diumenge, 25 de setembre del 2011

ESTAND DE LA GPE MANIGUA A LA
XVI MOSTRA D'ASSOCIACIONS DE BARCELONA.










EL CADET "A" PUNXA CONTRA PRONÒSTIC DAVANT EL GIRONA, A SADRIÀ EN UN MOLT DOLENT COMENÇAMENT DE LLIGA I AMB UN POLÈMIC ARBITRATGE (0-2). L'INFANTIL "A" GUANYA 3-1 A LA DAMM. L'ALEVÍ "B" GUANYA 4-0 A LA UFB JÀBAC I TERRASSA. L'INFANTIL "B" GUANYA 1-3 A LA GRAMA A STA. COLOMA.


Èxit total


En el marc de les festes de la Mercè i amb motiu de la XVI Fira d’Associacions de Barcelona, la GPE Manigua des de les 10:00 hores del matí fins les 19:00 hores, ha participat en un dels estands (el n. 46) donant a conèixer la imatge de la pròpia penya i del RCD Espanyol, promocionant davant els milers de persones que han passat al llarg del dia per aquest indret (la Plaça Catalunya de Barcelona), el que representa el nostre sentiment, i oferint fotografies, posters, xapes, calendaris, llibres i dvd’s del RCD Espanyol.

Al mateix temps, aquesta petita exposició en l’estand que be concedint cada dos anys els organitzadors de la fira a aquesta ambaixada perica, ha servit per fer pública davant els ulls de quants han passat per l’indret, la nova campanya engegada per aquesta penya contra la “pericofòbia” de massa gent encara hi ha a la nostra societat, com a conseqüència (que no només per aquest motiu, ni per aquest cas) de les paraules ofensives de l’Alcalde de Barcelona que tots recordareu de menyspreu al RCD Espanyol.

Al matí, entre els que han visitat l’estand, cal destacar en representació del club, la presència del Vicepresident de l’àrea Social i Institucional del RCD Espanyol, Sr. Francesc Ciprés Marín acompanyant del coordinador de les penyes, Jaume Martínez. També cal citar la presència del President de la FCPE Alberto Ariza acompanyat de la seva muller i filla.

Tant Alberto Ariza com el conseller vicepresident han romàs força temps al lloc xerrant de manera distesa de l’actualitat espanyolista i els diversos aspectes de la gestió de l’entitat amb els membres del consell directiu de la GPE Manigua. També cal citar en altres moments del dia, la presència d’un dels guanyadors del darrer periconcurs, el senyor Escribano, així com diversos membres de la FCPE i presidents de penyes com els senyors Salvador Fosas i Josep Ma. García Planas i altres penyistes i socis del RCD Espanyol.

Però el plat fort ha tingut lloc passades les 20:00 hores, quan l’Alcalde de Barcelona, senyor Xavier Trias ha fet l’habitual ronda que la màxima autoritat municipal que ha hagut en les diverses edicions fa, seguint els diferents estands. Naturalment, abans inclòs d’arribar al de la GPE Manigua ja ha vist el cartell ben gros en el que es podia llegir: “Desgràcia? Quina desgràcia” “Pericofòbia, no gràcies!.









L’alcalde, sabedor que la ficada de pota va ser monumental i que els pericos ens costarà oblidar-la i menys perdonar-la, ha fet gala del seu millor tarannà, ha signat al llibre d'honor de la penya (fa dos anys ho havia fet però no com alcalde òbviament), i ha emprat molt més temps en aquest estand que el dedicat als altres situats en la mateixa zona, i inclòs s’ha fotografiat amb els principals dirigents de la institució penyística... Per algun motiu serà, oi?...

De totes maneres, malgrat la barbaritat que va dir i que mai tenia que haver dit, altres persones per anomenar-les d’alguna manera digna, van corroborar i aplaudir aquella declaració del senyor Trias, i mai van demanar perdó i segueixen formant part de la llista de subjectes que propaguen la dictadura del pensament únic futbolístic a la nostra societat. Exemples, molts, masses... tots els coneixeu per desgràcia. Per que això si que és una desgràcia, que quan un comet una errada molt gran, en comptes de que sigui censurada... sigui aplaudida, i encara els atacs se’ls emporti el president de l’entitat insultada i menyspreada (a les hores Sánchez Llibre). L’alcalde ha anat acompanyat del Comissionat de participació ciutadana i associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona, senyor Carles Agustí.

Per últim dir que la participació a l’estand a la Plaça Catalunya amb motiu de la Fira d’Entitats en les festes de la Mercé, ha estat un èxit com mai s’havia donat, gràcies a la presència del “Perico”, la mascota que ha fet les delícies de petits i no tant petits i que centenars de persones al llarg del dia no han volgut perdre’s l’ocasió de fotografiar-se amb el popular i entranyable “perico”; gent de tota condició, inclòs seguidors de l’etern rival que han volgut endur-se un record de l’acte.

Demà, qui vulgui fotografiar-se amb el "perico" i visitar l'estand, els horaris son des de les 11:00 del matí fins les 19:00 hores.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M