dissabte, 2 de juny del 2012

LA PENYA ESPANYOLISTA DE SANT ADRIÀ
A LA 8a. MOSTRA D'ENTITATS DE SANT ADRIÀ DEL BESÓS









(Plaça de la Vila, Sant Adrià del Besós: Josep Maria)

Avui, mentre anava camí de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, he passat per la plaça de la Vila de Sant Adrià. Allà hi tenia lloc la 8ena. Mostra d’Entitats, i no he volgut passar sense aturar-me i arribar fins l’estand que l’ambaixada perica a aquesta població hi tenia instal•lat.

La ciutat on està situada la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol celebra enguany el seu mil·lenari. El 1012 és la primera data que es té coneixement en un document en què apareix el nom de Sant Adrià del Besós. Aprofitant aquest esdeveniment, l’Ajuntament, juntament amb la ciutadania, ha preparat tot un seguit d’actes commemoratius. L’habitual Mostra d’Associacions que enguany arriba a la seva vuitena edició no ha volgut estar al marge i ha format part d’aquest acte commemoratiu.

I dins d’aquesta mostra d’Entitats, no hi ha pogut faltar la Penya Espanyolista de Sant Adrià del Besós, amb l’estand n. 18, en el que han lluït tot tipus de fotografies de l’arxiu de Jordi Puyaltó, llibre pericos, el maniquís uniformats amb els colors pericos, i tot tipus de simbologia i merchandaissing perico.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M