dilluns, 26 de setembre del 2011

EMPAT EN UN DOLENT PARTIT DEL FILIAL (1-1)















RCD Espanyol  “B”: 1 – CD Masnou: 1

Empat i gràcies.

L’Espanyol “B” va decebre davant el seu públic en un encontre que el va enfrontar a un dels equips que ocupaven la part baixa de la classificació, i que a punt va estar d’endur-se els tres punts de Sadrià. L’equip de Raul Longhi va perdre el liderat de la categoria en favor del Terrassa FC i en els tres encontres disputats com a local tan sols ha aconseguit tres gols (en oposició als 10 aconseguits lluny de Sadrià).

I això que després d’un bon inici semblava que el partit aniria per altres paràmetres ben diferents. Més que res per que l’Espanyol “B” tancava al CD Masnou i començava a imprimir el joc necessari per foradar el bon sistema defensiu dels del Maresme. Ocasions com una centrada al primer minut des de l’esquerra de Clerc, una pilota que no pot blocar el meta Cesc de Bode, una centrada molt tancada d’Eric que treu a còrner el meta visitant i com a conseqüència el servei de cantonada l’executa Cristian Alfonso i el central Canal s’imposa saltant més que ningú però rematant alt, i la més clara de totes elles, quan s’emporta una pilota d’or Bakari, i encarant al meta visitant en l’u contra u escorat un pèl a la dreta de l’atac perico, li creua l’esfèrica però no lo suficient com per que el meta Cesc toqui l’esfèrica lo just per que surti a la dreta de la porteria a còrner. Era el minut 8 i després de totes accions semblava que el gol no trigaria en arribar.

Però no ha estat així, i l’Espanyol ha anat perdent gas de manera progressiva i mica a mica ha anat caient en els errors dels partits de casa, on li costa molt saber jugar als equips que venen a tancar-se amb molt d’ordre i exercint una pressió asfixiant.

Al minut 32, Gerard Alonso llença un servei de falta a l’esquerra de l’atac visitant. El llançament entre un munt de jugadors no acaba tocant ningú i el romanès Dinu se l’acaba menjant. El Masnou, en zona de descens en la classificació, donava la sorpresa i momentàniament feia saltar la banca a Sadrià.

I a punt en el 38’ va estar el conjunt entrenat per Álvaro del Blanco de fer el segon quan en altre acció similar en llançament de falta des de la dreta en aquesta ocasió, un cop de cap va tenir que ser rebutjat en primera instància per Dinu, i sort que la defensa en aquest cas va estar un pèl més expeditiva que en l’acció del gol. El Masnou duia tot el perill a pilota aturada, mentre que l’Espanyol va desaparèixer després del primer quart i no tenim comptabilitzada ni una sola ocasió de gol en tot aquest temps fins el descans.

Longhi ha efectuat un doble canvi després del descans donant entrada a un inèdit fins ara Zeegelaar (a causa d’una lesió produïda en el primer encontre amistós davant el Manchester City B) i al mexicà Taufic Guarch que segueix encara sense justificar el seu curiós fitxatge pel filial espanyolista. En aquest encontre s’ha quedat sense jugar Cristian Gómez (convocat i a la banqueta) sense motiu aparent més que per decisió tècnica.

L’Espanyol al segon temps ho va intentar de debò però les coses no van sortir gens bé. Millorar el seu joc quelcom potser si, per que era impossible fer-ho pitjor que la darrera mitja hora del primer temps. Als sis minuts de la represa, Blázquez va xutar des de la frontal i després de rebotar en un defensor va acabar sortint l’esfèrica llepant la xarxa exterior esquerra de la porteria de Cesc. Una rematada de cap de Bakari es va perdre desviada. El Masnou tampoc es va dormir i va ensenyar els dents en una centrada xut que Dinu va haver d’enviar a còrner amb molts problemes.

Entre els minuts 65’ i 75’ el domini va ser absolut del CD Masnou. L’Espanyol naufragava davant un conjunt el del Maresme, que sorprenentment va veure que davant un Espanyol B negat en atac, podia fer-li mal a les seves esquenes en un dia que la defensa espanyolista no estava gaire encertada malgrat que fins ara (tret del partit davant el Vilanova en la recta final) s’havia mostrat suficientment segura, solvent. Així, Dinu va realitzar la parada del partit després d’un remat des de la frontal de Hazma a trencar, que el romanès a mà canviada treu increïblement a còrner. L’equip masnoví, va llençar fins a tres còrners consecutius entre els minuts 71’ i 73’.

Els minuts passaven i ni tan sols s’aprofitava un lliure directe a uns pams de la frontal que Darder va enviar a la tanca. Longhi introduïa la tercera substitució (canvi de cromos, Víctor per Clerc a la lateral) fins que en el minut 85, una pilota llarga fàcil per Cesc de Bode, pressiona Bakari i el meta visitant va un horrible rebuig amb el peu que li dona la bola en safata de plata a Cristian Alfonso, que davant barraca no erra el seu remat i aconsegueix salvar els mobles en un partit que s’havia posat coll amunt.

El triomf espanyolista hagués pogut arribar en varies jugades en els darrers minuts: Primer en un contracop conduït ràpidament per Blázquez que li col·loca una centrada d’or per Bakari, però el mataroní es llença precipitadament en planxa i remata molt forçat amb el pit gairebé des de terra, fàcil pel meta visitant. I en altre clara ocasió en una pilota d’or de Cristian Alfonso a l’espai dins l’àrea però Bakari s’anticipa al propi Zeegelaar i el remat del primer acaba estavellant-se al cos del porter. L’un per l’altre... La darrera acció als darrers instants de l’afegit, un llançament de falta a càrrec de Cristian Alfonso des de l’esquerra surt alt, desviat i sense opció al remat.       




Fitxa tècnica:

RCD Espanyol “B”: Dinu, Blázquez, Clerc, Canal, Zou, Darder, Eric, Pau Senent, Bakari, Pirulo i Cristian Alfonso.
Substitucions: Taufic Guarch i Zeegelaar per Pirulp i Eric, m. 46; Víctor Álvarez per Clerc, m. 77.

CD Masnou: Cesc de Bode, Maxime, Aleix, Lavilla, Marc Esteban, Ezquerra, Hazma, Dani, Romero, Alonso, i Diego.
Substitucions: Jhony per Dani, m. 46; Marcelo per Romero, m. 67; Chema per Diego, m. 84.

Àrbitre: Serveriano Ramos Manzaneque, de la delegació de Tarragona. Va mostrar cartolines grogues a Pirulo, m. 29 i a Alonso, m.63, Aleix, (m. 78’ i 83’), i Lavilla, m. 83.   

Gols: 0-1: Alonso, m. 32; 1-1: Cristian Alfonso, m. 85.

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. Temps assolellat, i de nou temperatura molt elevada, estiuenca, tot i trobant-nos a la tardor. En les files del CD Masnou, l’ex jugador de l’Espanyol B en la passada temporada, el davanter centre Romero.  





CLASSIFICACIÓ TERCERA  DIVISIÓ, GRUP 5è.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
TERRASSA F.C.
15
6
5
0
1
16
8
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
14
6
5
1
0
13
5
3
C.E. EUROPA
13
6
4
1
1
9
6
4
F.C. VILAFRANCA
12
6
4
0
2
9
7
5
A.E.C. MANLLEU
11
6
3
2
1
8
4
6
U.E. OLOT
10
6
3
1
2
13
10
7
C.F. GAVÀ
10
6
3
1
2
11
8
8
C.F. POBLA DE MAFUMET
10
6
3
1
2
7
5
9
A.E. PRAT
8
6
2
2
2
8
6
10
U.E. RUBÍ
8
6
2
2
2
11
10
11
U.E. CORNELLÀ
8
6
2
2
2
7
6
12
C.F. MONTAÑESA
8
6
2
2
2
8
10
13
U.E. CASTELLDEFELS
7
6
2
1
3
7
12
14
C.F. BALAGUER
6
6
2
0
4
5
10
15
C.D. MASNOU
5
6
1
2
3
11
14
16
F.C. SANTBOIÀ
5
6
1
2
3
5
8
17
U.D. At. GRAMENET
5
6
1
2
3
5
11
18
C.F. AMPOSTA
4
6
1
1
4
10
13
19
U.E. VIC
4
6
1
1
4
2
8
20
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
3
6
0
3
3
6
10
 








6 comentaris:

Anònim ha dit...

partido horrible horrible del filial, como dice la cronica primeros 10 minutos muy buenos y a partir de ahi se ha ido derritiendo hasta el punto de no tener ninguna idea para superar los 9 jugadores que el masnou siempre tenia por detras de balon ni la presion ejercida por estos sobre los jugadores del espanyol. el problema es el mismo de cada partido, es el exeso de individualismo y el no tener profundidad, ya que todos los jugadores de ataque quieren el balon al pie y crear ellos su jugadita, y de todos ellos solo cristian alfonso es el unico capacitado para intentarlo aunque abuse muchas veces, porque tanto pirulo, erik, bakari o el mejicano no se van de nadie, al contrario, jugamos con tres menos, si esto el mister no lo arregla al final no haremos ni playoff¡ y en mi opinion visto los 4 destellos de calidad y potencia del holandes el mejor equipo que podria sacar es el formado por dinu, blazquez canal zou y victor (clerk fuera), cristian gomez y darder de mediocentros (es la mejor pareja y la que mas rendimiento da), cristian alfonso, tiko mesina y el holandes de mediapuntas y bakari arriba¡

Anònim ha dit...

Es una llastima que aquest filial tingui aquest tendencia de fer partits bons i dolents, sembla que no aconsegueixen rendir a un nivell alt seguidament. Vaig veure a Clec a la pretemporada i em va semblar un jugador amb molt futur, perque dius que Clerc fora?? hi ha alguna rao?

Anònim ha dit...

Cristian Gomez va quedar fora per unes molesties que tenia i Longhi va decidir no arriscar amb ell ja que una lesio mes greu el podria deixar fora diversos mesos,sino jo crec que hauria jugat si o si perque es un jugador amb moltissim futur i que li dona un altre aire a l'equip.I respecte el tema Clerc,tambe crec que es un gran jugador pero tant ell con Victor Alvarez son dos jugadors similars que jugui qui jugui rendira igual l'equip penso jo.El que esta clar que al filial li pesa jugar a casa per les dimensions del camp,crec que als terrenys de joc mes grans aquest equip es troba mes comode que a casa ja que es una mica mes petit y aixo afavoreix els equips contraris a l'hora de defensar,crec jo...

Anònim ha dit...

para mi victor es mucho mejor que clerk en todos los aspectos, sobre todo defensivamente donde clerk sufre mucho y es muy facil superarlo¡ por las dimensiones puede ser un handicap el que no sea muy grande, sobre todo estrecho, pero el mayor problema es como dice el primer comentario es que todos los jugadores de ataque juegan muy estaticos porque todos quieren la pelota al pie y no al espacio con desmarques de ruptura, cosa que facilitaria los pases de los mediocentros, por los que solo les queda la solucion de dar pases en corto y asi a un equipo bien organizado y en un campo tan pequeño no hay margen de poder sorprenderles, esta es mi opinion, ademas de que para mi tambien la pareja cristian gomez y darder son la mejor pareja de peloteros que tenemos y la mas dinamica y con mas calidad, y arriba pirulo es el que no encaja, juega solo para el y de cara a la galeria.....

Anònim ha dit...

Es verdad que nuestro filial ayer no tuvo un buen dia ni colectivamente ni desgraciadamente tampoco individualmente, ya que ningun jugador estuvo muy afortunado ni en su linea habitual, pero en su favor quiero decir que es muy complicado para un equipo tan joven como el nuestro jugar contra un equipo como el masnou veterano, con mas experiencia y jugando encerrado en su campo todo el partido y mas en un campo no muy grande como es el nuestro y donde la falta de espacios complica mas el futbol combinativo que practica nuestro filial, lo mas importante es que estos jugadores vayan cogiendo experiencia y sepan competir para en un futuro proximo puedan llegar al primer equipo! Animos a todos y como algun comentario anterior para mi tambien siempre tienen que jugar blazquez canal zou cristian gomez darder y cristian alfonso, el resto que vaya rotando!

Anònim ha dit...

Seguro que si el mister pusiera los que el piensa esto no pasaria ahi os dejo para que se reflexione. No puede ser que nos marquen un gol en casa es imperdonable, con esa defensa que tenemos. No marcamos un gol de jugada sino de revote con la cantidad de jugadores importantes que tenemos. y al dato marcamos para empatar no para ganar asi mister no se sube de categoria




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M