divendres, 30 de setembre del 2011

EL CADET "B" DISPUTARÀ DEMÀ
LA FASE CATALANA DE LA NIKE PREMIER CUP.

Foto d'arxiu.L'Espanyol a la passada edició va caure a quarts de final als penals, davant qui seria el sorprenent campió: El Gironés-Sàbat, del que dos jugadors (Kike i Andreu) militen actualment al Cadet A espanyolista.




Un any més, el Mpal. dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú, acollirà la disputa de la Nike Premier Cup, en la seva fase catalana.

Un total de dotze clubs de tota Catalunya es donaran demà cita per fer-se amb el títol i treure el bitllet que doni dret a estar a la fase espanyola de la competició. Recordem, que el vigent campió és el Gironés-Sàbat que es va adjudicar el torneig en la seva passada edició de 2011.

Aquesta serà la 19ena. edició del torneig, que s’iniciarà a partir de les 09:00 hores del matí amb la disputa de la fase prèvia. Per la tarda tindran lloc les semifinals a partir de les 18:15 hores i a les 20:00 h. tindrà lloc la gran final. Veurem si també aquest any hi ha equips modestos que s’interposin en el camí d’Espanyol i Barcelona i protagonitzin la sorpresa de deixar fora a algú dels dos “grans” o inclòs als dos, com va succeir en la passada edició. A nivell estatal, el Valencia CF és el vigent campió en derrotar al R. Madrid en la passada final espanyola, mentre que a nivell mundial, el Pachuca mexicà és el campió del mon en aquesta categoria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Espanyol s'ha proclamat campió de la NIKE CUP Catalunya!!
Felicitats als nanos ... només espero el Club almenys els feliciti oficialment en la seva página de facebook , web i envii notes de premsa als mitjans .
Hem de fer gran nosaltres a la Pedrera !!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M