dissabte, 1 d’octubre del 2011

ACTES SOCIALS:
II BUTIFARRADA A SANTS-HOSTAFRANCS












TRIOMF DEL CADET "B" A LA NIKE PREMIER CUP. EL CONJUNT DE GERARD ZARAGOZA DERROTA AL GIRONA EN LA GRAN FINAL I SERÀ EL REPRESENTANT CATALÀ A LA FASE ESTATAT DE LA COMPETICIÓ. POCHETTINO DONA LA LLISTA DE CONVOCATS PER ENFRONTAR-SE AL REAL MADRID (ESTADI RCDE, DIUMENGE 22:00h). ELS ESCOLLITS SON: CRISTIAN ÁLVAREZ, KIKO CASILLA, JAVI LÓPEZ, GALÁN, FORLÍN, HÉCTOR MORENO, RAÚL RODRÍGUEZ, DÍDAC VILÀ, BAENA, ROMARIC, JAVI MÁRQUEZ, SERGIO GARCÍA, VERDÚ, WEISS, DÁTOLO, RUI FONTE, THIEVY I CRISTIAN ALFONSO. ÁLVARO ES BAIXA PER FEBRE, MENTRE QUE AMAT I PANDIANI PER SANCIÓ.



(Penya Blanc i Blava Sants – Hostafrancs; Carrer Bejar: Josep Maria)

Aquest matí ha tingut lloc organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Sants-Hostafrancs i en el marc de la festa major d’aquest barri de Barcelona, la II Butifarrada Perica en el carrer Bejar on és situada la seu social d’aquesta ambaixada perica, el Bar “La Cova d’Or”.

La penya que presideix Josep Maria Morte celebra aquesta segona edició d’aquest acte popular en el que s’han donat cita gairebé un centenar d’espanyolistes, i en el que ha destacat la presència dels membres de la FCPE Salvador Fosas i Lluis Domínguez, la directora de relacions externes i organització del futbol femení, Patricia Coma, amb la que han vingut diverses jugadores del primer equip i de la pedrera espanyolista i no ha faltat el “Perico”, la mascota del RCD Espanyol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M