dijous, 30 de juny del 2011

LES INCORPORACIONS DEL FILIAL

El RCD Espanyol va fer oficial ahir dos dels fitxatges per l’Espanyol “B” de la propera temporada. Tot i ser de domini públic la seva contractació des de fa moltes setmanes ahir van ser oficialment anunciats com a reforços del conjunt que entrenarà Raul Longhi.

Un d’ells, es tracta d’un vell conegut dels que segueixen el futbol base espanyolista: Toni Cunill. L’altre, un marroquí que ha militat en un munt d’equips fins arribar la darrera temporada al San Roque de Lepe d’on ha recalat al conjunt blanc-i-blau.


Zouhair Feddal

Zouhair Feddal (“Zou”), va nèixer a Teguán, l’1 de gener de 1989, fa 1,90m. d’alçada i pot jugar en varies posicions de la defensa, sent esquerrà.

Va iniciar la seva etapa futbolística a l’Atlético Tetuán. Posteriorment  va recalar al futbol base de la Fundació Esportiva Figueres, per passar al CF Peralada. La temporada 2006/07 va signar pel AS Mónaco per jugar al seu equip juvenil. La temporada 2008/09 va deixar França per tornar a terres catalanes i jugar en el juvenil del CE Mataró. Després, va jugar al Miapuesta Vilajuïga la temporada 2008/09, per signar amb el Terrassa FC la temporada 2009/10. Al quadre vallesà va romandre fins el mercat d’hivern en el que va signar contracte amb el CD Teruel. De terres aragoneses, a andaluses. Aquest rodamón del futbol malgrat la seva curta edat (22 anys) va signar al començament de la temporada que ha finalitzat  pel San Roque de Lepe, des d’on ha fitxat per l’Espanyol B.


Toni Cunill

Toni Cunill Pérez, nascut a Torelló a la comarca de l’Osona el 5 de gener de 1990, és un central amb força alçada. Es va incorporar al RCD Espanyol, procedent del Riuprimer l’any 2005.

Com a cadet de segon any, es va proclamar campió de Catalunya al Narcís Sala (2006) amb Guerrero d’entrenador en una generació (la promoció d 1990) de la que poc ha pogut aprofitar l’Espanyol ja que els tres jugadors més destacats han sigut Sergio Tejera (traspassat al Chelsea), Lucas Porcar (que ja veieu com ha acabat pels motius que sigui) i Marta Torrejón jugant fins l’edat infantil amb els nois.

La temporada 2006/07 com a juvenil de primer any va jugar amb el Juvenil B. La següent temporada, la 2007/08, va iniciar-la amb el Juvenil A però per la falta de minuts va abandonar l’equip entrenat per Oscar Perarnau al mercat d’hivern per incorporar-se en qualitat de cedit a la UE Sant Andreu.

Del conjunt quatribarrat va tornar per jugar per fi amb el Juvenil “A” a la Divisió d’Honor la temporada 2008/09 sota les ordres de Ramon Guerrero, fent parella amb Albert Mozo (enguany al Cesena italià) o amb Álvaro Vega a l’eix de la defensa en una temporada bastant discreta dels espanyolistes.   

A la temporada 2009/10 no van comptar amb ells els tècnics del futbol base espanyolista i va ser cedit a la UE Vic, i un cop es va deslligar amb el quadre perico va signar aquest estiu passat per l’AEC Manlleu sent un dels destacats del quadre osonenc en la seva trajectòria per la tercera divisió, i tots recordarem el partit de la segona volta on els manlleuencs li van endossar al filial perico un fort correctiu (0-3) a la Ciutat Esportiva.      



Son ja cinc els fitxatges que el filial blanc-i-blau ha realitzat per la propera temporada: Toni Cunill, Zouhair Feddal, Marvin Zeegelaar, Cristian Alfonso, i Cristian Gómez.

  


2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA acabo de leer los fichajes nuevos y veo dos centrales mas y me pregunto donde jugara blanchard bonilla etc y tantos mas ya que tambien vamos fichando los que el barça echa ,un saludo

Anònim ha dit...

Pues creo que la incorporación de Zou es más que interesante, central zurdo (aunque puede ocupar otras demarcaciones) y que ya ha sido internacional con Marruecos, a prirori a mi me parece una buena incorporación. Y bueno, parece que para el año que viene los centrales del B seran Zou, Toni Cunill, Canal y alguno que suba del Junvenil. Por ahora los fichajes que ha realizado el B, no me parecen mal, otra cosa son las salidas de Porcar, Savall y Sielva, pero bueno, ya se sabe que donde hay patrón no manda marinero.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M