dimecres, 6 de juny del 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA:
L'INFANTIL FEMENÍ DEIXA ENCARRILADA LA SEMIFINAL (3-9)

CE Sant Gabriel: 3 – RCD Espanyol Infantil-Aleví Femení: 9


L’equip de Joaquín Illescas, sentència en el Ruíz Casado

Gran triomf, clar i contundent, del Infantil “A” femení en l’anada de les semifinals del campionat de Catalunya en aquesta categoria infantil-aleví femenina. Després d’una derrota a la lliga, i un empat al complementari, per fi el conjunt de Joaquín va pogué fer-se amb el triomf en la seva visita al feu del conjunt col·legial.

Després d’un gran primer quart en el que l’Espanyol es va col·locar 0-3, va aconseguir arribar al descans amb l’eliminatòria pràcticament sentenciada amb un 0-5 que no deixava lloc al dubte. Tot i que les locals van retallar diferències en el tercer quart (2-5), les blanc-i-blaves van tornar a posar terra pel mig (2-7). Al final, un ampli 3-9 en un gran recital de les espanyolistes.

Irina, la màxima golejadora de tots els equips espanyolistes en la present temporada, va aconseguir un hat-trick, marcant tres dels nou gols del seu equip. La tornada tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest cap de setmana.

Aquesta semifinal la disputa el campió de lliga del grup segon (l’Espanyol) davant el millor segon a la lliga dels dos grups de Barcelona (Sant Gabriel). A l’altre semifinal, el Barcelona (campió del grup primer) va adquirir suficient avantatge (0-4) davant l’Estartit (campió del grup tercer, el grup dels equips gironins). Per tant, amb aquests resultats en els partits d’anada és més que probable, un derbi en la final del Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Martorell.


Fitxa tècnica:
CE Sant Gabriel: Malena Martínez, Lara Palomino, Irene Sánchez, Carla López, Guadalupe Martínez, Candela Árias i Rosa Saenz.
Suplents: Núria Raya, Marta Momplet, i Laura Chamizo.

RCD Espanyol: María del Pilar, Cristina Chavero, Cristina Pérez, Carla Martínez, Irina Uribe, Andrea López, i Nicole Rubio.
Suplents: Naiara Caballero, Laura Romero, Alba García...

Àrbitre: Oscar Romeo Gallén.

Gols:
0-1: Irina Uribe, m.8; 0-2: Cristina Chavero, m. 11; 0-3: Cristina Chavero, m. 12; 0-4: Laura Romero, m. 28; 0-5: Irina Uribe, m. 33; 1-5: Lara Palomino, m. 37; 2-5: Irene Sánchez, m. 40; 2-6: Naiara Caballero, m. 41; 2-7: Irina Uribe, m. 49; 3-7; Irene Sánchez, m. 55; 3-8; Andrea López, m. 60; 3-9: Andrea López, m. 66.

Incidències:
Encontre corresponent a l’anada de les Semifinals del Campionat de Catalunya Infantil-Aleví Femení, disputat el matí de dissabte al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M