EL SEU CONTRACTE AMB L'ESPANYOL



Feliciano di Blasi, abandona l’entitat espanyolista


Feliciano di Blasi (Ghedi, Brescia 17/07/1953) ha rescindit el seu contracte amb el RCD Espanyol que el vinculava a l’entitat espanyolista fins el 30 de juny proper.

Di Blasi ha posat punt i final a la segona etapa al RCD Espanyol desprès que de la mà de Mauricio Pochettino s’incorporés a l’equip en gener de 2009 quan l’equip havia caigut en picat a la classificació a les profunditats de l’abisme. Anteriorment, havia format tàndem amb Luis Fernández en la miraculosa salvació de la temporada 2003/04 arribant també a l’equip quan aquest ocupava la darrera posició de la classificació i coincidint amb la tornada a l’equip perico, de qui ara ocupa la banqueta del primer equip.

El distanciament i “caiguda en desgracia” de l’italià es ve observant en els darrers temps desprès dels problemes que va tenir amb els diversos darrers caps dels serveis mèdics del club i en especial amb el Dr. Cervera, que van quedar palès en aquella esperpèntica roda de premsa organitzada pel conseller Germán de la Cruz.

A més, en aquesta temporada havia vist com se li havien retallat les seves competències passant de “Coordinador Tècnic Científic” a simplement “preparador físic” (veure web oficial del RCDE).

Les diverses lesions i les recuperacions complicades d’alguns membres de la plantilla, i les relacions esmentades amb els diferents metges responsables d’aquesta parcel•la, i el seu elevat sou, a bon segur hauran influït també en la decisió del club de prescindir dels seus serveis.



Comunicat de Feliciano di Blasi

“M'agradaria agrair tant al president del club, Daniel Sánchez Llibre, com al seu Consell d'Administració, el suport que m'han dispensat al llarg de la meva trajectòria a l'Espanyol i que ara es tanca per motius estrictament personals. Vull agrair, igualment, a tot l’staff tècnic i mèdic del club -en particular als meus col•laboradors directes (Ramón Català, Jaume Bartrés i Toni Clavero)- i al directiu responsable del futbol base, Antonio Morales, pel seu suport constant, el mateix que he trobat entre els jugadors professionals amb els quals he tingut la sort de coincidir.

He estat a l'Espanyol en dues etapes en les quals s'han viscut, a nivell esportiu, dos moments molt complicats. Primer amb Luis Fernández i després amb Maurici Pochettino, he treballat al costat d'un grup humà que s'ha implicat des del primer instant i que va fer possible que superéssim aquests moments de tanta dificultat. Per a mi, a títol particular, el més dur de tots va ser la pèrdua de Dani Jarque que va arribar a deixar-me molt afectat tant a nivell personal com professionalment.

L'actual situació esportiva, marcada per la bona trajectòria del primer equip, fa que aquest sigui el moment idoni per negociar amb el club la meva sortida de l'entitat. Crec que s'han consolidat les bases per recollir en un futur no gaire llunyà els fruits d'un treball basat en la implicació i el compromís de tota la seva gent.

No vull acabar sense tenir, igualment, un reconeixement absolut a tota l'afició i seguidors del RCD Espanyol, que m'han mostrat tot el seu afecte i la seva proximitat i que m'han fet comprendre realment el veritable significat de ‘La força d’un sentiment’”.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M