dimecres, 29 de juny del 2011

RELLEUS TÈCNICS, AL FUTBOL FEMENÍ

Foto d'arxiu: Carlos Gómez


"Titi" Camuñez, nova entrenadora del Femení "B".

Sorprenent la no continuïtat de Carlos Gómez al front del filial espanyolista. El tècnic espanyolista procedent de les divisions inferiors femenines del FC Barcelona, va començar de segon entrenador amb Titi Camúñez al filial blanc-i-blau femení, per passar a ser el primer tècnic del segon equip femení perico obtenint un segon lloc a la lliga i aquesta temporada que ha finalitzat, es va proclamar per primer cop a la història, campió de lliga de Primera Nacional (segona categoria a nivell nacional en futbol femení).

A més de la seva gran tasca a nivell de resultats, durant la seva etapa s’ha anat consolidant un grup de jugadores (Sara Mérida, Alexia, Pereira, Núria Mendoza, Alba Pomares, Brenda Pérez, Mónica Orteu, etc.) amb una gran projecció dins del futbol femení i algunes d’elles ja han donat el salt al primer equip femení.

Des d’aquestes línies, ignorant els veritables motius de la seva marxa, només mostrar el meu agraïment a Carlos Gómez per la seva tasca i desitjar-li el millor tan a nivell personal com a nivell esportiu.


Foto d'arxiu: "Titi" Camuñez.

El seu substitut serà “Titi” Camuñez que torna a la banqueta després de dues temporades en les que ha exercit de coordinadora del futbol base femení i de delegada en el primer equip.

Tampoc no seguiran i ja es van acomiadar de les respectives plantilles, el tècnic del femení ”C” Lino Ramírez (bones classificacions a Primera Catalana amb un tercer i un segon lloc aquesta temporada), així com Sergio Jiménez, tècnic del Infantil-Aleví “B”, que tampoc continuarà a l’entitat espanyolista.


4 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Hola bon dia. Totalment d'acord.Tens raó. Va pujar el filial del RCD Espanyol, desde segona catalana fins a lliga nacional. Sempre ha treballat amb la pedrera i ha format a grandíssimes jugadores que després han triomfat amb el 1 equip. Jo l'hagués posat d'entrenadora del 1 equip.Salutacions.

JOSE CARRERA ha dit...

Reducció d'un 35% del pressupost.
Reducció d'un 35% del pressupost. Segons notícies de fonts, la Directiva vol fer això amb el nostre femení. Això sembla vergonyós. Per què no es baixen el sou ells? Per al que fan alguns d'aquests senyors, que gràcies a la seva pèssima gestió el club cada vegada està més endeutat i a sobre tenen un sou altíssim. És incomprensible que pugin el carnet un 25% i que els baixin el sou a ellas.Hi ha alguns Directius que segons fonts cobren més que tota la nostra secció femenina a l'any, que està sobre els 400.000 €. No volem més retallades. Cada vegada posen més llocs entre supòsits amiguismes, inventant llocs nous. Volem un sou digne per a totes les nostres jugadores. Elles s'ho mereixen i per això l'his reclamem. La grandesa d'un club com el RCD Espanyol, farem que el respecti la Directiva i això passa primer perquè reconegui la feina que han fet elles, amb un pressupost més baix que altres equips de la Superlliga i que sempre estan a dalt lluitant pels títols.

JOSE CARRERA ha dit...

Hola bon dia. Desitgem bona sort a la nostra pedrera. Primer a les nostres juvenils del RCD Espanyol en quarts contra les del Lepa Espoo al camp Jamor 3 avui a les 11h als Quarts de final de la Lisboa Cup 2011. Després a les nostres infantils del RCD Espanyol enfront les del CE Sabadell a les Semifinals del TORNEIG INTERNACIONAL SANT GABRIEL CUP aa les 22h.Avui jornada de descans per les nostres alevines, que també volem que demà per la tarda guanyin també el TORNEIG INTERNACIONAL SANT GABRIEL CUP .Salutacions

JOSE CARRERA ha dit...

RCD Espanyol Fem. Juvenil 9-0 Lepa Espoo. Pallissa de les blanc-i-blaves en els Quarts de final del Torneig Internacional Lisboa Cup Sub-17 2011. Les espanyolistes van ser molt superiors a les de Finlàndia. Els gols de les periquites els van marcar: 3 Andrea Granados, 2 Anna Pascual, Núria Mendoza, Linda Pérez, Carla Borràs i Mònica Lopez. Espectacular torneig en què el RCD Espanyol ha guanyat tots els partits, sent l'equip més golejador. Avui a les 18h jugaran les semifinals contra les portugueses del SU 1r Dezembro.Molta sort.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M