dijous, 1 de desembre del 2011

AGENDA SOCIAL




PENYA PERICOS DE SANT SADURNÍ D'ANOIA.

Torneig de futbol sala solidari.

La penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia , organitza un torneig de futbol sala solidari , el día 4 de desembre a les 12 del migdia , al pavelló municipal de Sant Sadurní d'Anoia , dins la campanya pericos solidaris que va crear el RCD Espanyol , la finalitat del torneig és la recollida de joguines noves entre tots-es els assistents a l'acte.

Les joguines seran donades a l'Associació Cívica la Nau , entitat que col.labora en diverses iniciatives de caràcter social , cívic , educatiu i per el desenvolupament . Entre tots-es els assistents que portin una joguina nova , és farà un sorteig d'una samarreta oficial del RCD Espanyol i entrades per anar a veure un partit a l'estadi de Cornellà - El Prat .

El torneig serà un triangular , amb la participació de l'equip de la Penya Pericos de Sant Sadurní d'Anoia , un equip amb jugadors del Sant Sadurní Atlètic i l'equip de la PBB de Vilafranca i comarca .

Abans de l'inici dels partits , les nenes del gimnàs Estem per Tu , ens faran un ball per començar amb força animació .
Finalitzat el torneig s'entregaran els trofeus i es realitzarà el sorteig . Com a cloenda de l'acte solidari hi haurà cava , refresc i pica - pica .

Esperem la col.laboració dels sadurninencs i les sadurninenques , així com tothom que és vulgui acostar al pavelló municipal de Sant Sadurní d'Anoia , per recollir el major nombre de joguines possibles , són temps díficils i tots els infants es mereixen tenir almenys una joguina .


PENYA BLANC I BLAVA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

XXXV Aniversari

Demà divendres 2 de desembre, celebrarem al Saló d'Honor del Pòsit de pescadors de la nostra ciutat, un sopar de Gala amb motiu del 35è aniversari de la nostra penya, en el què retrem reconeixement a tots aquells que al llarg de tots aquests anys han mantingut viu el sentiment blanc-i-blau a casa nostra.


GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA



Sopar de Nadal.

Demà divendres 2 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:00 h tindrà lloc el Sopar de Nadal de la GPE Manigua.

En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons.Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat a la Sra. Araceli Pérez (presidenta de la Penya Els Incansables) i el Guardó de Difusió Espanyolista, serà lliurat al portal cibernètic d'nformació i opinió "Crónica Perica". En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats dels 13 darrers mesos de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i el lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.




PENYA MEDITERRÀNIA BLANC I BLAVA CASTELLDEFELS



Dinar del VII Aniversari


Sábado 3 de diciembre de 2011. 14:00 horas.

APERITIVO EN LA TERRAZA: Raclette de queso Jamón ibérico y pan con tomate. Croquetas de jamón Brocheta de secreto ibérico con cebollitas y coulis de frambuesa Brocheta de pulpo a la gallega. Servicio de Bebidas.
MENÚ: Ensalada de judía fina con chicharrones y cecina. Muslo de pintada relleno de setas rustido con castañas y cebollitas. Sorbete de cítricos y verduras.
BODEGA: Aguas minerales, Vino blanco Protos Verdejo, Vino Tinto Martinez Lacuesta Crianza, Cava Puig Munts Brut Nature Café y minardises.

PRECIO POR ADULTO: 40,00 € (IVA INCLUIDO)
MENÚ INFANTIL Macarrones a la boloñesa. Escalopa de pollo con patatas fritas. Helado de vainilla y chocolate. Aguas y refrescos
PRECIO MENÚ NIÑOS: 25,00 € (IVA INCLUIDO)
Restaurant Les Marines “Pepe Tejero”C/ Calafell, 21-2308850 - Gavà mar


PENYA BLANC I BLAVA MORA LA NOVA

XI Aniversari

El 4 de desembre de 2011 a les 14.00h. la penya Blanc i Blava Mora la Nova, celebrarà amb un dinar el seu XIè. Aniversarial Restaurant La Teca. Carrer Major, Móra la Nova (Tarragona)

MENÜ: Cada quatre persones: Olives farcides Patates xips Gamba salada Fuet
Primer: Amanida de formatge de cabra
Segon: Ternasco al forn amb patatespanesinaoBacallà amb samfaina i allioli gratinat al forn
Postres: Mus de llimona. Pastís d’aniversari
Beguda: Vi negre la Teca, aigua, casera, cava brut i cafè o cigaló.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M