dimecres, 29 de desembre del 2010

TORNEIG D'ARONA: EL MALEÏT ENCREUAMENT

Foto d'arxiu:
Mariano i el porter Ayoub, jugadors de l'equip espanyolista.



RCD Espanyol Infantil “B”: 0 – FC Barcelona: 1

L’equip espanyolista va dir Adéu a la seva participació al Torneig d’Arona, en perdre per 0-1 davant l’etern rival en un partit igualat que es va decidir en una jugada concreta en el llançament d’un servei de cantonada que va acabar suposant l’únic gol del partit. En encontres tant curts, qui marca primer té molt de guanyat i el derbi es va resoldre en una jugada i a favor dels interessos barcelonistes.


Un cop més, “fenomenal” l’actuació partidista i totalment parcial dels mitjans de comunicació de la organtizació que han retransmès aquest torneig, deixant clarament ja des d’un bon principi fora de les transmissions en obert, al quadre espanyolista. També cal dir-ho, algunes actuacions arbitrals han confirmat que on no hi ha no raja; si ja eren dolents i dependents del poder, alguns àrbitres quan eren joves i arbitraven, imagineu-vos un cop retirats...

Bastant deplorable moltes de les coses vistes, més si cap, tenint en compte que parlem de nens de menys de tretze anys... Ara, a esperar els organitzadors que puguin tenir el premi de veure la final “desitjada” des d’un sorteig teledirigit evitant l' encreuament des d’un bon principi dels seus dos “protegits”.




Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Ayoub, Morales, Mariano, Cucu, Ferrán, Joan Gómez i Nolla. També van jugar Alex Bermejo, Pol i Nil.

FC Barcelona: Joan, Piñol, Adriá, Oriol, Georgios, Morer i Olmo. També van jugar Javi Ruiz, Aleñá i Ramón.

Gol: 0-1: Adriá, m. 5.

Àrbitre: Gracia Redondo






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M