dilluns, 9 de maig del 2011

L'ATHLETIC CLUB,
A LA COPA DE LA REINA


COPA S.M. LA REINAQUARTS DE FINAL (15/22 MAIG)  
ATLÉTICO DE MADRID FÉMINASPRAINSA TRANSPORTES ALCAINE   
F.C. BARCELONARAYO VALLECANO  
R.C.D. ESPANYOLATHLETIC CLUB  
REAL SOCIEDADC.E SANT GABRIEL  




1a. ELIMINATÒRIA (1 i 8 Maig)COPA S.M. LA REINA  
S.D. LAGUNAKATHLETIC CLUB1-50-6
S.D. REOCÍN F.C. BARCELONA0-31-4
U..D. COLLERENSEATLÉTICO DE MADRID FÉM.1-30-1
SPORTING HUELVA  (Retirat)PRAINSA Z. (Classificat)  
LEVANTE U.D.F. C.E. SANT GABRIEL1-12-3
VALENCIA FÉMINASREAL SOCIEDAD2-10-1



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Copa de la reina i ascensos femenins


Ahir va tenir lloc a la Reial Federació Espanyola de Futbol, el sorteig de quarts de final de la Copa de la reina. Els emparellaments són els següents:



RCD Espanyol-Athletic de Bilbao.



Atlètic de Madrid Fèmines-Prainsa Saragossa



F.C. Barcelona-Rayo Vallecano.



Reial Societat-Sant Gabriel.









Les periques volen oblidar la Superlliga guanyant la copa de la reina. Grans sorpreses, perquè juguen els quatre primers classificats en la Superlliga entre ells. Una altra anècdota els vuit conjunts estaven junts en el mateix grup de la Superlliga. L'anada serà el diumenge 15 de maig i la tornada el diumenge 22 de maig.









Partits de vuitens.



Recordeu que RCD Espanyol i Rayo Vallecano que estaven disputant la final de la competició regular estaven classificades directament per a quarts de final. En la mateixa situació hi havia les manyes del Prainsa Saragossa que va veure com el seu rival, l'Sporting de Huelva, va renunciar a la Copa per greus problemes econòmics i la RFEF va decidir que no hagués de disputar aquesta eliminatòria davant un altre rival i estigués classificat directament per a quarts .









Llevant UD 1 - CE Sant Gabriel 1.



Les gabrielistes van defensar el resultat victoriós de l'anada de tres a dos. Es van avançar les llevantinistes amb un gol de Pamela Conti en el primer temps. Les adrianeneses a començament de la segona a través de Cristina Baudet va aconseguir l'empat i la classificació històrica per a quarts.







SD Reocín 0-FC Barcelona 3.



Les barcelonistes van defensar el resultat de l'anada. Van tornar a golejar a la SD Reocín. Van marcar Olga, Rocío, de penal i Lilo.









UD Collerense 1 - Atlètic de Madrid 3.



Les matalasseres van tornar a obtenir un altre triomf contra les balears. Les madrilenyes es van avançar per mitjà d'Alba, Amanda, i Priscila. Patricia, va marcar el de l'honor mallorquí.







SD Lagunak 1-Athletic Club de Bibao 5.



Les bilbaïnes es van posar per davant a través de Nekane Díez que es va lesionar, van aconseguir la igualada les de Barañain per Julia. Les blanqui-vermelles amb la seva estrella del dia Joana Flavià, que va fer quatre dianes van sentenciar.









València CF 2-Reial Societat 1.



Les de Sant Sebastià van sostenir el solitari gol en pròpia porta de l'anada i van eliminar a les valencianistes pel doble valor de gols en camp contrari. Les de Sant Sebastià es van posar per sobre gràcies a Arantxa. Les valencianes van donar la volta obra d'Irene i Mateos que no va ser suficient.






Fase d'Ascens



Grup A. S.P. Comarca Plans Olivenza 1-Abanto Club 0.



Les basques després de la derrota amb les extremenyes queden eliminades. Les albacetenyes se la jugaran amb la S.P. Comarca Plans Olivenza per pujar a la Superlliga.






Grup B. Federació Viguesa Penyes Recre. L'Olivo-UD Tacuense.



Les canàries amb una important empat amb les gallegues, tenen el liderat per pujar a Superlliga. Les del Girona FC. ja no poden pujar, jugaran contra la Federació Viguesa Penyes Recre. L'Olivo en l'última jornada. Les vigueses han de guanyar per dos gols per ascendir.







Pel que viurem moments intensos en que alguns equips volen aconseguir passar a semifinals i altres volen pujar a la Superlliga femenina. Molt per decidir.
Jose Carrera

Anònim ha dit...

Possible desaparició del Rayo Vallecano femení.

Primeres intencions del nou president del Rayo Martin Presa: pressupost ajustat en 1 ª, carregar equip femení i que el planter passi a dependre de la Fundació .Anunciat a la 1:30 a la COPE i a la 1:34 a twitter.Si el Rayo suprimeix el femení per al proper any, jugaria el RCD Espanyol la Champions? Molts dubtes. Pel que nosaltres hem de seguir lluitant per salvar el RCD Espanyol femení i si aconseguim el premi de la Champions que benvingut sigui.
Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M