diumenge, 27 de novembre del 2011

BON TRIOMF DEL JUVENIL "A"
DAVANT UN COMPLICAT MALLORCA (1-0)














RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – RCD Mallorca: 0

El Mallorca no ho ha posat gens fàcil.

El RCD Espanyol Juvenil “A” ha vençut en un complicat encontre a l’autèntica bèstia negra de les diferents fornades de juvenils espanyolistes: El RCD Mallorca. I ho ha fet gràcies a un penal comés sobre Oscar Arroyo que ha transformat perfectament Rubén Alcaráz “Rufo” en l’únic gol del partit. En el tram final del matx, l’Espanyol ha cedit molt terreny davant un Mallorca que ho ha intentat, dominant el joc, però l’equip de Dani Poyatos s’ha defensat bé, i s'ha fet amb els tres punts amb tot mereixement.

L’Espanyol ha sortit disposat a posar setge a la ben defensada porteria del conjunt balear i ha gaudit d’unes primeres aproximacions. Però amb el pas dels minuts el conjunt mallorquinista s’ha anat refent agafant les brides del partit amb Hervé i One impossant la seva llei al mig del camp, i ha tingut dues molt clares oportunitats per conseguir inaugurar el marcador. Germán Parreño amb dues grans intervencions ha evitat el gol balear. La primera d’elles al minut 23, amb rematada creuada que ha tret el meta alacantí amb el peu rebutjant a córner. Només dos minuts després, ha rebutjat amb una bona intervenció una xut creuat del dorsal 11 del conjunt vermell, Jordi.

En el darrer quart d’hora del primer temps ha sigut el quadre local qui ha dominat més i ha trepitjat més l’àrea del rival. Una rematada de cap en un servei de cantonada, a càrrec de Rufo, ha rebotat en un defensor marxant-se l’esfèrica a mig metre del pal dret. Brian en el 31’ ha disposat de l’ocasió més clara fins les hores per part local amb un xut potent creuat que a mitja alçada ha rebutjat el porter mallorquinista.

Precisament al davanter espanyolista se li ha anul·lat un gol tres minuts més tard per posició antireglamentària segons decisió del col·legiat Gallardo Martínez. Mica a mica l’Espanyol anava afinant més la seva punteria i en jugada d’estratègia el capità Héctor ha estat a punt de marcar amb un precís remat buscant l’escaire que ha tret amb la punta dels dits el meta balear que també ha ratllat a gran alçada.

En el segon temps l’Espanyol ha assetjat la meta mallorquinista des del mateix inici. Al primer minut una penetració del lateral dret Arroyo ha acabat cedint la passada de la mort enrere per Josu qui ha rematat a trencar a boca de canó i ha estavellat l’esfèrica a la creueta dreta de la porteria, sortint la bola finalment fora.

Al minut 62, altre penetració d’Arroyo superant el darrer defensor per la lateral de l’àrea de càstig, és entrat clarament en falta, i el col·legiat Carlos Gallardo no ho dubta ni un instant i assenyala el punt de penal. Des dels onze metres Rufo no perdona i enganya totalment al meta balear que es llença a la dreta quan l’esfèrica va per la seva esquerra.

Després del canvi d’Albarrán per Josu, ja en el darrer quart d’hora del partit, l’equip perico comença a cedir terreny davant un Mallorca que intenta oferir les darreres escomeses davant un Espanyol ben replegat. El marcador es mínim, però l’equip espanyolista es defensa amb solvència, i inclòs en una jugada tindrà el segon gol en les botes d’Albarrán, però el seu remat de nou serà tret espectacularment pel porter del Mallorca a còrner.

El Mallorca ha tingut l’empat en el minut noranta quan una rematada un pèl forçada ha acabat a la xarxa exterior de la porteria de Germán. La rèplica un contracop local al que el meta balear sortint fora de la seva àrea ha arribat primer que el mitjapunta espanyolista ja força cansat com és lògic tractant-se del temps d’afegit. Instants després, en el 91 i escaig, altre cop Rufo intenta superar al darrer defensor dins l’àrea, s’entreté i el dorsal 12 Juanito talla rebutjant i evitant la rematada.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Germán, Arroyo, Bonilla, Héctor, Aitor, Joan, Gil, Canadell, Brian, Rufo i Josu.
Substitucions: Albarrán per Josu, m. 73; Adri per Aitor, m. 88. Altres suplents: Pau (p.s.), Nico i Cristian
.

RCD Mallorca: Martí, Salcedo, Gabri, Pere, Vincent, Hervé, Xavi, One, Cedric, Álvaro, i Jordi.
Substitucions: Vidal per Álvaro, m 51; Blasco per Xavi, m. 61; Ripoll per Cedric, m. 67; Juanito per One, m. 78. Altres suplents: Toló (p.s.).

Àrbitre: Carlos Gallardo Martínez de la delegació de Sabadell ha estat finalment l’encarregat de xiular l’encontre i no com estava designat Alejandro Pérez Fernández. Ha mostrat cartolines grogues a Germán, Héctor i Joan Jordán, m. 68, per part espanyolista i al meta Martí, m. 37, Jordi, m.56, Xavi, m. 60, i Vincent, m.61 , per part visitant.

Gol: 1-0: Rufo (pen.), m. 62

Incidències:
Encontre corresponent a la jornada de lliga del grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en una tarda assolellada per fi, després de tres caps de setmana plujosos a Barcelona i àrea metropolitana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel resum del partit. Se sap algo perque Ruben Duarte no juga? He escoltat bones critiques del lateral dret arroyo, que tal ho fa?

Anònim ha dit...

creo que ruben y otros juveniles tienen que estar hoy con Español B , en Amposta, eso se decia ayer en el campo

Anònim ha dit...

felicitar a los chavales porque la 1 parte no pudieron llegar ya que el mallorca defendio toda la parte,y gran segunda parte de arroyo que como lateral lo esta haciendo bastante bien, la semana proxima mataro

Anònim ha dit...

muy buenas felicidades a todo el grupo xq estan haciendo un gran trabajo me gustaria hacer un seguimiento de kien destacariais del juvenil A un saludo para mi arroyo,rufo,bonilla,josu,y cana me parecen grandes jugadores que tienen que llevar el peso del equipo

Anònim ha dit...

yo tambien quiero felicitarles pero no estoy de acuerdo contigo referente de que estos jugadores tienen que llevar el peso de equipo, en un equipo juegan once, unos bien y otros mejores, no se tiene de desprertigiar a ningun chaval,hay que aprender a contenernos, todos hacen lo que pueden




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M