dimarts, 17 de gener del 2012

LI VA COSTAR FORÇA A L'INFANTIL "A" (2-0)







RCD Espanyol Infantil “A”: 2  -  CE Sant Gabriel: 0


Un autogol del Sant Gabriel, doblega a un complicat rival.

Treballat triomf el que va aconseguir la tarda de dissabte l’Infantil “A” espanyolista davant un Sant Gabriel que li va saber jugar als blanc-i-blaus tancant-li espais, en un partit en el que avançat ja el segon temps en una jugada desgraciada de l’equip col·legial, els locals van pogué desnivellar el marcador i acabar imposant-se finalment. Aquests tres punts aconseguits permeten seguir al capdavant de la classificació amb igualtat de punts amb el Cornellà, però amb millor gol-average que els del Baix Llobregat.

L’equip espanyolista va sortir disposat a resoldre per la via ràpida tal com havia fet en els darrers compromisos a la Ciutat Esportiva, i va posar setge a l’àrea del Sant Gabriel. Ja al primer minut, Adrián Ayala va tenir el gol en les seves botes, però el menut porter del Sant Gabriel Víctor de la Fuente va rebutjar en una molt bona intervenció. 

Un servei de cantonada executat des de l’esquerra, és rematat per Ayala i en mig d’un embolic dins l’àrea, l’esfèrica rematada finalment per César acaba estavellant-se al pal dret.  El domini espanyolista era més que evident però el gol no arribava. Un llançament de còrner es passeja sense que cap davanter pogués rematar.  Una pilota recuperada per Cucu i amb passada a l’espai per Sergi, acaba amb una gran doble ocasió que l’extrem espanyolista no pot convertir en gol.      

Però l’Espanyol amb el pas dels minuts va perdent gas, i el Sant Gabriel cada cop més ben posicionat sobre el terreny de joc va reduint espais i cobrint bé als jugadors més creatius del conjunt local. Amb tot, l’Espanyol encara tindria bones opcions per avançar-se en el marcador abans de la finalització dels 35’ reglamentaris i d’anar-se al vestidor. En concret un còrner tret per Martí, i el remat d’un espanyolista acaba estavellant-se en primera instància en el pal i el posterior xut des de la frontal l’atura el porter visitant. Als 29’ l’Espanyol estavella la tercera pilota als pals. Una rematada en llançament directe de falta a càrrec de Martí es escopida pel travesser.  Seria la darrera ocasió abans del descans.

Canvis al conjunt perico, sortida al terreny de joc de Carles Pérez (l’heroi a la Gamper en l’1-2 victoriós), però els paràmetres en que es mou el partit no varien en absolut i el “Sangra” cada cop més tancat lliga en curt a un Espanyol que no troba la manera de perforar el seu sistema defensiu en un partit no especialment lluït (diguem-ho així) dels blanc-i-blaus.

Les oportunitats espanyolistes es succeeixen: Primer, un xut de Nil Ayats que bloca el porter visitant. Una centrada d‘Adrián Ayala es rematada - un pel forçat – pel migcampista Martí amb el cap, i altre cop la bola li va al meta del Sant Gabriel. Dani Fernández dona entrada a l’altre davanter centre de l’equip, Julián Jordán, i la primera pilota que tocà, va estar a punt d’aconseguir el gol en una molt clara ocasió quan Carles Pérez li posar una pilota d’or que de primera rematar per sobre el travesser quan ho tenia tot al seu favor per batre a Víctor. En altre acció també amb Juli com a protagonista, quan anava a afusellar al meta visitant, un defensor al tall va evitar la rematada enviant a còrner.

Aquest es treu a falta de poc més d'un quart d'hora per la fi del partit,  a l’esquerra de l’atac espanyolista mitjançant el capità Ferran Barrera. La pilota penjada es rematada de cap (perfectament s’hauria de dir) pel dorsal cinc del Sant Gabriel Alejandro Alós, sobre la seva pròpia porta, significant el primer gol del conjunt Espanyolista.   

Aquest gol i la manera en que es produeix enfonsa als visitants, davant un Espanyol que amb el marcador a favor juga per sentenciar amb un segon gol que no trigaria gaire en arribar en quant una falta penjada per Ferran Barrera es rematada ficant la bota molt bé César Mont anticipant-se, i enviant l’esfèrica al fons de la porteria ben ajustada a l’esquerra de la mateixa.

El conjunt perico amb un Sant Gabriel ja totalment vençut, tindria l’oportunitat de fer el tercer en una gran jugada de Carles Pérez que marxant-se de fins a tres adversaris li passa en la frontal l’esfèrica a Nil qui xuta blocant el porter visitant.         



Fitxa Tècnica :
RCD Espanyol: Jaime, Morales, Jordi, Cucurella, Cesar Mont, Martí, Sergi Donaire, Toro, Adrián Ayala, Ferran Barrera i Gerard Nolla.
Substitucions: Erik Sarmiento, Alberto, Carlos Pérez i Nil Ayats per Cucurella, Jaime, Toro i Gerard Nolla, m. 36 ; Gonzalo i Juli per Morales i Sergi, m. 51; Alex Bermejo per Adrián Ayala, m. 55...    

CE Sant Gabriel: Víctor de la Fuente, Sergi Vicente, Joel Jarque, Genís Merchán, Alejandro Alós, Jordi Moreno, Francisco Roldán, Javier Aldana, Aniol Boixader, Alberto García i Daniel Delgado.
Suplents: Roger Ligero, Víctor Ruíz i Romero Flores.

Àrbitre: Albert García Mondejar, de la delegació de Barcelona.  Cartolina groga a Sergi Vicente, m. 57.

Gols: 1-0: Alejandro Alós, (pròpia porta) m.54; 2-0: Cesar Mont, m. 57

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 14ena. de lliga del campionat de Primera Divisió Infantil en el seu grup primer, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, dissabte passat a la tarda. En les files del Sant Gabriel, Sergi Vicente Gesa, que va militar al futbol base espanyolista.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 1er.
<> 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
38
14
12
2
0
52
9
2
U.D. CORNELLÀ
38
14
12
2
0
44
11
3
F.C. BARCELONA
36
14
12
0
2
58
6
4
U.E. VILASSAR DE MAR
31
14
10
1
3
41
17
5
U.E. SANT ANDREU
30
14
10
0
4
32
25
6U.F.B. JÀBAC I TERRASSA26148243222
7C.F. DAMM 23147252725
8
GIMNÀSTIC MANRESA
19
14
6
1
7
28
30
9
C.E. MANRESA
19
14
6
1
7
18
35
10
C.D. SANT GABRIEL
17
14
5
2
7
22
32
11
U.D. MARIANAO POBLET
13
14
4
1
9
13
23
12
A.E. PRAT
12
14
4
0
10
25
37
13
C. ESCOLA F. GAVÀ
11
14
3
2
9
13
27
14
FUND. P.E. At. VILAFRANCA
7
14
2
1
11
13
42
15
C.E. SABADELL F.C.
5
14
1
2
11
16
41
16
C.F. JUNIOR
1
14
0
1
13
11
63





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M