dilluns, 29 d’octubre del 2012

PRIMERA DERROTA AMB PIÑA:
DAVANT EL BARÇA, PUNTUAR... O PRÀCTICAMENT DIR ADÉU AL TÍTOL









RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – RCD Mallorca: 3

Altre cop el Mallorca…

El Juvenil “A” espanyolista ha punxat en la Ciutat Esportiva deixant escapar els tres primers punts com a local de la temporada. Els de Sergio Piña no han sabut aprofitar el fet que el FC Barcelona no passés de l’empat al sempre difícil camp del San Francisco a Son Fuster. La diferència s’ha engrandit fins a sis punts, i dijous a la Hans Gamper l’equip ha de puntuar sinó vol veure ja en la classificació, una diferència pràcticament insalvable. Avui, ha sucumbit davant la sempre autèntica bèstia negra en aquesta categoria, el conjunt del Real Mallorca, en un molt dolent partit dels espanyolistes.

Els de Piña havien vençut des que el tècnic madrileny s’havia fet càrrec de l’equip i ho havien fet amb la solvència defensiva com a bandera (12 gols a favor i cap en contra en quatre partits). Avui, ha estat tot el contrari; debilitat defensiva total, mig del camp que no ha sabut controlar en absolut el partit davant uns jugadors mallorquinistes força ràpids i perillosos al contracop. I això que els blanc-i-blaus s’han avançar primer en el marcador...

Després d’un primer remat del Mallorca aturat per Pau, seria Moha qui per part de l’Espanyol ho provaria amb una rematada desviada. L’equip de Sergio Piña prendria avantatge en el marcador quan una centrada molt tancada des de la dreta era rebutjada pel meta Tolo i de cap dins l’àrea, Aitor (avui jugant per davant de Romano en banda esquerra), marcava el primer gol local.

Poc li ha durat l’avantatge a un Espanyol que ha estat força malament. En un contracop dels vermells, Héctor es va quedar tot sol i encarant Pau el va batre amb una bona definició. Es consumaria el daltabaix quan cinc minuts després, el Mallorca capgirava el marcador amb un segon gol que els posava per davant. Altre ràpida jugada en la que la cobertura perica queda en evidència, i aquest cop Brandon és qui afusella Pau. El propi Brandon tindria en les seves botes el tercer poc després, estavellant la seva rematada a la xarxa exterior de la porteria espanyolista.

Mamadou donaria esperances de què l’equip ressorgís, després d’una bona acció fent un barret al defensor i encarant al porter, xuta a trencar però massa centrat i cobrint bé Tolo, rebutja a còrner la rematada del camerunès.

Als 37, jugada embolicada en la que surt el porter a la frontal junt amb un defensor amb Miravent pel mig; la topada entre els jugadors fa que la bola quedi sense amo i senyor, i Moha, llest, se l’emporti, busqui forat i després d’intentar-se obrir, xuti a porta rebotant en un jugador mallorquinista, variant un pèl la trajectòria i colant-se la pilota dins la porteria visitant.  La darrera acció de perill dels locals, una bona pujada d’Albarrán amb centre xut molt tancat que tocant l’esfèrica el meta evita mals majors.

En el segon temps, les coses no van millorar en absolut. Si semblava que amb l’empat l’Espanyol es refaria moralment i aniria pel partit, va ser tot el contrari. El Real Mallorca va sortir més endollat en el segon període i ja abans de complir-se el  primer minut va disposar d’una gran oportunitat que acabà a còrner refusada per la defensa espanyolista per sobre la pròpia porta.

En el 53’ doble ocasió visitant: Remat de l’autor del segon gol Brandon, que envia un tret al travesser de la porta defensada per Pau; la jugada continua i seria Pau qui evitaria enviant a còrner un potent i col·locat remat junt al pal dret de la seva porta.

Piña substitueix Miravent per Brian. El domini és balear. L’Espanyol molt desencaixat ofereix els pitjors minuts en aquesta fase de joc. Un ràpid contracop del Mallorca no troba rematador per ben poc quan la defensa espanyolista altre cop havia sigut superada. El tècnic local efectua el segon canvi, bastant poc habitual. Substitueix al davanter centre Moha per un defensor central, Maxi. L’argentí ocuparà l’eix de la cobertura junt a Eric, passant Joan Jordán al seu lloc natural del mig del camp.

Sembla haver donat els seus fruïts la modificació, doncs per minuts l’Espanyol passa a dominar el joc al mig del camp i arribaria fins a tres cops a l’àrea rival. Primer amb internada que no precisa Kilian la darrera passada per Víctor, la segona jugada amb centre xut molt tancat de Mamadou que treu de punys el porter, molt decidit, i la tercera i molt més clara quan One salva sota pals de manera acrobàtica  evitant que la rematada espanyolista acabi significant el 3-2 a la sortida d’un servei de cantonada.

Però sense solució de continuïtat, quan salva One, la jugada continua en ràpid contracop que agafa en calces a tota la defensa espanyolista amb passada en profunditat de Pacheco per Héctor i aquest bat a Pau establint el que seria resultat definitiu. Un minut abans dels noranta, el col·legiat anul·laria per posició antireglamentària un quart gol del Mallorca en plena desmoralització dels espanyolistes que veien com els tres punts volaven de la Ciutat Esportiva davant un Real Mallorca, avui, clarament millor.        

A l’afegit, falta a la que puja al remat inclòs el meta Pau (veure darrera foto) però que no tingué cap tipus de conseqüència agafant la pilota el conjunt mallorquinista en la frontal pròpia (la meta espanyolista estava sense porter) indicant tot just en aquest moment el col·legiat, la fi del partit.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Romano, Joan, Eric Bertrand, Sierra, Mamadou, Miravent, Moha, Kilian i Aitor.
Substitucions: Víctor García per Aitor, m 51; Brian per Miravent, m. 55; Maxi per Moha, m. 64;  Pau Belana per Ivan Romano, m. 85. Altre suplent: José (p.s.)

RCD Mallorca: Tolo, Campins, Xisco, Carrillo, One, Pacheco, Héctor, Cristeto, Cedric, Brandon i James.
Substitucions: Augus per Cedric i Blasco per James, m. 69; Álvaro per Brandon, i  Juanito per Cristeto,  m. 79.

Àrbitre: José Maria Quintana Carmona, de la delegació de Girona. Ha mostrat cartolines grogues a Kilian, m. 24, Albarrán, m. 45 i Maxi, m. 83 per part local i a Xisco, m. 13,  Héctor, m. 81, i Carrillo, m. 91 per part visitant.

Gols: 1-0: Aitor, m. 14; 1-1: Héctor, m. 21; 1-2: Brandon, m. 26; 2-2: Moha, m. 37; 2-3: Héctor, m. 77.

Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada de la Divisió d’Honor Juvenil, grup tercer, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ahir diumenge a la tarda. Temps assolellat i força ventós, ambient bastant fresc.  



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
228710243
2
C.F. BADALONA
198611147
3
R.C.D. ESPANYOL
1685122113
4
U.E. CORNELLÀ
168512168
5
REAL ZARAGOZA
1585032111
6
R.C.D. MALLORCA
158503199
7
GIRONA F.C.
1585031510
8
CLUB GIMNÀSTIC TARRAGONA
1384131910
9
C.D. MENORCA
1284041316
10
DAMM C.F.
1083141221
11
C.F. GAVÀ
782151012
12
U.E. SANT ANDREU
78215814
13
FUND. ESP. MATARÓ
68206720
14
A.E.C. MANLLEU
58125522
15
A.D. STADIUM CASABLANCA
48116521
16
C.D. SAN FRANCISCO
38035517

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esto es el reflejo de los que actualmente mandan y han hecho posible pasar de ser una de las mejores canteras del mundo a ser el hazmereir de todo el panorama futbolistico. Gracias de la cruz, gracias collet, gracias pischa, gracias casado. Y por encima de todos el gran culpable, gracias MAURICIO POCHETTINO.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M