dimecres, 18 de gener del 2012

L'APMAE PROPOSA QUEIXAR-SE ALS ANUNCIANTS



COMPARTEIX LA TEVA INDIGNACIÓ

L'APMAE proposa als seus afiliats i als seguidors blanc-i-blaus que es sentin ofesos pels comentaris insultants del Diari Gol cap a l'Espanyol i els seus aficionats, que transmetin el seu malestar als anunciants del citat diari, concretament a 3 d'ells Movistar (Telefonica), La Caixa i Yoigo.

Us proposem que entreu al Facebook de Movistar España, i Yoigo i que escriviu el text d'a baix, o un altre. En el cas de La Caixa ho heu de fer a través d'un formulari (on no es por fer el Cortar i Pegar).

Demanem que les queixes es facin amb educació. També que feu difusió entre els vostres amics i contactes.

Gràcies.

La Junta de l'APMAE


El motivo de mi escrito es manifestar mi profundo malestar por el continuado menosprecio y contenido insultante del “Diari Gol” en su versión impresa y de la web “Diario Gol” en su versión digital, hacia los aficionados del RCD Espanyol de Barcelona y hacia el mismo club.

Comparto mi malestar con ustedes porqué su empresa se anuncia en el mencionado medio, y me permito comentarles de que los miles de seguidores del Espanyol, además de su afición hacia su club, tienen otro factor que les une, su condición de consumidores.

Me despido de ustedes con la esperanza de que estas lineas sean tenidas en cuenta a la hora de planificar su política de publicidad.

http://www.apmae.net/uploads/6/9/0/7/6907416/captures_gol.pdf


El motiu del meu escrit és manifestar el meu més profund malestar pel continuat menyspreu u contingut insultant del “Diari Gol” en la seva versió impresa i del seu lloc web “Diario Gol” en la seva versió digital, cap als aficionats del RCD Espanyol de Barcelona i cap el mateix club.

Comparteixo el meu malestar amb vostès perquè la seva empresa s'anuncia en el mencionat mitjà, i em permeto comentar-lis de que els milers de seguidors de l'Espanyol, a més de la seva afició cap el seu club, tenen un altre factor que els uneix, la seva condició de consumidors.

M'acomiado de vostès amb l'esperança de que aquestes línies siguen preses en consideració a l'hora de planificar la seva política de publicitat.

http://www.apmae.net/uploads/6/9/0/7/6907416/captures_gol.pdf






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M