dimarts, 29 de novembre del 2011

REMUNTADA DEL LÍDER (4-1)
DAVANT EL CERDANYOLA
















RCD Espanyol Femení “B”: 4 – Cerdanyola del Vallès FC: 1

Remuntada, i segueix a dalt de tot.

El Femení “B” espanyolista va aconseguir remuntar el gol inicial del conjunt vallesà i fer-se amb els tres punts en l’encontre de lliga que es va disputar diumenge al inusual horari de les 14:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sadrià. El Cerdanyola, tot i ocupar la part baixa de la classificació va sorprendre al líder en el començament del partit i es va emprar a fons per defensar un resultat que les espanyolistes van capgirar amb molt treball i mostrant la seva millor qualitat tècnica al llarg del partit.

El Cerdanyola va donar la sorpresa avançant-se amb un gol de la dorsal 7 Tania, quan en prou feines es duien dos minuts de joc, al batre a Berta Noguera amb un remat ras creuat dins l’àrea espanyolista. 

El conjunt espanyolista es va intentar sobreposar al cop dur, però li va costar molt imposar la seva llei. Es va acostar amb perill a l’àrea del Cerdanyola amb una molt bona acció de Mónica López (una de les destacades del partit) amb un bon control i un xut que es va marxar per sobre el travesser.

El Cerdanyola va posar la por al cos a les espanyolistes quan un llançament directe de falta a càrrec de la dorsal 10 Laia Sangorrin, s’estavella al travesser de la porta de Berta. Amb la desavantatge mínima l’Espanyol ho va continuar intentant, i als vint-i-tres minuts de joc, Sara Navarro quan penetra per la lateral dreta de l’àrea de càstig de l’atac perico es entrada en falta dins de la mateixa, i el col·legiat no ho dubta ni un moment assenyalant el punt fatídic. El penal el llença la pròpia Sara Navarro i marca amb un xut alt. L’àrbitre fa repetir el llançament al considerar que alguna jugadora espanyolista ha envaït l’àrea abans del llançament. El torna a llençar Sarita i marca altre cop enganyant a la meta visitant per la seva dreta.

Però les coses no eren gens fàcils per l’Espanyol malgrat la igualada que registrava el marcador. El quadre vallesà és a punt de marcar quan un potent llançament  es torna a estavellar al travesser. La sort de les campiones.

En els instants finals del primer temps, un servei molt tancat a càrrec d’Altmann el treu com pot la portera a fi d’evitar el gol olímpic. Quan ja pràcticament s’exhauria el temps en aquest primer període (m. 44), Mónica López controla dins l’àrea, encara a la meta vallesana i li creua l’esfèrica per sota les cames al fons de la porteria. L’Espanyol havia superat el pitjor moment i se n’anava als vestidors amb avantatge.

En el segon temps, just quan estava dominant més les visitants i inclòs havien tingut una molt bona ocasió desbaratada per la bona intervenció de Berta que va rebutjar, l’Espanyol va mata definitivament l’encontre amb un tercer gol a càrrec de Mónica López que va repetir, després d’aprofitar-se que la tàctica del fora de joc no va resultar prou profitosa en l’acció i amb la sortida de la meta visitant li va creuar l’esfèrica amb un remat ras a l’esquerra.

El partit mica a mica es va anar escalfant. Algunes de les jugadores del Cerdanyola van mostrar símptomes de saber poc perdre, i en especial la dorsal cinc mentre escalfava proferint insults contra la institució espanyolista. L’entitat  no té cap culpa que l’àrbitre hagi estat més o menys encertat o que el seu equip format per jugadores ja curtides en mil batalles no poguessin amb un filial de noies ben jovenetes de la pedrera espanyolista. A sobre, la intensitat sobre el terreny de joc també va anar augmentant i el joc dur va ser la tònica dominant en el darrer tram de partit. I sort que el senyor Carmona Martínez no va voler fer massa llenya de l’arbre caigut i tan sols es va limitar a mostrar algunes cartolines grogues les més necessàries sense castigar tot el que estava succeint. Inclòs una de les jugadores substituïdes va tenir un enfrontament verbal amb la tècnica del femení “B”, que no passar a majors, i això si, finalitzat l’encontre van haver-hi les oportunes disculpes per ambdues parts de manera esportiva.

El Cerdanyola hagués pogut escurçar diferències en una jugada en la que Altmann va intentar refusar per evitar una rematada i la pilota sobre la pròpia porta espanyolista va sortir a un parell de pams del pal. Posteriorment seria Mónica López qui llençaria un lliure directe que acabaria estavellant-se al travesser, endinsant Andrea Altmann l’esfèrica en la boca de gol al fons de la porteria. Tot i que l’Espanyol tindria alguna que altre ocasió com una jugada de Sara Navarro arrancant en posició dubtosa, el marcador final de 4-1 seria ja definitiu i l’equip de “Titi” Camúñez sumaria tres nous punts que li permeten seguir a dalt de tot de la classificació del grup tercer de Segona Divisió Femenina.  
  


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Berta, Silvia Vila, Carla Cotado, Andrea Altmann, Sara García, Jasmina, Sara Navarro, Mónica Orteu, Eli Sivera, Mayra, i Mónica López.
Substitució: De la Cruz per Mayra, m. 68.  Suplents: Laura Barrau, Mireia (p.s.)   

Àrbitre: Edgar Carmona Martínez, de la delegació de Sabadell.

Gols: 0-1: Tania, m.2; 1-1: Sara Navarro (pen.), m. 24; 2-1: Mónica López, m. 44; 3-1: Mónica López; 4-1: Andrea Altmann, m. 82.

Incidències: Encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga del campionat de Segona Divisió Femenina, grup tercer, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià a l’horari de les 14:00 hores amb molt poc públic, entre seixanta i setanta espectadors. Bona temperatura, temps variable amb cel seré augmentant els núvols de manera progressiva. Luis Carrión, tècnic del Femení “A” va estar presenciant tot l’encontre a la banqueta espanyolista.       
       

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.
.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
208620207
2
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
188602178
3
C.F. BADALONA
1685121410
4
F.C. BARCELONA "B"
1484221710
5
U.E. LLEIDA
1384131814
6
ESCOLA VALLS F. -GIMNÀSTIC T.
128332189
7
U.E. VIC
1284042013
8
GIRONA F.C.
117322118
9
U.E. SANT ANDREU
1083141322
10
C.D. SANT GABRIEL "B"
782151715
11
C.E. EUROPA
782141012
12
F.E. ATLÈTIC VILAFRANCA
782151023
13
CERDANYOLA DEL VALLÈS FC
57124922
14
C.D. PEÑAS OSCENSES
48116930


1 comentari:

Jose Carrera RCD Espanyol Fem. ha dit...

http://rcdespanyolfemfanclub.blogspot.com/2011/11/les-espanyolistes-es-consoliden-com.html
Les espanyolistes es consoliden com a líders amb una gran remuntada golejant a casa.

2 Divisió femenina.
RCD Espanyol B 4-1 Cerdanyola FC
El filial blanc-i-blau va demostrar que és un just líder, que encara que comenci perdent, mai dóna el partit per acabat i sempre lluita fins al final per la victòria i golejada. Van remuntar amb el gran joc d'unes joves promeses campiones. Les espanyolistes segueixen amb els seus triomfs primeres amb 20 punts, deixant les segones del Badalona a 4 menys. Les barcelonines són les màximes golejadores de la categoria i les que menys han rebut. Les cerdanyolenques que vestien la seva segona equipació vermellenc-negra, van demostrar que tenen un bon equip, per sortir del pou de la classificació. Es van avançar al marcador i van tenir oportunitats per sentenciar el partit, abans de la remuntada periquita. Després amb el resultat advers, les de Sant Adrià van ser superiors i les del Cerdanyola FC només podien aturar el joc, amb dures entrades.

0-1: Les vallesanes penúltimes, s'avançaven al marcador, gràcies a un gol de Tania Torrecabota que dins l'àrea, se la posa col • locada a Berta Noguera, que no va poder fer res. Xut de Mònica Lopez per sobre de la porteria. Flor de Lluna Pila llança una falta al pal. Xut del Cerdanyola F.C. fora. Centre xut de Silvia Vila a les mans de la portera visitant. Llançament directe de falta realitzat per Monica Orteu a les mans de Txell Torras.1-1: Penal sobre Sara Navarro, que ella mateixa transforma en dues vegades. La primera invalidada per invasió de l'àrea de les del RCD Espanyol B. La segona ja vàlida, despista la portera, llançant-li la pilota pel pal esquerre. Xut d'Andrea Altmann que atura Txell Torras. Xut fora de Eli Sivera. Xut al travesser de la Laia Sangorrin. Intent de gol olímpic d'Andrea Altmann que refusa la portera.2-1: Mònica Lopez de jugada personal, entra dins l'àrea i en l'un contra un, li col • loca elesfèric per sota de les cames a Txell Torras. Fi primer temps.

Comença la segona part. Centre a l'àrea i cop de cap fora del Cerdanyola FC. Xut deMonica Orteu per sobre de la porteria. Xut a boca de canó de la dorsal n º 11 del Cerdanyola FC. i aturada de Berta Noguera.3-1: Mònica Lopez confirma el seu bon moment, fent el gol de la sentència, el seu segon de la trobada. Sortida de Txell Torras i li col • loca la pilota pel pal esquerre. Centre a l'àrea de Carla Cotado i cop de cap d'Andrea Altmann a les mans de la portera. Xut d'Andrea Altmann a les mans de la portera. Eli Sivera sola xuta i aturada de Txell Torras. Gol de vaselina anul • lat a Sandra De la Cruz. Andrea Altmann rebutja la pilota, que per poc no entra en pròpia porta. Eli Sivera regateja a Txell Torras xuta i refusa la defensa del Cerdanyola FC.4-1: Llançament de falta fet per Mònica Lopez, refusa Txell Torras al travesser i Andrea Altmann esperant amb un gran olfacte golejador el rebot afusella a plaer. Xut de Sara Navarro fregant el pal. Final del partit.

Alineacions:RCD Espanyol B: Berta Noguera, Silvia Vila, Carla Cotado, Jasmina Alarcon, Sara Garcia,Andrea Altmann, Sara Navarro, Monica Orteu, Eli Sivera, Mayra Tarraga, Mònica LopezCanvis: Van entrar Laura Barrau min. 45; Sandra De la Cruz min. 67 per Mayra Tarraga.Altres suplents: Mireia Nagel P.S.Entrenadora: Titi Camuñez.
Cerdanyola FC: Txell Torras, Maria San Millan, Carmen Yera, Marta Radua, Laura González,Tania Torrecabota, Alba Maestre, Flor de Luna Pila, Laia Sangorrin, Sofia SoirujiCanvis: Van entrar Marta Martinez per Alba Maestre min. 63; Carla Bartolome per Sofia Soirujimin. 63; Anna Garcia per Flor de Luna Pila min. 73.Entrenador: Toni Polidano.
Gols:
0-1 Tania Torrecabota
1-1 Sara Navarro (p)
2-1 Mónica Lopez
3-1 Mónica Lopez
4-1 Andrea Altmann,
Àrbitre: Edgar Carmona Martínez




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M