dimarts, 29 de maig del 2012

GOLEJADA DE L'INFANTIL "B" AL MANCHESTER CITY (6-2)




















RCD Espanyol Infantil “B”: 6 – Manchester City FC: 2

L’Espanyol Infantil “B” va superar amplament al Manchester City en l’amistós que es va disputar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat diumenge a primeres hores del matí. El conjunt de David Fernández va remuntar el gol inicial dels anglesos i va donar un recital de joc i gols davant un equip que va donar una imatge molt feble.

L’Espanyol va iniciar l’encontre dominant al seu rival. Ben aviat va disposar d’algunes accions de perill com un xut de Joel des de l’esquerra que va rebutjar el porter anglès, o un xut llunyà de Guillem que blocà el meta del Manchester. Una bona passada del coreà Gaku per Joel acaba amb una rematada que altre cop atura el porter ben situat. La jugada més interessant d’aquest primer tram de partit en la que el gol semblava arribar, va ser per Joel amb un xut creuat que amb el meta ja batut, va sortir a un pam del pal esquer de la seva porteria.

Dominant absolutament l’equip perico, els anglesos en un contracop van estar a punt de marcar en la seva primera arribada. En l’u contra u amb el dorsal 11 anglès, Adrià va salvar el gol aguantant-lo molt bé i enviant a còrner. Aquest servei de cantonada es llença des de la dreta i en aquesta ocasió, dolenta la sortida d’Adrià que no toca l’esfèrica i el davanter anglès l’afusella. Era un enganyós 0-1 en un partit en el que l’Espanyol estava sent superior en quant a joc.

David Fernández introdueix dos canvis: Fode i Juan. Només trepitjar la gespa Fode, el davanter centre espanyolista estableix l’empat quan en prou feines duia vint segons al camp. Rep en profunditat i remata creuat amb una bona definició. Només dos minuts després, el propi Fode tornava a mullar i posava a l’Espanyol per davant en el marcador. Era una jugada iniciada pel propi Fode penetrant, passant per Josep qui xuta potent però poc col·locat, rebutjà el porter i a boca de gol molt oportú marca Fode, el segon a plaer.

L’equip espanyolista era l’únic al camp que creava perill. Sergi des de la frontal va deixar anar una bona canonada rebutjada per
un defensor junt al porter. Josep en una jugada amb poc angle també ho intentà primer rematant i posteriorment recollint el refús del meta, amb una centrada sense rematador que es va passejar per l’àrea. Abans del descans, l’Espanyol va marcar el 3-1 que encarrilava el partit amb un potent i col·locat xut des de la frontal del capità Pol.

Als dos minuts de la represa, l’Espanyol augmentà les diferències amb un quart gol. Fode rep, controla i xuta creuat i tot i que toca l’esfèrica el porter acaba entrant ajustat a l’esquerra. El conjunt local disposà d’altres ocasions, com un xut de Fode ben aturat, o una gran ocasió que va treure un defensor anglès sota pals. Els del City van tenir una opció amb un xut ras ajustat que va sortir fora a la dreta de la porta espanyolista. Instants després van reduir diferències amb una rematada creuada.

La rèplica perica, un xut de Fode que s’estavellà al pal dret. El propi Fode anotaria el cinquè després d’un bon control dins l’àrea i definint molt bé. El sisè va estar a punt d’arribar quan una bona jugada de Mateo va acabar amb una passada de la mort per Gaku que estavellà l’esfèrica al travesser. Minuts després seria Usman qui remataria a la part posterior del pal dret. El sisè gol perico portaria la signatura de Guillem Anglada després de rebre una gran assistència de Gaku. El jugador fitxat fa uns mesos del Mercantil, va pogué fer el setè doncs va disposar d’un u contra u en el que no va pogué superar al porter rematant fora a l’esquerra, després d’un ràpid contracop en el que es va marxar per velocitat. La darrera ocasió va ser per l’Espanyol amb una rematada que es va estavellar altre cop a la base del pal, i la pilota rasa escopida per la fusta, li cau a les mans del porter amb força fortuna.



RCD Espanyol:
Adrià, Dani Reina, Marc Bernils, Yohanes, Marc Vicente, Pol, Josep, Guillem, Gaku, Sergi i Joel.
Substitucions: Fode i Juan per Gaku i Joel, m. 27. En el segon temps surten: Alex Vega, Albert, Mateo, Marc Llinares, Usman, i Guillem Anglada, m. 36; Joel i Gaku per Usman i Juan, m. 70; Marc Vicente per Yohanes, m. 76.

Gols: 0-1, m. 24; 1-1: Fode, m. 27; 2-1: Fode, m. 29; 3-1: Pol, m. 34; 4-1: Fode, m. 37; 4-2, m. 46; 5-2: Fode, m.59; 6-2: Guillem Anglada, m.65

Incidències: Encontre amistós el disputat diumenge al matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb el Manchester City, club campió de la Premier, dins les bones relacions i col·laboració amb el club espanyolista. Matí assolellat, poc públic doncs el partit es va iniciar força d’hora (09:00 hores).














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M