dimecres, 20 d’abril del 2011

EL CADET "A" PATEIX FINS EL
DARRER INSTANT, PERÒ VENÇ (2-1)




RCD Espanyol Cadet “A”: 2 – U.D At. Gramanet: 1


Molts problemes pel Cadet “A”.

El RCD Espanyol Cadet “A” va vèncer per 2-1 amb un gol in-extremis en els darrers minuts del partit en un xoc en el que no va saber plasmar la seva superioritat en el joc al marcador, fins les acaballes del partit. La Gramanet ho va posar difícil i va estar apunt d’endur-se un valuós punt de la Ciutat Esportiva.

L’Espanyol que venia d’obtenir un triomf a Girona contundent per 0-5, va sortir a enllestir ràpid el partit –no oblidem que encara no té assegurada matemàticament la segona plaça en lluita amb la Damm o inclòs Cornellà –, i va gaudir de bastants ocasions per obrir el marcador.

La primera d’elles, una pujada per l’extrem del paraguaià Pedro que guanya línia de fons i treu una centrada que es rematada amb un cop de cap de Canti, per sobre el travesser. També ho provar Salinas, però el seu xut se’n va anar fora. Lucas del Campo, (que el tornàvem a veure després de la lesió patida), puja per banda esquerra, i la seva centrada passada és rematada per Salinas, fluix, a les mans del porter tot i que estava en bona situació.

L’Espanyol arribava bé per bandes, però fallava a l’hora de concretar les jugades. Una pujada de Torito per banda dreta, acaba amb una centrada que rebutja un defensor i la volea de Pedro acaba a les mans del porter, precisament...

La jugada més curiosa del partit i en la que es va veure que quan la pilota no vol entrar, no hi ha manera, es va produir als voltants de la mitja hora de joc quan en el llançament d’un còrner des de l’esquerra de l’atac perico, Sergi Coll va deixar passar per que rematés un company darrera, va haver-hi varis remats i rebots, el porter no acaba de rebutjar per dues vegades, Pedro remata traient un defensor sota pals, i ni Albert ni Rafa poden batre al meta en una jugada en la que es va produir un autèntic embolic dins l’àrea...  petita !. 

També al 32’ es va produir una situació similar a l’àrea espanyolista si be no tan clara a l’hora de disposar de rematades franques dins l’àrea com la citada anterior, però també hi va ha haver-hi un monumental embolic amb refusos, rebots, i la pilota no va entrar sent allunyada per la cobertura local.

Les darreres accions del primer temps, una bona assistència de Pedro per Canti que amb tot a favor remata fora a l’esquerra i un xut posterior en altre acció, del paraguaià Pedro per sobre el travesser.

El segon temps va continuar sota els mateixos paràmetres. Un Espanyol que entrava per bandes, que gaudia d’ocasions i mancava encert en el remat. La primera ocasió va ser per Rafa Espinosa que remata al travesser una pilota centrada, al controlar dins l’àrea. L’esfèrica va botar clarament dins de la porteria travessant la línia de gol, però el col•legiat del matx no ho va considerar així, cometent ell i el seu jutge auxiliar un greu error que li va impedir al quadre espanyolista avançar-se en la primera jugada del segon temps.

Una centrada del ara lateral dret Torito, acaba controlant dins l’àrea Salinas, però el davanter perico no va estar gaire inspirat en aquesta ocasió i va malbaratar l’ocasió xutant fluix pel centre a les mans del porter. Tampoc Pedro va estar més encertat quan al minut 6’ de la represa, xuta a les mans del porter tenint tota la porteria per davant. Diferent la jugada en la que Salinas va ficar una bona pilota en profunditat per Canty i aquest va intentar superar al meta, i llavors ja no va tenir suficient angle per pogué rematar pel pal curt i xuta a les cames del porter colomenc.

La millor ocasió de la Gramanet va acabar amb una gran aturada de Joel,  tot i que el col•legiat la va anul•lar per situació anti-reglamentària. 
   
Al minut 62’, per fi el conjunt de Fran Navarro obre la llauna mitjançant Canti. Una bona triangulació entre Bochi i Pedro acaba amb una passada per Canti, qui amb tota la porteria a favor dispara fort però molt malament pel centre, però la resposta del meta colomenc és molt deficient en aquesta ocasió, i la pilota se li acaba marxant entre les mans a dins, en una errada de blocatge.
Només dos minuts i escaig li durà a l’Espanyol l’avantatge en el marcador. La Gramanet empata el partit amb una rematada creuada ajustada al pal esquer de la porteria espanyolista. Altre cop, a tornar a començar...

Salinas controla dins l’àrea una pilota dividida avançant-se al porter, el supera driblant-lo, però varis defensors ràpidament tapen el poc angle del jugador espanyolista.  L’Espanyol continua atacant i Pedro ho intenta amb una volea que surt fregant la creueta esquerra de la porteria. 

Faltant un minut pel final del partit, Gerard amb xut creuat després d’un bon control marca el gol del triomf culminant una excel•lent jugada d’atac de Bochi. Encara en l’afegit l’Espanyol podria haver fet el tercer en un contracop amb pilota llarga per Pedro que en el darrer instant un defensor se li anticipa al tall enviant a còrner quan es quedava tot sol.

Una pilota perduda en zona de mitjos del quadre local per Maxi en el darrer minut de l’afegit, propicia el contracop colomenc i  és a punt de donar l’ensurt en forma d’empat, però el davanter visitant xuta malament als núvols quan tenia a dos companys sols seguint la jugada. De totes maneres, el triomf espanyolista s’ha de considerar just i bastant curt pels mèrits d’uns i altres.
  


RCD Espanyol: Joel, Torito, Sergi Coll, Maxi, Lucas del Campo, Albert, Robert, Espinosa, Canti, Pedro i Salinas
Substitucions: En el segon temps, Joel García per Lucas del Campo, m. 41;  Gerard per Robert i Bochi per Torito, m. 58;  Iago per Albert. 

Gols: 1-0: Canti, m. 62; 1-1; m. 64; Gerard, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 27ena. de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda del dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià amb temps assolellat i temperatura suau descendent a mida que va anar minvant l’acció solar.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET <> 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
72
26
24
0
2
127
15
2
R.C.D ESPANYOL
58
26
19
1
6
57
25
3
C.F. DAMM
57
27
18
3
6
69
30
4U.D. CORNELLÀ532616555529
5
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
45
26
14
3
9
46
35
6
U.E. LLEIDA
38
26
10
8
8
51
44
7
U.E. VILASSAR DE MAR
37
26
11
4
11
43
44
8
U.F.B. JÀBAC i TERRASSA
35
27
9
8
10
42
41
9
F.C. GIRONA
32
27
8
8
11
39
57
10
U.E. SANT ANDREU
31
27
8
7
12
33
52
11
C.E MERCANTIL
31
26
9
4
13
37
51
12
C.F. BADALONA
30
27
9
6
12
37
53
13
U.D. At. GRAMANET
25
27
6
7
14
22
50
14
ESCOLA F. GIRONÈS-SABAT
24
26
7
3
16
35
65
15
C.F. JUNIOR
22
27
6
4
17
29
72
16C.F. BLANCA SUBUR82715212079





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M