dimecres, 30 de maig del 2012

PRIMERA JORNADA DEL 8è PERICONCURS














Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Gran Penya Espanyolista Manigua, al Carrer Rosselló 501 de la capital de Catalunya, la primera jornada del Periconcurs que enguany arriba a la seva vuitena edició. A l’acte hi ha estat present, el President de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, Alberto Ariza acompanyat de la seva muller, i la vicepresidenta Araceli Pérez (Els Incansables). Han estat també presents els dos patrocinadors oficials del esdeveniment, Dr. Watson Cafe (Ángel Bergedá) i 23 Perico (Sergio Fidalgo), al marge de socis i penyistes diversos.

El proper dimarts 5 de juny, tindrà lloc la segona i darrera jornada de la fase de classificació, també al local social de la Penya Manigua. Les semifinals, partit pel tercer i quart lloc, i la gran final, tindrà lloc a l’Auditori de l’Estadi del RCDE a Cornellà – El Prat, el 19 de juny, també a les 19:45 hores.

Els resultats d’aquesta primera jornada i la classificació provisional un cop disputats els set primers encontres és la que podeu veure, en l’article immediatament inferior a aquestes línies.








SENTIMENT PERICO, MITJÀ OFICIAL D'INFORMACIÓ DEL 8è PERICONCURS DE LA GPE MANIGUA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M