diumenge, 8 de maig del 2011

JORNADA INTENSA...

RCD Espanyol Femení "A" -Rayo Vallecano.

Tornada de l'eliminatòria final de la Superlliga Femenina. L'encontre es disputarà al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià amb arbitratge de David Medie Jiménez, col·legiat de la delegació de Sabadell que tindrà com a jutges auxiliars a Antonio Pinzano i a Julio Sierra Salomó.
Un triomf o un empat sense gols o a un gol, dona el títol de lliga a les espanyolistes; un empat a tres o més gols o una derrota, el dona a les madrilenyes. Un idèntic 2-2 a l'anada, obligaria a disputar un temps suplementari de trenta minuts arribant-se al llancament de penals en cas de subsitir la igualada.

Complementarà la matinal a Sadrià, l'encontre que el Juvenil B disputarà a les 13:30 davant la Damm B, partit intrascendent ja que l'equip espanyolista pràcticament no té cap tipus de posibilitats de fer-se amb el títol de lliga i que serà xiulat per l'inclit Gustavo Rebollo López.


El filial.

A uns quants quilomètres, a la capital del Vallès Occidental, concretament a l'Olímpic de Terrassa, el filial espanyolista esgotarà a partir de les dotze del migdia, les darreres posibilitats d'accedir a les eliminatòries d'ascens, intentant encadenar un nou triomf. L'equip de Ferran Manresa juga amb la samarreta del Palamós i del Balaguer en aquesta ocasió, ja que son els rivals del Reus i la Montañesa respectivament. Només que aquests dos equips treguin un punt en els dos encontres que manquen l'Espanyol B haurà perdut matemáticament qualsevol opció.


Derbi

Per últim, un Espanyol coneixedor que tant Sevilla com Atlético de Madrid van caure a casa contundentment, intentarà obrar un d'aquests sans i necessaris miracles plantant cara a un Barcelona que va directe al títol de lliga. Pochettino ha convocat als següents jugadors: Kameni, Chica, Javi Máquez, Amat, Callejón, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Osvaldo, Álvaro, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Raúl Rodríguez, David López, Rui Fonte, Canal, Thievy i Isaías.
Arbitrarà Fernández Borbalán del comitè territorial andalús i l'encontre donarà començament a les 19.00 en el escenari on resideix la dictadura esportiva del poble català.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M