dissabte, 3 de desembre del 2011

SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA
GUARDONATS "CRÓNICA PERICA" I ARACELI PÉREZ





















(Hotel Hesperia del Mar, Barcelona: Josep Maria)


Ahir nit va tenir lloc el sopar de Nadal de la GPE Manigua a l’hotel Hesperia del Mar, al carrer Espronceda de la capital de Catalunya. Amb la presència del President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol Alberto Ariza i família, i del President de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes del RCD Espanyol Ferran Marin, i sense l’aparició en l’indret de cap representant del RCD Espanyol, es va desenvolupar aquest acte d’espanyolisme d’aquesta ambaixada perica barcelonina. Aquest desagradable fet no va enterbolir gens ni mica que es visqués una bona nit d’espanyolisme militant entre tots els presents.

A l’acte hi van ser presents al marge dels propis directius de la GPE Manigua encapçalats pel seu President Dani Bosch i socis de l'entitat, representants d’altres penyes periques com una ampla representació de la Penya Els Incansables, Martorell, Sarrià Nord, Vila de Gràcia i Guinardó, Castellar del Vallès i Pericos Moteros. Personalitats com el crític de cinema Edmond Orts, el cineasta perico Xavi Marín tots fent gala un cop més del seu espanyolisme o el redactor en cap de la revista “23 Perico” Domènec Gómez, no van voler perdre’s l’esdeveniment. També hi va haver-hi el lliurament d’un present a la representant de l’hotel pel bon tracte i la col•laboració exquisida demostrada, un any més.

A l’acte es donaren els anuals guardons que en altres ocasions eren lliurats en els sopars d’aniversari o darrerament en les “Pericicletades” a les passejades amb bici per Collserola, (la majoria d’elles passades per aigua). Enguany, amb tota la solemnitat que mereixen aquests premis de llarga tradició foren lliurats després del bon àpat del sopar. En acabar, es va passar un DVD confeccionat un any més pel bon saber fer d’en Jordi Llopis, en el que es resum tots els actes en que ha pres part aquesta ambaixada perica durant el darrer any. Una pàgina més a afegir a la dilatada història, a aquests cinquanta-sis anys de vida de la institució.

Enguany el Premi “Difusió del sentiment espanyolista” va ser pel portal d’internet perico “Crónica Perica”. Nacho Julià amb els seus col•laboradors i Sergio Fidalgo que tard, però va pogué assistir a l’acte, van recollir el guardó de mans de Jordi Llopis, Vicepresident primer i cap de l’àrea institucional de la penya.

El Premi més important, “Elena Alcoverro” en memòria de qui va ser Secretària General d’aquesta ambaixada perica, que premia a les persones (d’altres penyes) que al llarg de tota una trajectòria personal es signifiquen més i millor en favor del moviment penyístic espanyolista. Enguany la guardonada va ser per la Presidenta dels Incansables i Vicepresidenta segona de la FCPE, Araceli Pérez. Va recollir el guardó de mans del propi President de la GPE Manigua Dani Bosch, company seu en la Junta Directiva de la Federació Catalana de Penyes del RCDE i coneixedor de primera mà de la tasca en favor de les penyes i del soci perico que aquesta “incansable” lluitadora espanyolista exerceix en el dia a dia en l’entitat que presideix Alberto Ariza.

Va tancar l’acte, amb els habituals parlaments Dani Bosch, i el President de les Penyes del RCD Espanyol Alberto Ariza. Finalitzava la trobada amb el clàssic sorteig de material del RCD Espanyol. L’acte va estar conduït per la sempre original i inigualable col•laboració d’en Toni Itarte, i va acabar als voltants de l’una de la matinada.












3 comentaris:

Anònim ha dit...

En una época de crisi com l'acual té molt de mèrit pode reunir una trentena de persones com va feer ahir a la nir la penya Manigua. Un excel·lent sopar amb molt bon ambient perico i a un preu molt racional i assequible.
PRÍNCEP

GPE MANIGUA ha dit...

Gràcies per les teves paraules, Príncep. (Érem el doble de persones, però...)
EPB

Anònim ha dit...

Teniu raó. Amb les taules que hi havia ocupades és impossible que només fóssim unes 30 persones. No sé en què deuria estar pensant quan ho he escrit.
Sigui com sigui penso repetir en algun altre acte de la vostra històrica i combativa penya.
PRÍNCEP




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M