dimarts, 29 de novembre del 2011

GOLEJADA EN EL DEBUT DE GARCÍA ESCRIBANO (4-0)

RCD Espanyol Cadet “A”: 4 –   CE Manresa: 0

Golejada en el debut de García Escribano.

El RCD Espanyol Cadet “A” va vèncer a un feble CE Manresa per 4-0 en encontre disputat dissabte a la Ciutat Esportiva, que va suposar el debut oficial del tècnic García Escribano com a entrenador del cinquè equip de l’entitat. L’Espanyol va dominar de principi a fi l’encontre i l’únic que va privar d’un resultat més ampli va ser el desencert en algunes jugades cara a porta. Amb aquest triomf combinat amb la derrota del Gimnàstic de Tarragona davant el FC Barcelona, l’Espanyol passa a ser segon a tres punts del líder.

En els primers compassos del partit l’Espanyol ja va perforar la porta manresana, quan Alfredo va rematar i Carlos Cano tocant lleugerament va desviar la trajectòria, el meta Oller va rebutjar i de nou Carlos Cano va rematar al fons de la porteria, però el col·legiat Joan Aragonés va invalidar l’acció, doncs ja havia xiulat abans del darrer remat posició antireglamentària del davanter espanyolista. Kike ficant la cama va estar a punt en altre jugada de batre al meta manresà.

El primer gol va arribar passat l’equador del primer temps, quan Carlos Cano rematant en carrera una centrada des de la dreta a càrrec de Kike, envia la pilota al fons de la porteria manresana. Era el retorn del golejador espanyolista després d’un llarg període d’inactivitat per una inoportuna lesió just abans d’iniciar-se el campionat de lliga. Fidel a la cita amb el gol no va perdonar i va avançar a l’equip obrint la llauna.

L’Espanyol va pogué fer el segon quan una bona passada a l’espai a càrrec d’Alfredo per Ecija, va acabar amb una bona rematada d’aquest que va rebutjar amb molt problemes el meta visitant. La millor ocasió, al marge del gol espanyolista, una pujada a càrrec de Kike per la banda dreta amb centrada que Carlos Cano va controlar retallant al adversari, es va entretenir un pèl a l’hora de xutar i quan ho va fer, la rematada creuada se’n va anar a la dreta de la porteria. Les dues darreres ocasions clares de gol, un servei de cantonada botat per Kike que s’anticipa en el salt el central Lluis rematant de cap i blocant el meta del quadre manresà i una acció de Carlos Cano que retalla a un adversari però el seu xut massa centrat es blocat altre cop pel porter.

En el segon temps, l’Espanyol va continuar atacant per intentar solucionar quant abans millor l’encontre davant un Manresa que no va arribar gens ni mica a les immediacions de l’àrea espanyolista. Alfredo amb un xut potent que colpeja a la cama d’un defensor, és el primer en provar-ho, i sense fortuna l’esfèrica se’n va a còrner. Una perillosa centrada d’Écija es rematada de cap pel central argentí Maxi, però l’esfèrica es marxa fora a la dreta.   

Per fi, Éric també fidel amb el gol, aconsegueix fer el segon i sentenciar l’encontre quan recull un refús en la frontal i buscant forat xuta ras a la dreta. Torito ho intentarà a boca de canó amb una rematada que rebutja el porter manresà. El tercer gol espanyolista arribarà en la recta final del partit quan en el 69’ una jugada de Torito per banda li dona en safata de plata a Andreu qui a boca de canó remata afusellant al porter.

Abans del quart l’Espanyol va pogué augmentar el compte amb dues accions de perill: Un servei de cantonada executat per Torito que remata Lluis de cap blocant el porter i una acció del paraguaià Sebas amb centrada que remata de primera Torito, fora. El gol que tancà la golejada arribà al 74’ quan a falta de sis minuts pel final una falta des de banda esquerra es penjada per Carlos Soria “Torito” i ficant la cama dins l’àrea el central Iago Indias, remata al fons de la porteria.      



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: David Pedro, Solanellas, Maxi, Lluis, Samper, Patrick, Kike, Alfredo, Èric, Carlos Cano, i Ivan Écija.
Substitucions: Torito i Gamisans per Kike i Carlos Cano, m. 41; Iago per Samper; Sebas i Andreu per Èric i Ivan Écija, m. 64; Albert López per Patrick, m. 71.

CE Manresa: Adrià Ollé. Enric Soriano, Manuel Sánchez, Raul Romero, Aitor Ruibal, Josep Codina, Ferran Hernández, Guillem Comas, Roger Rosell, Joan Parcerisa, i Miquel Bellido.
Suplents: Didier Guzmán (p.s.), Valentín Prieto, Arnau Agustí, Pau Tomás, Jordi Gómez,  Martí Arias, i Gerard Núñez.

Àrbitre: Joan Aragonés Casares, assistit en bandes per Marcos Fernández Quintero i Jonathan Romero Sánchez.

Gols: 1-0: Carlos Cano, m. 22; 2-0: Eric, m.61; 3-0: Andreu, m. 69; 4-0: Iago, m.74

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda vespre del dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià amb il·luminació artificial i amb temperatura baixa pròpia de l’època.
Debut oficial del tècnic José Antonio García Escribano, que es va fer càrrec de l’equip després de la tumultuosa moguda en el futbol base aquesta passada setmana.  


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET




.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
25
10
8
1
1
33
6
2
R.C.D. ESPANYOL
22
10
7
1
2
26
8
3
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
22
10
7
1
2
19
9
4
C. LLEIDA ESPORTIU
19
10
6
1
3
24
14
5
FUND.P. CATALANA GIRONA
18
10
6
0
4
20
14
6
U.E. SANT ANDREU
18
10
6
0
4
15
14
7
U.D. CORNELLA
16
9
5
1
3
15
12
8
C.E. EUROPA
15
10
4
3
3
16
15
9UNIÓ F.B. JÀBAC i TERRASSA12103341520
10
C.F. DAMM
11
10
3
2
5
15
19
11
C.F. BADALONA
9
9
2
3
4
18
20
12
C.E. MANRESA
8
10
2
2
6
8
17
13
C. ESCOLA F. GAVÀ
8
10
2
2
6
10
21
14
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
8
10
2
2
6
8
25
15C.E. MERCANTIL710217417
16
U.E. VILASSAR DE MAR
7
10
2
1
7
9
24
 
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M