dimecres, 6 de juny del 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA: L'INFANTIL ES DESFÀ DEL NÀSTIC
PERÒ ES TROBARÀ AMB EL BARCELONA A SEMIFINALS












RCD Espanyol Infantil “A”: 5 – C. Gimnàstic Tarragona: 0

El RCD Espanyol va aconseguir el diumenge passat la classificació per les semifinals del Campionat de Catalunya en categoria infantil. Capricis del sorteig, els dos màxims favorits per fer-se a priori amb el màxim títol català d’infantils, es veuran les cares precisament en una de les dues semifinals a l’haver salvat l’eliminatòria de quarts.

L’Espanyol va ser força superior al campió del grup 4rt de Primera Infantil, i ja des d’un primer moment va posar setge a la porteria tarragonina. Primer, Carles Pérez amb un xut des de fora de l’àrea blocat pel porter grana i després un xut d’Erik Sarmiento que va sortir a un pam del pal esquer, van ser els primers avisos dels espanyolistes abans que Carles Pérez obrís el marcador quan encara no s’havia complert el primer quart d’hora de joc en aprofitar molt bé una centrada de Carles Morales per la dreta; l’onze espanyolista controla molt bé i afusella al porter tarragoní.

Tres minuts després l’Espanyol encarrilava l’eliminatòria quan una jugada de Juli Jordán per l’esquerra acaba amb una centrada que altre cop Carles Pérez remata perfectament al fons de la porteria grana.

Abans del tercer gol espanyolista, el conjunt de Dani Fernández va tenir suficients ocasions per merèixer i justificar el resultat que mostrava el marcador, com un centre de Carles Pérez que per ben poc no va arribar Erik Sarmiento a la mateixa boca de gol, o una pilota rebotada que Alex Bermejo va rematar sortint fregant el pal esquer, o en altre acció el mateix Alex Bermejo va encarar en un u contra u amb el porter tarragoní qui amb una gran intervenció rebutjà amb el peu.

El gol que sentenciava l’eliminatòria arribà abans del descans. Carles Pérez executa un servei de cantonada, remata incorporat a l’atac César Mont i la pilota s’estavella al pal dret, recollint el refús de la fusta el capità Ferran Barrera qui remata de cap traient sota pals un defensor i per fi, a la tercera, el propi Ferran Barrera remata al fons de la porteria. L’única acció clara de perill dels tarragonins, en els darrers instants del primer temps quan Jaime va aturar en dos temps un perillós llançament des de fora de l’àrea.

El segon període amb el partit decidit va baixar el ritme del joc. Tan sols en els deu primers minuts un parell de llançaments ben dirigits de Carles Pérez (aturat pel porter) i de Ferran Barrera (amb molts més problemes blocat pel meta). El Gimnàstic va tenir una bona oportunitat però la rematada va sortir llepant el travesser per sobre la porta defensada per Alberto.

El quart gol espanyolista va arribà després d’una molt bona jugada de l’atac local, acabant l’esfèrica a Ferran Barrera qui sense pensar-s’ho dues vegades va deixar anar un autèntic obús que es va colar per l’escaire. Un gran gol.

Abans del darrer gol, l’equip de Dani Fernández va tenir un parell d’ocasions però amb rematades que van sortir fora dels tres pals. El cinquè va arribar quan Gerard Nolla va donar una bona assistència per Adriàn Ayala que encarant al porter el va batre amb un remat potent i creuat, lluny del seu abast.

Ara, l’equip perico haurà de superar el rival més difícil: El FC Barcelona, en el que a bon segur serà una final avançada del Campionat de Catalunya Infantil. A la lliga regular, els blaugranes van ser els campions del grup primer, mentre que l’Espanyol va ser el subcampió. L’altre semifinal la jugarà la Fundació Mataró (campiona del grup segon) davant el Cornellà (tercer a la lliga en el grup primer).



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jaime, Morales, César, Cucu, Marc Torrents, Martí, Erik Sarmiento, Ferran Barrera, Juli, Alex Bermejo, i Carles Pérez.
Substitucions: Alberto per Jaime, m. 36; Gerard Nolla i Adrián Ayala per Erik Sarmiento i Alex Bermejo, m. 44; ;Joan per Martí i Roberto Toro per Carles Pérez, m.60.

C.Gimnàstic Tarragona: Alejandro Ruíz, Sergi Cardona, Víctor Martínez, Gerard Colomé, Goergiev Klimentov, Ivan Bruno, Aitor Serrano, Alberto Rabasso, Ignacio Velasco, Ian Castaño i Oriol Tahullmartín.
Suplents:Adrián Manzanedo, Ramón Lladó, Matthew Clewley i José Luís Ruíz.

Àrbitre: Alberto Hernández Ortíz, assistit en bandes per Oscar Lencero Aguiar i Ivan Cánovas Casanova.

Gols: 1-0: Carles Pérez, m. 14; 2-0: Carles Pérez, m. 17; 3-0: Ferran Barrera, m. 32; 4-0: Ferran Barrera, m 59; 5-0: Adrián Ayala, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final (a partit únic) del Campionat de Catalunya Infantil, disputat el matí de diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.



RESULTATS:

Fundació Priv. Esp. Mataró: 1 – Fundació P. Catalana Girona: 0
UD Cornellà: 2 - At. Segre: 1
FC Barcelona: 6 – CF Badalona: 2

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria,

Se sap alguna cosa més de si algun d'aquests jugadors marxaran a finals de temporada i quins aniran a jugar al Barça?

Gràcies
Sergi




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M