dissabte, 2 de juliol del 2011

UNS SE'N VAN... I UNS ALTRES VÉNEN

Llista desagradable.

Avui donarem els noms dels que formen part d’aquesta llista de jugadors que marxen del RCD Espanyol al FC Barcelona i al inrevés, els que aterren a la Ciutat Esportiva després de no haver pogut triomfar a Can Culé, malgrat les seves suposades qualitats (per alguna cosa els fitxarien l’equip barcelonista, oi?).

Desagradable, per que en tot aquest lleig assumpte, sempre (o gairebé sempre) té les de perdre l’equip més petit pressupostàriament parlant i aquest no és altre que l’Espanyol. Per que el Barcelona se’n durà sempre una bona part dels jugadors que desitja a cop de talonari, sense que l’Espanyol poc pugui fer al menys en edats de cadet en avall. Menys en els casos, en que els propis pares i jugadors donen carbasses al club culer, que tampoc son pocs casos...

En canvi l’Espanyol, es té que limitar a fer-se amb els serveis de tots aquells jugadors que el Barcelona ha descartat, ha donat de baixa, o senzillament els jugadors no ho veuen gens clar en quant a la seva progressió i aprofiten els moments que la normativa permet de marxar on ells vulguin, i en aquest cas l’Espanyol se’n pot aprofitar.

Enguany un total de fins a set jugadors sembla haver confirmat ja el seu passi al rival dels espanyolistes. Un cadet de segon any, un cadet de primer any, un aleví de primer any, i tres jugadors del Benjamí “B” i un del Prebenjamí. Els que es dediquen a saquejar pedreres no miren prim i no tenen gens d’escrúpols, ni principis ètics i dubtes de caire morals a l’hora de llençar les seves xarxes sobre els jugadors més petits. Indecència pura i dura; així va el futbol i així estan d’arruïnats tots els clubs, començant per ells mateixos ...            


Arriben a Sadrià:

Roger Canadell Morancho, 21/01/1993 Migcentre.
Josué Currais Prieto. 27/02/1993. Lateral esquerre.    
Pau Belana Huguet. 13/02/1995 Migcentre.
Marc Navarro Ceciliano, 02/07/1995. Lateral/extrem.
Sebastián de Jesús Leguizamón Benitez. Paraguay, 26/04/1996. Davanter
Ramón Saavedra Amador. Elche, 17/01/1996. Davanter.
Juan Fernández Santiago. 11/09/1999. Davanter.  


Marxen a l’etern rival:

Lucas del Campo Montoliu. Barcelona, 16/01/1995. Lateral Esquerra.
Albert Torras Crespo. Vallgorguina, 13/06/1996. Migcentre.
Joan Altimira Sallent. Artés, 05/04/2000. Defensa Central.   
Joan Antonio Calvo de la Torre. Defensa Benjamí B.
Raul Martínez Moreno. Davanter Benjamí B.
Iliax Moriba Kourouma. Davanter Benjamí B
Alejandro Balde Martínez. Davanter del Prebenjamí.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la raó, però és que igualment ho fa l'Espanyol, aquests nens alguns son de l'escola, però d'altres també venen fitxats d'altres clubs.

Anònim ha dit...

Nadie esta obligado a irse. Los casos de maltrato verbal por parte de entrenadores del RCDE tambien existen. Incluso salen en los periodicos y continuan año tras año.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M