divendres, 2 de novembre del 2012

L'INFANTIL "A" GUANYÀ 9-0 AL CUER DEL GRUP.

RCD Espanyol infantil “A”: 9 – UE Sant Ildefons: 0

Victòria clara del conjunt d’Alexis Martínez davant el cuer del grup quart de Preferent Infantil, la UE Sant Ildefons, en l’encontre ajornat per la pluja de la segona jornada de lliga. El conjunt espanyolista es va marxar als vestidors amb un triomf exigu de 2-0, però en el segon temps va golejar al seu rival aconseguint-ne set gols més.

Guillem Anglada va avançar als espanyolistes quan es complien en prou feines nou minuts de joc quan per banda dreta s’escapa i davant la sortida del porter del quadre cornellanenc, li envia amb una precisa vaselina l’esfèrica lluny del seu abast.

Tot just es complia el primer quart d’hora de partit, una paret entre Fode i Joel, acaba amb la rematada del primer amb xut creuat dins l’àrea. Era el 2-0 dels espanyolistes que ahir si encarrilaven per la via ràpida el partit.

No hi hagué més gols en el primer temps, però si oportunitats clares. Una pujada per la dreta a càrrec de Yohanes cedeix per Fode qui remata a boca de canó salvant el meta del Sant Ildefons que toca lo just per que l’esfèrica s’estavelli al travesser.  Una bona centrada de Guillem Anglada de nou per la dreta acaba amb el remat de cap en planxa de Fode, però la pilota surt fora en una gran oportunitat.  L’Espanyol buscava el tercer posant setge a la porteria rival però aquest no arribava. Una gran ocasió (triple) amb xut des de la frontal, rebuig defectuós del meta, rematada a un metre del porter a càrrec de Fode dins la petita, i gran intervenció del porter del Sant Ildefons que amb reflexes reacciona sobre la marxa i evita el gol, no podent ni el propi Fode ni Joel rematar per tercera ocasió dins.

En els darrers instants va tenir ocasió per obrir el marcador el conjunt de Cornellà. Yohanes sota pals evità el gol en una acció de perill ben clara.  Amb un xut des de la frontal l’esfèrica sortirà fregant el pal dret de la porteria defensada per Alex Vega.

En el segon temps, quatre variacions en l’inici entrant Llinares, Gaku, Mateo i Ferran Jutgla. Els espanyolistes van aconseguir fer el tercer amb un xut creuat de Guillem Escarrabill. El quart va arribar dos minuts després quan Fode aprofità una centrada des de l’esquerra a càrrec de Mateo.

Més ocasions com un llançament a càrrec de Ferran que rebutja bé el meta visitant o un penal comès a Héctor tot just dins l’àrea entrant per la lateral esquerra. El col·legiat no el va xiular. El cinquè gol va ser obra de Ferran Jutgla en un llançament bombejat que el meta del Sant Ildefons se la va menjar clarament. El japonès Gaku va voler finalitzar ell la jugada rematant molt malament desviat quan tenia tot sol a la seva dreta al bell mig de l’àrea a Fode. El propi Gaku ho intentaria amb una penetració arribant fins l’àrea petita i estavellant la bola al cos del porter incomprensiblement; es fa amb el refús i torna a rematar a un metre i mig de la línia de gol, salvant David Prieto sota pals.

Transformant un més clar encara penal que aquest cop si xiulà el col·legiat sobre el propi Joel que seria l’encarregat de llençar-lo, l’Espanyol eleva a sis la diferència. El curiós de l’assumpte és que Joel el va llençar a lo “Panenka” pel centre i suau, tocant el porter però sense poder impedir que la pilota després de tocar en el travesser per la part interior acabi dins.

El setè gol blanc-i-blau fou aconseguit per Mateo després que un tret de Ferran fou refusat en curt pel porter i a un metre de la línia de gol rematés al fons de la porteria.  Una centrada del migcampista Usman és engaltada per Fode amb una gran volea que topa en la seva trajectòria al meta i al dorsal 4 Tejada, que eviten el vuitè. Però aquest arribarà en rematar de cap Montoro una centrada de Mateo.  Finalment, establirà el resulta final Gaku en retallar i dins l’àrea resoldre l’acció amb un xut creuat.

RCD Espanyol: Alex Vega, Yohanes, Montoro, Marc Bernils, Héctor, Alex Cubedo, Anglada, Usman, Fode, Guillem E., i Joel.
Substitucions: Llinares, Gaku, Ferran i Mateo per Montoro, Alex Cubedo, Anglada i Joel, m. 36; Joel i Montoro per Yohanes i Guillem E., m.56. Altre suplent: Adrián (p.s.)

UE Sant Ildefons: Miguel Gabaldón, Rubén Ordóñez, David Prieto, Víctor Tejada, Mario Aguilera, Diego Sierra, Josep Carrillo, Eder Llanos, Rijuo Kanacubo, Dego Alexis, i Álvaro Leonardo.
Suplents: Alejandro Rangel (p.s.), Albert Ara, Carlos Figueres, Álvaro Núñez, Mohamed Bouyazzam i David Fernández.

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Cartolina groga al visitant Mario Aguilera, m 34.

Gols: 1-0: Anglada, m.9; 2-0: Fode, m. 15; 3-0: Guillem, m 44; 4-0, Fode, m. 46; 5-0: Ferran, m. 51; 6-0: Joel (pen.), m. 59; 7-0 , Mateo, m. 61; 8-0: Montoro, m. 64; 9-0: Gaku, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de lliga a Preferent Infantil, grup IV, ajornat el 29 de setembre pel temporal de pluges. Temperatura suau, ambient assolellat.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP 4rt.