dijous, 19 de gener del 2012

DESFETA DEL CADET "B", A EL PRAT (4-1)

AE Prat "A": 4- RCD Espanyol Cadet “B”: 1

Derrota contundent i contraposada al darrer triomf 7-0 a Sadrià davant el tercer, del Cadet B en la seva visita al Mpal. Sagnier d’El Prat de Llobregat, quart a la taula. El conjunt local es va avançar en el primer quart d’hora de partit i tot i la reacció espanyolista, es va marxar al descans amb un resultat prou positiu davant un Espanyol que no va tenir el seu dia i que encara podia haver encaixat un resultat més ample que els quatre gols encaixats per Manel i Ayoub.

L’equip de Gerard Zaragoza ha de passar pàgina d’aquest partit i treure les lliçons oportunes i encarar amb més solvència el proper encontre que també disputarà a domicili, davant el Catalonia a l’Escola Industrial, el dissabte a les 11:15. Els blanc-i-blaus no van aprofitar la punxada del líder, el Cornellà, que no va passar de l’empat a la Via Férrea davant la Montañesa, cuer del grup,  i per tant ara es situen els blanc-i-verds a quatre dels espanyolistes.

AE Prat: Víctor Daniel, Xavier Becerra, Eloy Sánchez, Jesús Pou, Miquel Gusta, Carlos Blanco, Carlos González, Guillem Sarmiento, Sergio Preciado, Johnny Núñez, i Alejandro Royuela.
Suplents: Sebastián Londoño, Manel García, Daniel Romero, Joaquín Eduardo, i Bernabé Rodríguez.

RCD Espanyol:  Manel, Pol Lirola, Lluis, Marc Llavero, Erick Jair, Marc García, Sergi Santiesteban, Joel Riera, Adrián Rivas, Campuzano i Adrià Álvarez.
Suplents: Aaron, Ayoub (p.s.), David Ferrero, Marc Manchón, Oscar Melendo, Joel Chillón, i Santi Ferrer.

Àrbitre: Ruben Martín Tarrio.

Gols: 1-0: Carlos Blanco, m. 11; 2-0: Guillem Sarmiento, m. 13; 2-1: Adrián Rivas, m. 36; 3-1: Guillem Sarmiento, m. 43; 4-1: Guillem Sarmiento, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 12ena. jornada de lliga de Preferent Cadet, en el seu grup tercer, disputat en el Mpal. Saugnier d’ El Prat de Llobregat.