diumenge, 3 de juny del 2012

L'ESPANYOL JUVENIL GUANYA A SANTANDER
I ES CLASSIFICA PER LES SEMIFINALS DE LA COPA DEL REI

L'ESPANYOL "B" PERD 2-1 (JORGE)DAVANT L'EXTREMADURA. TOCARÀ REMUNTAR A LA CIUTAT ESPORTIVA


Real Racing Club: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 1

Després de l’empat a zero en l’encontre d’anada fa una setmana a Sant Adrià, l’Espanyol afrontava el partit de tornada conscient que guanyant o amb qualsevol empat amb gols li donava la classificació per les semifinals. El Racing Club no seria un rival gens fàcil, doncs ja es va mostrar a l’anada a la Dani Jarque com un conjunt molt expeditiu en defensa, i fort tàcticament. Amb tot, l’Espanyol ha demostrat ser superior en quant a joc i ocasions en el còmput de l’eliminatòria.    

L’equip de Daniel Poyatos ha tingut una gran ocasió per batre a Diego, en un mà a mà amb Rufo, però quan ja estava batut el meta racinguista un defensor ha evitat el gol visitant. En els darrers instants del primer temps, un servei de cantonada executat per Montiel ha estat rematat per Pereda al pal.     

En el segon temps, el paraguaià Pedro ha aconseguit perforar la porteria càntabra amb un remat creuat que ha superat Diego. A les hores el conjunt local necessitava ja aconseguir marcar dos gols, fita aquesta bastant complicada davant la solvència d’una defensa com l’espanyolista i amb el bon fer de Germán Parreño a la porteria.  Per a més inri per part local, José A. González “Cote” va ser expulsat per doble groga al minut 71, deixant al conjunt santanderí amb deu homes la resta de partit.

En les altres eliminatòries de quarts de final, el CF Màlaga ha capgirat l’avantatge valenciana de l’anada (1-0) i ha derrotat al conjunt che per 3-0.  El FC Barcelona ha suat de valent per evitar el desastre doncs després de guanyar 0-2 a Zubieta era a un pas de l’eliminació (1-3 a la Gamper). Finalment ha perdut 2-3, marcant al darrer minut  i s’ha classificat amb molta fortuna per les semifinals.  L’altre semifinalista, l’Atlético de Madrid. L’equip matalasser ha guanyat 1-2 a Tenerife després de tan sols pogué empatar a dos amb el quadre canari a l’anada al Cerro del Espino.


Fitxa tècnica:
Real Racing Club: Diego, Guillermo, Saúl, Cote, Felipe, Kiko, Montiel, Sañudo, Javi Pereda, Miguel i Óscar.
Substitucions: Gómez per Kiko, m. 55; Mika per Javi Pereda, m. 56; Héctor per Sañudo, m. 65; Álvaro per Guillermo, m. 79.

RCD Espanyol: Germán, Arroyo, Héctor,  Bonilla, Duarte, Miravent, Pedro, Canadell,  Jafar, Rufo i Gil.

Substitucions: Joan per Canadell, m. 67; Aitor per Héctor, m. 71; Kilian per Jafar, m. 79; i Ismael Traoré per Pedro, m. 83.

Àrbitre: José Antonio López Toca, del comitè territorial càntabre. Va mostrar cartolina groga al racinguista Guillermo i va expulsar al també local Cote (m. 71) en veure dues targetes.

Gol: 0-1: Pedro, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada dels Quarts de Final de la Copa de S.M. El Rei de Juvenils, disputat al camp tercer (de gespa artificial) de les instal·lacions esportives de l’Albericia (Santander).





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M