dijous, 7 de juny del 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA:
LES MÉS PETITES OBTENEN 10 GOLS DE RENDA PER LA TORNADA DE LA SEMIFINAL










RCD Espanyol Aleví-Benjamí-Preb. Femení: 10 – CE Seagull: 0

Les més petites de l’entitat obtenen una còmoda renda per la tornada de les Semifinals del campionat de Catalunya en categoria Aleví-Benjamí femenina. L’equip espanyolista va vèncer per un contundent 10-0 al CE Seagull que a la lliga regular havia sigut el subcampió del grup segon d’aquesta categoria, ja que el campió fou el Sant Gabriel amb el seu “B”.

A l’altre semifinal, el CE Sant Gabriel va passar per sobre de la Penya Blanc Blava de La Roca (tercer a la lliga al grup segon) al que va apallissar per 17-1. Queda més que clar que hi haurà una repetició de la final de la passada temporada entre Sant Gabriel i Espanyol, duel que es ve repetint també no sol al campionat de Catalunya sinó també a la lliga. Enguany va ser el Sant Gabriel qui es va adjudicar el títol de lliga en els dos grups, en el primer amb lluita amb l’Espanyol i en el grup segon per un punt de diferència respecte el Seagull.

El partit de tornada d’aquesta semifinal tindrà lloc dissabte a les 16:00 hores, al Camp Mpal de Badalona.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Martínez, Míriam Jiménez, Julia Manrique, Nerea Chaves, Anna Fusté, Sabina Palacios, i Paula Torrella.
Suplents: Julia Guerra, María Molina, Claudia Pina.

CE Seagull: Julia Zaragoza, Erika Román, Laia Martínez, Ainhoa Ferrer, Claudia Francés, Yaiza Fontanet, i Nora del Peral.
Suplents: Carla Vidal, Patricia Martín, Raquel López
.

Àrbitre: Eduard Anglés Ezquerra.

Gols: 1-0: Julia Manrique, m. 7; 2-0: Nerea Chaves, m. 11; 3-0: Claudia Pina, m. 20; 4-0: Julia Guerra, m. 29; 5-0: Nerea Chaves, m. 36; 6-0: Míriam Jiménez, m. 43; 7-0: Míriam Jiménez, m. 44; 8-0: María Molina, m. 45; 9-0: Claudia Pina, m. 52; 10-0: Claudia Pina, m 56.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada de les semifinals del Campionat de Catalunya en categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat en el camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el passat diumenge al matí.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M