dilluns, 28 de novembre del 2011

ELS CEDITS VERDÚ I YERAY
DEBUTEN AMB LA DAMM.

La setmana passada es va concretar la cessió de dos dels jugadors del Juvenil “A” i “B” espanyolista a la Damm CF. L’equip cerveser passa per un moment delicat en el que fa referència als seus dos juvenils i en concret al de Divisió d’Honor. Adrián Verdú i Yeray El-Arass es van incorporar a l’equip cerveser i van debutar el passat dissabte a Tarragona davant el Gimnàstic, amb resultat advers de 3-1. Mentre que Yeray va jugar quaranta minuts, Adrián Verdú va estar divuit minuts sobre la gespa de l’estadi tarragoní.



Adrián Verdú Parreño. (Fotos d'arxiu).


Adrián Verdú Parreño, (Elx, 08/03/93). Extrem esquerre fitxat procedent del Villarreal CF l’estiu de 2010 començant al Juvenil “A” la pretemporada per passar al Juvenil “B” on va jugar la pràctica totalitat de la temporada. Actualment, com a juvenil de tercer any estava dins l’equip de Dani Poyatos, tot i que la seva aportació i presència ha estat testimonial.



Yeray El-Arass Ruíz (fotos d'arxiu). Al centre de la imatge (foto esquerra) i amb l'ampolla d'aigua (foto de la dreta).


Yeray El-Arass Ruíz (Barcelona, 12/08/1994). Davanter format a les categories inferiors de la UD Cornellà, va signar l'estiu de 2010 pel conjunt de l'Atlético de Madrid. El passat 11 d’octubre es va anunciar el seu fitxatge per l’entitat espanyolista després de desvincular-se del conjunt matalasser. Va debutar al terreny de joc del Nou Sardenya (0-3 davant l’Europa) sortint als darrers minuts. Ha disputat amb l’Espanyol Juvenil “B” 99 minuts repartits en tres encontres.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M