dilluns, 26 de setembre del 2011

EMPAT A ZERO EN EL DEBUT DEL FEMENÍ "B"









 





 

RCD Espanyol Femení “B”: 0 – Escola Valls Futbol (Gimnàstic Tarragona): 0


Desaprofiten un penal.

El Femení “B” enguany entrenat per “Titi“ Camúñez, va empatar a zero gols en el debut del campionat de lliga al grup tercer de la Segona Divisió Femenina (antiga Primera Nacional Femenina) davant l’Escola Fútbol Valls, equip que s’ha fet amb la gestió esportiva dels drets que el Gimnàstic de Tarragona tenia després de dues temporades en la màxima categoria del futbol femení i del posterior descens a la segona, en aplicació de l’acord que va signar l’entitat grana amb aquesta entitat de la capital de l’Alt Camp.

El partit va ser molt igualat, si bé l’Espanyol com a local ho va intentar acostant-se més a la porteria del conjunt tarragoní. Mónica López va gaudir d’una bona ocasió però la portera visitant va realitzar una gran intervenció rebutjant amb la mà a còrner en el minut setze de joc. La rèplica un llunyà llançament del conjunt vermell entrenat per Ivet Martínez i Pere Navarro, que va colpejar en la part superior del travesser. El domini era altern i no es veia a cap dels dos equips amb la suficient superioritat com per fer-se amb el partit.

Berta Noguera va haver d’actuar amb èxit en dues accions: Una centrada molt tancada rebutjant de punys i un xut de la dorsal 10 de l’equip tarragoní que va blocar la meta perica.

En el segon temps, l’àrbitre va assenyalar penal en l’acció sobre Sara Navarro i la campiona d’Europa sub-17 Núria Mendoza va ser l’encarregada (veure foto) de fer el llançament amb la mala fortuna que el seu tret, amb la portera Brígid totalment batuda, va colpejar al travesser i l’esfèrica va sortir rebutjat per la fusta sense que l’Espanyol pogués aprofitar aquest màxim càstig que va ser sancionat l’Escola Valls Futbol.
No va haver-hi grans ocasions, al marge de la citada: Un xut de Laura Carriba a les mans de la meta visitant i una acció de l’Escola Valls que Berta va aturar amb seguretat.

En el tram final de partit, l’Espanyol Femení B va buscar el gol del triomf però el marcador ja no es va moure. Laura Carriba va ser objecte d’un més que possible penal entrada per darrera dins l’àrea, però el col·legiat no va indicar res punible i va acabar xutant forçada després de ser obstaculitzada, a les mans de la portera tarragonina.

En els darrers minuts, Sara García va ser expulsada en veure dues cartolines grogues en una acció innocent i totalment innecesària.  Al final, empat a zero en aquest primer encontre d’un molt jove Femení “B” nodrit de jugadores de la pedrera espanyolista.   


RCD Espanyol: Berta, Linda, Jasmina, Silvia, Sara García, Andrea Altmann, Sara Navarro, M. Orteu, Núria Mendoza, Sandra de la Cruz, i Mónica López.
Substitucions: Laura Carriba i Mayra per Andrea Altmann i Mónica. Resta convocades: Eli Sivera, Mireia Nàgel i Laura Barrau.

Àrbitre: Alberto Gutiérrez Herraiz, delegació del Baix Llobregat.  

Incidències: Primer encontre del campionat de lliga de Segona Divisió Femenina, en el seu grup tercer. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre disputat a les 11:00 del matí amb temps assolellat, cel totalment seré i temperatura calorosa. Molt poc públic.    



Col·laboració en la crònica: José Carrera.




 


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
C.E. EUROPA
3110020
2
GIRONA F.C.
3110010
3
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
3110010
4
U.E. SANT ANDREU
1101033
5
C.D. PEÑAS OSCENSES
1101033
6
CERDANYOLA DEL VALLÈS FC
1101022
7
F.C. BARCELONA "B"
1101022
8
U.E. LLEIDA
1101022
9
U.E. VIC
1101022
10
ESCOLA VALLS F. - GIMNÀSTIC.
1101000
11
R.C.D. ESPANYOL "B"
1101000
12
C.F. BADALONA
0100101
13
C.D. SANT GABRIEL "B"
0100101
14
F.E. ATLÈTIC VILAFRANCA
0100102






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M