dimecres, 31 d’octubre del 2012

COMENTARI: "CULERITZAR"...
EN DEFINITIVA, ADOCTRINAR ALS MÉS FEBLES DE LA SOCIETAT

Segueix l’adoctrinament.

 
Com a bon segur deuen de saber els pericos, - doncs ha estat noticia als mitjans de comunicació els darrers dies -, dels darrers projectes d’adoctrinament que tant a la Televisió de Catalunya com a les escoles pretén aquest règim de pensament únic instaurar en profit d’un determinat club privat de futbol.
 
Parlo evidentment de “Històries del Barça” i de “BarçaKids”. Les darreres ocurrències en el intent d’homogeneïtzar el pensament i les preferències esportives del més vulnerable en una societat, com son la infància i la joventut.
 
Res nou sota el sol. Tots recordarem altres “d’aquestes” i ben recents... Des d’aquell video infecte que ens deia qui i què era Catalunya (contestada posteriorment per la GPE Manigua donant-li la volta a les tres bessones, vestides de blanc-i-blaves) o les paraules del extremadament ben pagat Alcalde de Barcelona que també van donar motiu a una campanya d’aquesta ambaixada perica clamant contra la “Pericofòbia” d’alguns.
 
Cada societat té –o al menys això es diu – els governs que es mereixen. En aquest cas mentre es manté una televisió autonòmica aberrant a quant a pluralitat social i política, adoctrinadora en tots els sentits, fabricadora de bons catalans culeritzats i instruïts en “nacionalbarcelonisme”, es retallen serveis bàsics de la població catalana. Mentre es manté i profunditza en dispendis d’aquest caire, una administració catalana totalment en fallida, que per pagar nòmines ha de demanar rescats al govern central que tant detesten, s’enorgulleix del futur que se’ns espera als catalans en un país lliure i independent.
 
Em pregunto què se’ns espera doncs als pericos i a tots aquests que no combreguem amb aquesta doctrina oficial, amb aquesta religió d’obligada fe a la que tots tenim que creure; què podem esperar  d’aquests sectaris i totalitaris que col·loquen en la seva escala de valors al màxim nivell, el fanatisme d’una entitat esportiva privada i l’odi a tot aquells que legitima i esportivament ens hi oposem.  
 
També en venen en aquests dies a la memòria la moguda que hi ha hagut per unes desafortunades paraules d’un ministre del govern d’Espanya en torn als alumnes catalans. No entraré en el fons d’aquelles paraules doncs no és ni de lluny la intenció d’aquest que escriu aquestes línies entrar a debatre temes de caire polític. Si que a tenor de tota aquella polèmica que a dia d’avui encara està present a la vida política i inclòs al Congrès dels Diputats en forma d’intent fallit de reprovació del ministre per part de l’oposició, constato la hipocresia de tots aquells que s’ofenen i s’escandalitzen per quelcom que ells fan,  amb qui no pensen de la mateixa manera.
 
Vostès si que poden adoctrinar? Vostès si que poden uniformitzar i homogeneïtzar el pensament de tota una societat? Vostès si que poden “culeritzar” per dir-ho molt més clar, als alumnes catalans a les escoles i des de la televisió que tant cara ens costa a tots els ciutadans d’aquesta terra?  Se’ls hi hauria de caure la cara de vergonya.   En cas que en tinguessin, es clar.
 
Doncs, per aquí si que molts no hi passarem... Mentre  hi hagi un mil·límetre de llibertat d’expressió i de manifestació a aquesta Catalunya integrada dins  Espanya o en qualsevol  projecte futur de Catalunya independent si això algun dia arriba, ho seguirem denunciant pesi a qui pesi, i peti qui peti. Dediqui’s vostès senyors politics a solucionar els problemes dels ciutadans, i deixin de ficar-se en la vida privada de la gent, en les seves passions i aficions, i deixin d’adoctrinar als nens i nenes, que això formar part de la conducta més fastigosa i totalitària de règims dictatorials, que un al menys, pensava havien sigut superats al nostre país pel pas de la història.
 
Catalunya és més que un club!!!


2 comentaris:

ricardo ha dit...

Me molesta que el RCDE haya posado junto al sr. Mas a favor de las selecciones catalanas...
puedo decirlo?
ricardo

Anònim ha dit...

Senyor Josep-Maria, fins que no pugueu aconseguir desfer-vos d'aquest odi inexplicable cap al Barça no començareu a ser alguna cosa en aquesta societat. Prou de predicar odi que no porta en lloc. Guanyeu seguidors amb bon futbol i bons directius (sobretot del futbol base)
Feu la feina ben feta i aixo donara bons fruits...
I voste, sigui una mica mes objectiu i no es dediqui nomes a remarcar bones jugades de nens de Montcada i Reixac ... que se li veu el plomall




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M