divendres, 1 de juliol del 2011

DANI NIETO AL GIRONA CEDIT:
LUCAS PORCAR, BAIXA, AL VILLARREAL "B"

Dos dels jugadors més destacats d’un irregular Espanyol “B” al llarg de la temporada, Dani Nieto i Lucas Porcar tenen ja nous destins. Decisions tècniques que sobre tot en el cas del segon (contracte no renovat) costen de comprendre per la majoria de mortals que hagin seguit mínimament les evolucions del nostre filial, però que res si pot fer més que comentar-les i expressar el dubte raonable sobre l’encert de les decisions en si que a vegades es prenen al futbol en general i al nostre club en particular.
Més si tenim en compta que mentre uns marxen  altres van venir... com per exemple els davanters Gabri o Romero, de nul rendiment aportat i que ens obliguen a preguntar-nos el per què dels seus fitxatges i si els que vindran/venen, ho faran millor que els que ací no volem. 

Per que en aquest cas que avui ens ocupa, estem parlant d’aportacions de 15 i 14 gols respectivament, aconseguits en una difícil temporada del filial, i en el cas de Lucas Porcar sense ser titular en la major part de la temporada. 

Dani Nieto



Dani Nieto Vela (Palma Nova, Balears, 04/05/1991 va fitxar per l’Espanyol procedent del Manacor la temporada 2007/08, incorporant-se a l’equip Juvenil “B” entrenat llavors per Josep Clotet.  A la següent temporada va ser cedit al San Francisco balear, per tornar a l’Espanyol al Juvenil “A” de Divisió d’Honor. Enguany ha sigut el màxim golejador de l’equip filial blanc-i-blau al grup cinquè de Tercera Divisió.

Ahir, el Girona FC, va fer oficial la seva incorporació al club blanc-i-vermell, en qualitat de cedit per l’Espanyol, després que el CE Sabadell també estigué interessat en fer-se amb els seus serveis.




Lucas Porcar


Lucas Porcar Teixidó, Sant Cugat del Vallès 18/02/1990, va incorporar-se a l’Espanyol procedent del Sant Cugat Esports en la temporada 2000/01. Portava, doncs, 11 temporades a Can Perico, havent passat per tots els equips de les divisions inferiors del futbol base espanyolista fins arribar en la temporada 2008/09 a debutar amb el filial espanyolista a Tercera de manera anecdòtica, després de ser el màxim golejador del juvenil A amb 16 gols. Va ser a la temporada 2009/10 quan ja va ser jugador a tots els efectes del filial espanyolista.

Lucas Porcar va ser campió de Europa (13/05/2007) i  subcampió del Mon (9/09/2007) amb la selecció espanyola sub-17.

No va pogué convèncer als darrers tècnics espanyolistes amb els que no ha sigut titular mai, fet que a bon segur haurà servit com un dels  motius principals  per la seva no renovació (també hauria de veure’s quina trajectòria ha seguit el filial aquestes dues temporades per valorar aquestes decisions, i més veure’s com a la recta final amb Ferran Manresa, sent titular o participant molt més a les alineacions, l’equip va obtenir millors resultats).

Ara, fa un tomb a la seva vida, deixa l’Espanyol al no ser-li renovat el seu contracte i signa pel Villarreal CF per jugar amb el filial del conjunt groc.

2 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Així vol la Directiva que el B pugi a 2B? Cedint i venent als nostres millors jugadors. Són uns incompetents.

Josep Maria ha dit...

Home, si encara fos venent... Cedits o donats de baixa per finalització del seu contracte i els tècnics i/o dirigents han decidit no renovar-lo.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M