divendres, 8 de juny del 2012

EL FEMENÍ BUSCARÀ UN LLOC A LA FINAL DE DIUMENGE.
A LAS ROZAS, AVUI 21:30 h. ESPANYOL - RAYO VALLECANO

PRIMER FINALISTA DE LA COPA DE LA REINA. L'ATHLETIC CLUB GUANYA 2-0 AL FC BARCELONA.

Foto d'arxiu.


Per un lloc a la final!

Avui s’inicia la final four de la Copa de S.M. la Reina de futbol femení. Tal com va succeir en la passada temporada, aquesta fase final de la Copa es disputarà a la Ciudad del Fútbol a Las Rozas, Madrid.

Obriran el foc els dos primers classificats a la lliga; l’Athletic Club que sempre se li ha donat força malament aquesta competició quedant-se sempre pel camí en les eliminatòries prèvies i el campió vigent de lliga i de copa, FC Barcelona. Curiosament aquest partit s’havia de disputar a les 17:30 però s’ha modificat retardant-se el seu horari d’inici fins les 19:30 a fi que sigui televisat per Marca TV i les jugadores no “pateixin” tanta calor a l’horari anterior. Això farà que l’Espanyol – Rayo Vallecano de la segona semifinal que enfrontarà al tercer i quart, respectivament, a la lliga regular, es disputi a les 21:30 hores i sigui retransmès en directe per Esport 3 de Televisió de Catalunya.

L’Espanyol te davant si mateix, la possibilitat de salvar la temporada després d’una lliga en la que va culminar amb un discret tercer lloc que no va ser ni menys ni més que dins les expectatives que les retallades pressupostàries van originar des d’un bon començament. Van complir amb el que a priori s’esperava donat que tant bilbaïnes com barcelonistes ara mateix estan varis graons per sobre en quant a pressupost i potencial.

Però a un sol partit tot pot passar, i si l’Espanyol es capaç de derrotar aquesta nit al Rayo Vallecano (al que va derrotar 4-0 a la lliga a la Dani Jarque però amb un conjunt madrileny minvat per les baixes, i 1-3 a Vallecas en la segona volta), l’Espanyol s’ho jugaria tot en una final en la que tot pot succeir. Seria la desena final de la seva història en cas d’un triomf davant les madrilenyes.

Però això serà avançar esdeveniments i primer caldrà derrotar al conjunt rayista, que no serà tasca gens fàcil, doncs malgrat les retallades i les absències d’importants jugadores a un i altre cantó respecte als darrers exercicis, son dos conjunts que es coneixen molt, que es respecten molt doncs encara son equips a l’elit del futbol femení, i per tant no hi ha favorit clar i l’eliminatòria està oberta, més si cap després de les baixes que ha patit l’Espanyol darrerament (la marxa de les estrangeres i la lesió de Willy).

Tal com es farà a bon segur en els partits d’aquest vespre i nit i en els del cap de setmana a tots els terrenys on es jugui, Sentiment Perico també s’afegeix al condol per la mort de Manuel Preciado, notícia aquesta que va trasbalsar ahir el mon del futbol.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M