dilluns, 4 de juny del 2012

EL JUVENIL "B" A SEMIFINALS PER LA MÍNIMA...



















RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 - Gimnàstic Tarragona “B”: 0


Poc encert cara a porta.

Molt li va costar al Juvenil “B” classificar-se per les semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil doncs fins avançat el segon temps no va pogué superar al Gimnàstic de Tarragona, campió del grup primer de Preferent Juvenil, degut al poc encert dels espanyolistes davant la meta rival. El partit es va disputar al camp principal de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Després d’uns primers moments dubitatius – errada al rebutjar amb el peu d’August – i un servei de cantonada molt tancat que va treure bé de punys August, l’Espanyol agafaria ràpidament el comandament del partit i seria l'equip que tindria les ocasions més clares de gol. L’equip perico va fer mereixements suficients per marcar, però va errar cara a porta el que no està escrit.

Al minut 7 de joc un ràpid contracop acaba amb una passada de Mamadou per Javi, qui s’escapa per velocitat i plantant-se davant de Castro, remata estavellant l’esfèrica al seu cos. Només dos minuts després una molt bona acció de Mamadou, que penetra a l’àrea retallant la sortida del porter i molt bé al no tenir gaire angle, li dona la passada de la mort per que Javi tot sol, enviï l’esfèrica rematant de primera, per sobre el travesser. Tampoc hi hauria millor fortuna en una passada en profunditat de Robert per Mamadou qui sol, triga les dècimes de segon justes en rematar per que un defensor s’interposi llençant-se en planxa i el seu llançament acabi desviat a còrner.

Els tarragonins que van enviar un llançament amb perill a càrrec de Jordi Oribe per sobre la porta espanyolista, es defensaven amb ordre tot desitjant que els espanyolistes continuessin perdonant les vegades que arribaven, que això si, eren amb força perill. Hernán tindria una gran ocasió quan li cau una pilota rebutjada dins l’àrea als seus peus rematant fort, però massa centrat intervenint molt segur el meta del conjunt grana. Tampoc el capità Adri, en una pilota rebutjada d’un servei de cantonada i que li cau a la frontal, tindria l’encert suficient com per enviar la seva canonada entre els tres pals.

Faltant quatre minuts pel descans, el Gimnàstic va tenir la seva gran ocasió de ficar-se per davant en el partit. Una doble ocasió avortada en primera instància amb una gran intervenció d’August i posteriorment un defensor espanyolista intercepta la rematada d’altre jugador grana. Sense gols es va arribar al final dels primers quaranta-cinc minuts.

Ocasió als quatre minuts de la represa quan Javi executa des de la dreta un servei de cantonada i Sergi Coll que havia pujat a l’atac remata de cap picant la bola a la gespa però sense pogué superar al meta tarragoní. Tampoc en jugada de Javi amb centrada que es passeja per l’àrea, pot l’Espanyol inaugurar el marcador. Abans el Nàstic havia disposat d’una ocasió molt clara per donar l’ensurt: Ricard s’escapa tot sol superant la cobertura perica i davant la sortida desesperada d’August, i tot i no tocar l’esfèrica, aconsegueix cobrint bé que la rematada del jugador grana se’n vagi per sobre la porteria espanyolista.

Després d’un xut ras de Robert a un parell de pams del pal esquerre, la paciència se li acaba a Fran Navarro que veu com els minuts passen i l’equip segueix sense trencar la igualada inicial. Fa un triple canvi donant entrada a Ríos en defensa, Fortià al mig i Salinas en punta.

Sis minuts després per fi l’Espanyol perfora la porteria del Nàstic. Una pilota dividida a la que amb la punta de la bota Mamadou Sylla anticipant-se al meta visitant, toca lo just per que la pilota rasa entri ajustada a un parell de pams del pal dret. La rèplica grana, una volea de Codina per sobre la porta d’August. Tampoc Javi Salinas precisaria gaire en la seva rematada que va dirigida a les mans del meta del Nàstic.

Després de més canvis, el partit entra ja en la seva fase final controlat per un Espanyol que ja es veia amb el més difícil fet, que era trencar l’entramat defensiu del Nàstic B i obrir el marcador. Però, sempre s’ha de patir en Can Perico i en el 88’ Víctor Gómez, veu cartolina groga de manera innocent i sense necessitat quant ja en tenia una... L’equip de Fran Navarro finalitza el partit jugant amb deu jugadors, i altre cop Sergi Coll (que havia sigut substituït feia uns minuts) té que tornar a sortir per afermar la solvència en tasques defensives del quadre local substituint al davanter centre Mamadou, autor de l’únic gol del partit.

Moments de incertesa, altre error amb el peu d’August (que al marge d’aquestes accions, va estar molt segur), i una rematada ja en temps d’afegit que acaba blocant el meta espanyolista. L’equip perico va pogué fer el segon quan Fortià junt a la calç de la línia de fons recupera una pilota i amb poc angle obrint-se intenta sorprendre amb un fort xut quan estava a l’altre cantó esperant tot sol Domi; el meta visitant rebutjaria la rematada de Fortià.


La resta de resultats son els següents:
Gavà CF: 2 – Unificació Bellvitge: 1
Girona FC: 6 – CE Europa “B”: 0

L’encontre entre el CE Farners i el FC Barcelona es disputarà dissabte a les 18:00hores. L’equip perico s’enfrontarà al Gavà CF, subcampió de la Lliga Nacional Juvenil i equip de Divisió d’Honor la propera temporada
.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: August, Joel, Adri, Sergi Coll, Maxi, Pau Belana, Hernán, Mamadou Sylla, Luis Vioqué, Robert i Javi.
Substitucions: Víctor Gòmez per Luis Vioqué, m. 31; Ríos, Fortià i Salinas per Joel, Sergi Coll i Robert, m. 61; Domi i Gerard per Hernán i Javi, m. 81; Sergi Coll per Mamadou, m. 89. Altre suplent: “Koke” Ruíz (p.s.)

Gimnàstic de Tarragona B: Carles Castro, Raúl López, Jordi Oribe, Adrià Arjona, Jordi Calavera, Alexandro D. Toscano, Joan Borrás, Roger Bonet, Ricard Fernández i José Machín.
Suplents: Nil Lamana, Raúl Istoc, Oriol Codina i Alfonso García (p.s.)

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Joel Cantó Roche i Raúl Torres Carnero. Va mostrar cartolines grogues a Maxi, m. 43, Víctor Gómez (52’ i 88’) i a Pau Belana, m. 91 per part local i a Joan Borrás, m. 59 i Jordi Calavera, m. 64, per part visitant.

Gol: 1-0: Mamadou Sylla, m. 67.

Incidències:
Encontre corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final del Campionat de Catalunya Juvenil (a partit únic), disputat al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque ahir diumenge al migdia. Es va jugar al camp principal doncs al camp tercer es jugava un encontre del grup 11è de Tercera Catalana entre el Trajana Penya Barcelonista Sant Just (com a local !!!) i l’Escola Futbol Barberà Andalucia (0-5). Matí amb temps molt variable amb força nuvolositat i algunes estones en les que el sol es deixava veure tímidament.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M