dimarts, 19 d’abril del 2011

ACTES SOCIALS

 P.B.B. GRAN VIA- SANT MARTÍ


III Monada Perica.

Us informem desde la PBB Gran Via - Sant Martí que el proper dilluns 25 d'abril celebrarem la III Monada perica de la nostra Penya, un acte que s'està convertint en clàssic per nosaltres.
La festa serà a les 18h. a la nostra seu: Bar Atlàntida, C/ Andrade 112 (Pl.dels Porxos) del barri de Sant Martí a Barcelona <M> L2 Bac de roda

Moltes gràcies i us esperem!
PBB Gran Vía - Sant Martí



PERICOS DE MONTMELÓ

Fira del Comerç, Artesans i Entitats de Montmeló.

Dissabte 7 de maig la Penya Pericos de Montmeló participarà a  la Fira del Comerç, Artesans i Entitats de Montmeló on organitzaran un Concurs de Tocs de Pilota.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC


XXXVII Aniversari.

El próximo 8 de Mayo llevaremos a cabo la celebración del 37º aniversario de nuestra peña con una barbacoa. Nos quedaba pendiente indicar el lugar donde la llevaríamos a cabo y el precio.

Pues bien ya os podemos informar que el lugar serán las pistas del colegio El Viver de Can Sant Joan, y el precio será de 12 euros para socios de la peña y 15 euros para no socios de la peña, con derecho a dos consumiciones.

A partir de este momento ya podéis empezar a hacer la reserva, a través de este mismo correo o bien en el teléfono 607271055.

Os esperamos a todos/as para vivir una gran jornada 100% perica.

Saludos.

PBiB Montcada i Reixac
www.pericosmontcada.blogspot.com
607271055





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M