dimecres, 20 d’abril del 2011

ACTES SOCIALS: I OPEN DE DOMINÓ
A LA PENYA SANTS-HOSTAFRANCS



Fotos cedides per la Penya B.B. Sants-Hostafrancs.


1er Open de Dominó. 

El passat 2 d’Abril es va dur a terme el lliurament de premis als guanyadors del Primer Open  de Dominó que conjuntament organitza la Penya Blanc-i-Blava de Sants-Hostafranchs amb la col•laboració de la Penya Joan Verdú-L’Esquerra de l’Eixample i que s’havia desenvolupat durant el mes de març.

Prèviament abans del lliurament de trofeus, els participants, socis i amics, van gaudir d’un excel•lent sopar, ben servit i ben regat amb bon vins i cava.

Els campions van ser: Joan Gallart i Francesc Cortadella, mentre que la parella sots-campiona va ser Emilio López i Juan Vilar. Tots els participants van tenir el seu regal per la seva participació en el torneig.

La Penya Joan Verdú-L’Esquerra de l’Eixample va fer lliurament del “Premi a la simpatia” a la parella formada per Jordi de la Plaza i Lluis olivera.

La vetllada va ser llarga i agradable i va quedar patent el desig de realitzar edicions posteriors donat l’alt grau de participació i l’èxit en aquest “Primer Open de Dominó” organitzat per la PBB de Sants – Hostafrancs.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M