dilluns, 27 de juny del 2011

CAMPIONS !!!

Foto d'arxiu.
Doblet de l'Aleví "A" (Lliga i Campionat oficiós d'Espanya)






RCD Espanyol: 0 – Real Mallorca: 0 (5-4* pen. )





Segon triomf al Torneig Nacional de F-7.

El RCD Espanyol s’ha adjudicat el Torneig Nacional de Futbol-7 (actualment BBVA Blue disputat a Cadis, antic Torneig de Brunete) per segona vegada a la història després d’arribar per quart cop a una final d’aquest torneig. L’anterior triomf datava de la temporada 2004 quan va derrotar a la final al Real Murcia. Les finals en les que no es va poder alçar amb el triomf l’Espanyol van ser en 1996 i en 2005.

Després de superar amb molt esforç al gran favorit a les semifinals l’Espanyol ha afrontat la final davant un voluntariós Real Mallorca que ho ha posat força difícil al quadre espanyolista fins haver d’arribar a la tanda de penals per decidir el campió.

Tot i que l’Espanyol partia com a favorit, s’ha vist molt més faltat de benzina al quadre català després de l’esforç del migdia, fet que afegit a l’envergadura de Papa i Alemu en el quadre balear, no ha permès desenvolupar el joc habitual en l’equip perico dominant en varies fases del partit els vermells molt més frescs.

Les primeres accions de perill, al primer minut de joc, una rematada que ha tret a còrner l’heroi del partit, el meta Adrià. Aquest es llença i el central Papa entrant amb força ha estat a punt de donar l’ensurt rematant de cap desviat. La primera resposta dels blanc-i-blaus, un xut de Fode que no ha creat masses problemes per Damián. Més n’ha tingut el meta balear quan Albert Alavedra ha llençat un lliure directe des de l’esquerra i amb poc angle, però el suficient per obligar al porter rival ha rebutjar el llançament molt tancat que portava camí de gol. Una molt bona combinació entre Dani i Guillem ha acabat amb rematada de primera del lateral dret, però sortint excessivament alt el remat.

Els balears han tingut una bona ocasió per Tofol que Adrià ha desbaratat llençant-se i cobrint perfectament aconseguint rebutjar la rematada del mallorquinista. El conjunt vermell, ha tingut la millor ocasió en el primer temps als 10 minuts de joc, quan el dorsal 7 Alemu, s’ha quedat tot sol dins l’àrea amb una bola d’or, xutant a trencar, i amb grans reflexes de nou Adrià ha evitat el gol amb una gran intervenció. En els darrers minuts Fode s’ha hagut de marxar després de rebre de valent de Papa (les diferències físiques eren abismals) tot i que s’ha recuperat en temps de descans.

En el segon temps més del mateix. Domini altern, un Espanyol que ho intenta amb un centre xut de Dani Reina que bloca Elías, o un xut fluix de Fode. La millor ocasió per Arnau als sis minuts de la represa, quan remata en l’u contra u, als peus del porter.

El Mallorca tampoc aprofitaria una molt bona centrada des de l’esquerra, però Pedro fa mistos i no remata quan estava tot sol al bell mig de l’àrea de càstig. Els minuts passen i tot i que l’Espanyol sembla ser qui es llença a pel gol salvador a fi d’evitar la tanda de penals de infaustos records en aquesta entitat, el Mallorca no renuncia a donar la sorpresa i mitjançant Monxo al darrer minut, té el gol del triomf rebutjant Adrià. Abans, Fode, també havia pogut dir la seva amb una rematada als peus del porter mallorquinista que l’havia aguantat molt bé (27’)

Als trenta minuts reglamentaris s’arriba amb el zero a zero inicial i la tanda de penals decideixen la sort del torneig. El capità Pol erra el primer i després que tots dos conjunts anotin els seus respectius llançaments, s’arriba al tercer i darrer del Mallorca. Si Monxo encerta, el quadre balear inscriurà per primer cop el seu nom en el palmarès del torneig. Però altre cop el meta Adrià sobresurt aturant el penal, i forçant la mort sobtada. Després que tant Espanyol com Mallorca encertin en els dos llançaments següents, el central Bernils transforma mentre que Pedrito erra al aturar Adrià el llançament, donant el triomf al quadre perico.

Felicitats Campions!.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Adrià, Dani Reina, Albert, Joel, Pol, Guillem i Fode. En el minut 13’ Sergi, Marc Llinares i Arnau han sorti per Guillem, Pol i Fode.
En el segon temps, Miguel Ángel Samprón ha repetit els set de sortida. El darrer canvi, Arnau per Guillem, m. 20’.

Real Mallorca: Damián, Salva Papa, Monchu, Alemu, Montiel, i Cesc . En el segon temps, Elías (ps), Marcos, Pedro, Castell, i Quico.

Àrbitre: Celino Gràcia Redondo, ex àrbitre aragonès (el del famós gol anul•lat a Pacheta en aquell derbi del setembre de 1994)... Sense cap tipus de problemes.

Penals:
0-0: Pol, atura el meta Elías; 0-1: Marca Montiel Tofol.
1-1: Albert, gol, fort xut; 1-2: Salva, gol.
2-2: Dani Reina, gol, per l’esquerra; 2-2: Monxo, atura Adrià evitant el triomf del Mallorca
3-2: Fode, gol; 3-3: Cesc, gol, enganyant.
4-3: Sergi, gol, enganyant per l’esquerra; 4-4: Marcos, gol, enganyant per l’esquerra.
5-4: Marc Bernils, gol, per l’esquerra. 5-4: Pedrito, atura Adrià.

Incidències: Final de la XVIII Edició del Torneig de f-7 Nacional Aleví que enguany s’ha disputat al Ramon de Carranza de Cadis. Pol, capità del RCD Espanyol, ha recollit la copa de campió del torneig. Abans, Fode ha rebut el guardó al millor jugador del torneig. La final ha estat retransmesa en directe per “Cuatro” i aquest cop sense interrupcions de mal gust.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola. Moltes felicitats als nostres campions. Orgullosos de tenir aquesta magnífica pedrera. Salutacions.
Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M