divendres, 1 de juliol del 2011

LA GPE MANIGUA, TORNARÀ A ESTAR PRESENT
A LA FIRA D'ENTITATS DE LES FESTES DE LA MERCÈ


La GPE Manigua està d’enhorabona ja que l’Ajuntament de Barcelona ha confirmat oficialment a aquesta ambaixada perica, que enguany tornarà a estar present a la Plaça Catalunya, a la Fira d’Entitats amb motiu de les Festes de la Mercè, amb un estand.

La Direcció de Participació i Associacionisme, amb l’acord de la Comissió de la Mostra d’Associacions del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona, ha resolt adjudicar a la GPE Manigua, un espai de la modalitat 2 (estands per a entitats de primer grau) de la 16a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2011), que es durà a terme el 24 i 25 de setembre.

El consistori barceloní segueix uns criteris en les darreres edicions en quant a concessió dels estands,  per les quals a les entitats que un any no reben l’adjudicació per ser presents a la Fira d’Entitats d’un any, al següent se’ls hi torna a concedir. Aquest any a més, aquest tema s’ha vist afectat al haver tingut lloc en mig del procès d'adjudicació,  les eleccions municipals celebrades el passat 22 de Maig amb el canvi de majoria al consistori barceloní, així com tot el tema dels “indignats” a la Plaça de Catalunya, que també s’ha resolt en les darreres hores.

La Gran Penya Espanyolista Manigua participa en aquesta Fira d’Entitats, ja que és una institució que està adherida al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.



A la darrera participació (2009), a part dels pericos en concret i públic en general que van passar per davant de l’estand, també van fer acte de presència signant en el llibre de signatures d’aquesta penya, tant l’alcalde Jordi Hereu com l’aspirant a succeir-lo com a proper alcalde, Xavier Trias.

Fotos d'arxiu.




3 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Moltes felicitats a la Gran Penya Espanyolista Manigua perquè es l' única que lluita pers nostres colors a la Mercè de Barcelona.

Anònim ha dit...

Me n'alegro molt!!! Ja sé on hauré d'anar a fer una visita amb color perico i comprar la primera participació de loteria de Nadal.
PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

Gràcies per les vostres paraules. Sereu benvinguts tots els pericos que decidiu passar-hi una estona.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M